Dagens träning!

Body Combat! Oh yes!
Det blev så klart ingen core, det hade jag ju kunnat låtit bli att ens skriva, för jag visste att det inte skulle bli så.
Det var ett grymt pass, och jag var sjöblöt efteråt - precis som det ska vara!

Goooood night!!!

Den sista Maj.

Hej hopp!
Idag är det måndag igen. Shit vad veckorna går fort, men ändå känns det som att det är en evighet till den 16:e juli då jag äntligen får semester. Behöver jag säga att jag längtar?? :-)

Måndag betyder Body Combat - jag är laddad som bara den! Jag ska se om jag orkar köra lite Power Core senare också, men det börjar halv åtta, så då går jag hem emellan, och då finns ju risken att jag inte pallar att gå tillbaka... Äh vi får se! Men Combat blir det i alla fall! :-)

Nu ska jag fixa med tvätten här!
Tjing då!

Sov gott!


Tindra har redan hittat kudden, nu går jag snart och lägger mig på min!

Dagens träning!

Dålig uppdatering nu, och dåligt med träning, men idag har jag faktiskt börjat dagen med en tur upp till Ryggis där jag sprang/gick ett och ett halvt varv! Att springa är verkligen bland det värsta jag vet, så jag klappar mig själv på axeln och hoppas att det går bättre än vad det gjorde idag nästa gång!

Payday!!!

Tjohoo!
Idag är det den 25:e, och det en alltid lika välkommen dag, haha! Idag ska jag betala Greklandsresan tror jag, då kommer det verkligen kännas att vi ska åka, även om det fortfarande är nästan 2 månader kvar... Adam den lilla räkan ska åka till Egypten den 7:e juni, och jag är inte alls avis. Nä, inte alls. ;-)

Jag tror att detta kommer att bli en seg dag på jobbet. Vi ska ha en typ av utbildning mellan kl 8-12, och sedan jobbar jag till halv tre, och sen ikväll ska jag vara funktionär på Vårruset. Hello komptimmar! ;-) Jag kommer vara tröttis ikväll också!

NU - kaffe!

Jag sitter bänkad!

Ingen har väl lyckats undgå att det är premiär av Sex and the city 2 i veckan. Inte helt oväntat sitter 2 stycken biobiljetter på mitt kylskåp, jag och Anna ska gå, vi såg ju första filmen tillsammans och droppar nästan alltid något SATC-citat när vi ses.
Ikväll är det lite smyg-mys med "bakom kulisserna på SATC2" på trean kl 22. Där sprack ju min plan att ligga och sova innan kl 21. Men det är ok. GUD vad jag längtar till fredag!!! :-)






Dagens träning!

Idag när jag gick från jobbet strax innan kl tre så var jag helt slut. Jag var sååå himla trött och huvudet och nacken värkte som f-n! Just då fanns det inte en chans i världen att jag två timmar senare skulle gå tillbaka till jobbet och träna!
Men, jag gick hem, la mig en liten stund och lyckades sova i mågra minuter, fast när jag vaknade var huvudvärken nästan ännu värre, men jag tänkte att jag FAN ska klara detta! Så, jag svepte en kopp kaffe och hoppades på det bästa.
Den första låten i passet var döjobbig, för det kändes som att varje litet hopp skulle spränga min skalle, men ju längre in i passet jag kom desto bättre mådde jag, och efter 60 minuten var jag svettig och lycklig och var full av ny energi!!! Det är sååå himla skönt just nu!!!!

Nu väntar jag på att middagen ska bli klar, Adam orkade inte vänta så han åkte till thaikiosken och köpte lite takeout till han och hans polare, och tydligen ska dom titta på Lost ikväll.
Jag kommer slockna innan kl 21, haha!

Tack för idag, Body Combat! Du är en sann vän! ;-)

Kniiip!

Hello!
I morse hände något som aldrig hänt tidigare. Jag vaknade 04:57 (alltså 3 minuter innan klockan skulle ringa), jag snoozade i 10 minuter och sedan gick jag upp och duschade. Det har ALDRIG hänt att jag kliver upp och duschar när jag har öppning på jobbet. Att jag sedan var sminkad och klar 05:30 och satt i soffan med frukost fem minuter senare har aldrig heller hänt. Jag var riktigt pigg med andra ord, och jag sov nog som en stock hela natten.
Hela dagen igår hade jag ont i magen - igen. Magknip som fan lite då och då under dagen, men det försvann lagom till natten så att jag kunde sova.
Tyvärr tror jag att boven heter "mousserande rosé i kombination med ett väldigt litet övrigt vätskeintag". Långt namn kanske, men det kan faktiskt vara så. I lördags var jag på en liten tillställning med Anna där vi grillade och drack just mousserande rosévin, och igår när jag tänkte efter så hade jag inte druckit mycket annat (typ bara kaffe) den dagen. Så nu hoppas jag på att det var det som orsakade knipet igår.

