Pink Thursday.


Hello Skärtorsdag!
Dimma och småregn. Inte så kul, men vad göra? Hålla käft och gilla läget kanske? :-)
Vädret är något som alla har gemensamt, och därför något som alla känner att man kan prata om utan att det blir pinsamt, men faktum är att jag tycker att det är ganska pinsamt, om man till exempel träffar någon i hissen och så säger man "undrar när solen tänkte titta fram då?". Har man inget bättre att säga än så, så tycker jag nästan att man borde vara tyst.
Shit va bitter jag låter, hahaha, det var verkligen inte meningen, men är det inte lustigt?

Hörrni, visst var det länge sedan jag nojjade över mat/kropp/vikt och sånt? Det är ju jättebra, men nu kommer lite noj: jag smällde ju i mig ett skrovmål igår, väldigt sent på kvällen. Och jag slutade inte där, efter åt jag Ballerinakex.
Idag har jag ångest, eftersom jag vet att det INTE är bra att svulla så där sent på kvällen. Det är inte bra att svulla PUNKT, men jag känner att jag har "råd" med det, jag har varit så grym den senaste tiden, men en sak jag måste sluta med är att ge mig själv "ok" att svulla bara för att Tant Röd hälsar på i några dagar.
Därför ska jag hälla i mig en kopp kaffe nu och gå ut på en promenad med Tindra, en rask sådan, och sen måste jag gå och handla, det ekar i mitt kylskåp!!

Idag har jag en toppendag rent jobbmässigt - jag jobbar i 3 timmar!!! Wiihoooo!!! Hade jag jobbat på casinot så hade jag garanterat jobbat hela helgen. Nätter också dessutom. Jag är så GLAD att jag slipper!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0