Så klart kom jag av mig med promenaderna/träningen, men denna vecka är jag tillbaka igen, fit for fight. Idag blir det Combat i vanlig ordning, men jag ska köra massa magövningar i gymmet efteråt (kanske till och med springa lite).

Nu är det dags för morgonens första kaffe känner jag. Ha en fin dag!


Dagens träning!

Det blev ingen promenad, men däremot ett svettigt funk-pass följt av ca 4 minuter på löpbandet. Haha 4 minuter är verkligen ynkligt, men jag hade totalt fel skor på mig för den aktiviteten!

Imorgon blir det promis innan frukost! Härligt ska det bli!


Det är nice att ha en ledig helg, just denna helg!



Hej hörrni!
Idag är det fredag och jag är ledig! Supernice om ni frågar mig! Om en liten stund ska jag gå och träffa Anza och Leeloo och äta lunch, jag är så himla hungrig så jag längtar extra mycket efter en sallad från BIM idag!
Efter våran dejt ska jag promenera upp till mamma och hämta Tindra, och i eftermiddag ska jag gå på ett Funk-pass på jobbet! Ska även se om jag orkar springa lite intervaller och köra lite mage/rygg innan jag går hem från Funken, vi får se, det vore ju toppen! :-)

Ha en fin dag!


Blä!

Jag visste att det var nåt skumt på gång. Jag kände mig så konstig igår, och idag är jag hemma från jobbet med en väldigt oberäknelig mag-situation... Jag går inte in på detaljer, mer än att ena stunden mår jag bra och andra stunden är jag kallsvettig på toa... Visst serru.

Helt ok väder också när man inte kan göra annat än att vara hemma, det regnar just nu i alla fall och det är allmänt grått och trist, men fortfarande varmt.

Eftermiddagen kommer jag att tillbringa i soffan med lite webtv och Tindra. Adam är ju på sitt "nya" jobb och idag började han lite tidigare än vanligt! Läs mer om hans jobb
HÄR och HÄR!

Som sagt, NU soffläge!

Dagens träning!

Det blev inte så mycket till träning idag, jag kan ju kalla det "vardagsmotion" kanske. En långpromenad i eftermiddag (i ganska långsam takt eftersom det var så varmt) och en lite hurtigare i kväll på ca 30 minuter.
Jaja, det får duga, i ärlighetens namn har jag varit lite konstig i eftermiddag, kännt mig dålig nästan, så jag skyller på det. Jag tror att det är vädret, det är sååå kvavt och fuktigt och sånt brukar påverka hur jag mår. Huvudvärksframkallande som attan, minst sagt.

Nu ska jag borsta tänderna och gå och lägga mig och hoppas att jag är piggare imorgon!

Stelt!

God morgon!
Jag tog ut mig rejält igår känner jag. Jag är jättestel i kroppen... Idag blir det kanske gym eller Body Pump. Eller en P.W. Nåt av dom. Eller shopping på Scorett. "Shopping is my cardio" som Carrie säger. Haha!

Nu ska jag ta och hälla upp lite äckligt Selectakaffe och hoppas på en bra dag! :-)



Dagens träning!

Det blev ett toksvettigt Body Combat-pass idag! Det är sååå jäkla skönt att vara så där svettig och trött men ändå full av energi efter ett träningspass!
Bra jobbat Jessan, klapp på axeln! :-)


Plötsligt händer det!

Idag ringde det en väldigt trevlig tjej till mig för att informera mig om att jag hade vunnit en tävling som jag var med i för 1-2 månader sedan! Det var när jag köpte mina fina Nike-sneakers på Scorett som jag tävlade om att vinna tillbaka värdet på skorna, och jag hade helt glömt bort det och blev så klart överlycklig! Nu har jag hämtat ut ett presentkort på 799:- på en valfri Scorett-butik! Kanske jag ska köpa en Trisslott idag? :-)

Statusen just nu är halvliggande, kaffedrickande laddning för Body Combat om ca 1 timme!

2 månader!

Hello hörrni!
Nu jäklar, om 2 månader ska jag och Adam på ett bröllop, och bara dagarna efter ska vi ju åka till Grekland, så nu startar jag projekt "komma-i-så-bra-form-som-möjligt-på-2-månader"!
Och alla som tror att jag kommer att bli ett hysteriskt tränings och kost-freak kan gå och gömma sig nånstans, för det är inte jag! Jag kommer aldrig att bli ett träningsfreak och jag älskar mat och sötsaker alldeles för mycket för att sluta äta sånt! Men jag ska göra det kan kan för att försöka komma i bättre form, och inte bara för att det snart är sommar och bikinidags, utan för att jag mår så mycket bättre av att röra på mig!
Så en ny grej i bloggen (som kanske kommer att motivera mig lite) kommer att vara "Dagens träning"! Och lägger jag inte upp något under den kategorin minst 3 gånger i veckan så får ni piska mig, ok? :-)
Med träning menar jag då alltså pass i gymmet, gruppträningspass och powerwalks.
Fan vad jag känner mig laddad nu, hoppas känslan håller i sig! ;-)



Trots tristessen..

...så är jag på bra blogg-humör! Jag har musiken ganska högt på jobbet idag, och alldeles nyss spelades denna låt som vi dansade till i lördags! KUL!!




Lätt sofflängtan.

Shit vad jag smattrar iväg inlägg nu! :-)
Jag är fortfarande på jobbet, och jag är sjuuukt trött och uttråkad. Faan va tråkigt det är att jobba söndagar!! Jag längtar verkligen hem till soffan nu..

Min dag har haft en ljuspunkt i alla fall, Adam kom hit med mat till mig - pluspoäng till honom! :-)
På tal om ljuspunkter, GUD vad jag längtar till sommaren nu, speciellt till våran inplanerade resa till Grekland den 20/7! Så klart har jag bikiniångest, jag måste nog ta tag i det där på allvar nu. Jag känner mig inte alls sugen, men jag har blivit lite för mjuk och jag trivs inte ALLS i det - fy fasen! Jag har ju ganska precis 2 månader på mig, och lite fastare ska jag nog kunna bli! ;-)
Jag börjar imorgon med Body Combat och en lång promenad, och så ska jag fasen gå på pump på tisdag, det låter som en bra start på veckan! :-)

Nu ska jag ta och fixa lite i tvättstugan här på jobbet, kul va??
Jag bjuder på en bild också, för ovanlighetens skull :-)



1 år och 2 veckor.

Om det var länge sedan jag bloggade så var det ju faktiskt ännu längre sedan jag festade. Sist jag var ute på "lokal" (shit hur gammal är jag??) var ju faktiskt i Maj förra året (bortsett från en personalfest i januari).. Men igår slog jag till! Min gamla vän Jessica bjöd med mig på fest hos Jenny, tillsammans med en till Jenny, och så festade vi in i natten... Min plan var att ta det lugnt som FAN eftersom det var så länge sedan jag festade, samt att jag faktiskt ska jobba idag, och jag höll mig till planen hela kvällen hemma hos Jenny, ända tills vi var på Oscar då Jessica kom med varsin shot till oss alla... Och 5 minuter senare kom Jenny med ytterligare en shot. Jag visste att det inte var en bra idé att svepa shot nummer 2, speciellt med tanke på att jag hade druckit vin tidigare, men blir man bjuden så tackar man ju inte nej direkt, och när jag kom hem så drack jag en liter vatten, och så sköljde jag ner en Ipren med lite Resorb, allt i förebyggande syfte.
Hjälpte det?
Nja så där, men det är inte så farligt just nu ändå, jag är mest trött och varvar kaffe med Cola på jobbet, haha! Man är ju ingen 20-åring längre, och tack och lov för det egentligen!

Det var en jätterolig kväll som jag verkligen behövde, jag har saknat min lilla Puff (jessica alltså)! Nästa gång ska jag se till att jag inte jobbar dagen efter!

Som sagt, det är yttreligare en jobbdag för fröken Jonsson, så jag ska väl ta och jobba lite! :-)

2 veckor!

Men hallå där!
2 veckor har gått utan ett enda blogginlägg. Vad kan jag säga, jag tycker själv att min blogg är den mest ointressanta som finns just nu, och funderar starkt på att lägga ner den. Kanske börja om på ny kula med en ny blogg, men just nu ser jag liksom inte poängen med det heller.
Det händer liksom inte så mycket i mitt liv, jag jobbar och lever precis som vanligt, inga konstigheter liksom. Lite trist kan det kännas ibland, men skriver jag det så kommer det alltid någon tråkig kommentar om att jag borde "rycka upp mig", och jag slipper gärna sån skit.
Jag har mina funderingar kring saker och ting människor och händelser, men jag känner att jag inte längre vill vara lika personlig och öppen som jag tidigare har varit (speciellt i min förra blogg), även om det ibland kan kännas väldigt befriande att skriva ut mina känslor och tankar.

Just nu sitter jag inne på jobbet, och det är säkert 15-20 grader varmt ute, det är väl en godkänd anledning att sura? Eller? ;-)
 

See you when I see you!

RSS 2.0