Ja, vilken cliffhanger!

Sitter på jobbet. Det händer inte mycket nu. Vi har haft personalmöte och ätit en "bauta-semla" (alltså en semla i tårtform). Nu sitter jag och tar det lite lugnt innan kvällen.
Jag är trött, pappa ringde och väckte mig kvart över 9 i morse och skulle ha hämtning från sjukhuset där han hade varit på en undersökning. Jag trodde inte att det skulle bli så tidigt, han hade hintat om att han skulle vara där "flera timmar", men så hade han dragit en historia om att han hade bråttom för hans hund satt ute i bilen i -20, så då gick det fort! Haha, roligt pappa, men ändå ganska fult! :-)

Till helgen så funderar jag på att go crazy på Make up store. Köpa lite nytt smink och sånt. Jag följer en hel del sminkbloggar, och alla använder "MUS"-produkter, själv har jag en väldigt blandad sminkväska som jag nu tänker uppdatera lite. Synd att det är så DYRT bara. Men jag tänker satsa på en ögonskugga, en eyelinerpensel, ett rouge utan skimmer och så ett läppstift. Typ. Vi får väl se. :-)

NU ska jag fylla vattenflaskan! Tjing!

Min rosa kärlek!

Telefonen är tillbaka! Adam hade fått med sig den på träningen, fråga mig inte hur!
TACK och lov!

Nä nu jäklar!

Är detta sant? Är det sant att jag har tappat min helt nya telefon???
Jag skickade ju in min telefon på lagning, fick tillbaka samma telefon fast ny, och ny har jag tappat den. På 30 minuter så var den spårlöst borta.
Jag gick med Adam och Tindra, ner till soporna, gick en sväng med Tindra och hem igen, och på denna tid så har min telefon försvunnit. Jag har vänt ut och in på soprummet och hittar den inte. Jag gjorde inga "konstiga rörelser" på promenaden så det kan inte ha ramlat ut ur mina djupa fickor.
Jag tror fortfarande att den ligger bland soporna, men varför hittar jag den inte?????? Jag måste dra med mig Adam dit så att vi kan ringa till den.
Alltså "pardon my french" men helvetes jäkla skit!!!!
Och FY fan för Tre också, som inte kan ha en normal kundtjänst där man faktiskt kan få PRATA med någon i stället för att trycka på knappar, i alla fall i just detta ärende. Jag vill veta ifall att om jag spärrar telefonen nu, kan man då "låsa upp den" om jag skulle hitta den? Men, jag kan inte ens spärra den just nu, för jag HAR JU INGEN TELEFON ATT RINGA OCH SPÄRRA DEN MED!!!!!
Fan fan fan fan fan fan!

Fortsättning följer....

Men ååh, kan det inte bli torsdag??

Jag vill ha lön NU!
Jag hatar att inte ha några pengar kvar, och så är jag så snål att jag vägrar låna av mina sparpengar! Jag har ju till och med pengarna från bilförsäljningen, men jag VÄGRAR ta av dom också. Haha, löjligt kanske, men bra enligt mig själv.
Pengarna har verkligen rullat denna månad, det var presenter och grejer hit och dit, så nu längtar jag till löning som FAN! :-)

Igår somnade jag så skönt i Adams famn, jag var sååå trött, och för en gångs skull så sov jag hela natten igenom! Supernice! Tindra var gosigast i världen och låg längs min sida hela natten också... Shit vad jag har det bra alltså! Den bästa killen och den bästa hunden!
Vad gör det om man är pank då?


Irriterad.

Jag har varit irriterad idag. Av olika anledningar och på olika människor.
Ibland undrar jag om jag är från en annan planet, är det verkligen så att verkligen ingen tänker som jag? Precis så kändes det idag. Är jag så jäkla knäpp som tycker som jag gör i vissa lägen?
Jag vet att man inte alltid kommer att vara överens med alla, och att jag verkligen inte är perfekt.

Vet inte vart jag är på väg med detta inlägg, jag var bara tvungen att avreagera mig lite igen.
Jag har jobbat, tränat, lagat mat. Köpt ett läppglans "bara för att". Nu känns det bra igen.
;-)


Måååååndag..

God morgon!
Efter en lång och KALL helg så är det nu måndag. Jag vet att man inget kan göra åt saken, men jag måste ändå säga att jag är så JÄKLA LESS PÅ DENNA HELVETES KYLA NU!!!
Så, då har jag avreagerat mig lite! ;-)

Adams födelsedag var ju i fredags (om någon hade missat det efter förra veckans stressinlägg), och det blev en bra dag! Hans mamma var lite försenad med tåget, men hon kom vid fyra och innan adams match så åt vi middag och drack lite kaffe, sen kollade vi på matchen som var totalt värdelös tyvärr, och efter det gick vi hem och åt tårta och chips!
Lördagen var ju svinkall och blåsig, men vi åkte ändå upp till Norra Berget för att kolla på utsikten över stan, och trots att vinden bet i kinderna så tror jag att Tori (svärmor) uppskattade det. På eftermiddagen kom mamma och Uffe och uppvaktade Adam och på kvällen blev det middag på Sju kryddor! Hur gott som helst! Senare på kvällen mös vi alla tre i soffan med massa godis framför en film, och igår på förmiddagen åkte Tori hem.
En extremt lugn helg, precis som Adam ville ha det. Lite fööör lugn kände jag igår, då jag gick och la mig innan kl 22 bara för att jag kände mig uttråkad och rastlös och även för att jag skulle upp så tidigt idag.

Den här veckan känns lite tung, mest bara för att jag jobbar och just nu känner jag att jag verkligen skulle vilja vara ledig, jag har ont lite här och där i kroppen (pga jobbet) men inte tillräckligt ont för att vara "sjuk" eller vad jag ska säga. Det är axlar, armbågar, handleder - you name it! Blä!
MEN - jag ser fram emot helgen som kommer, då ska jag vara liiiite mer effektiv än den som var, och då ska vi även gå ut och äta middag på Oscar på lördag! Wihoo!!

Nu ska jag försöka vara lite effektiv på jobbet, för om jag känner jobbet rätt så kommer det att bli telefonterror alldeles strax! ;-)


Stress to impress...

Hej och hå.
Jag sitter på jobbet och känner mig minst sagt frustrerad. Detta är den lugnaste tiden på dagen och jag har inte tid att sitta här och inte ha något att göra just nu. Hemma har jag nämligen 1000 saker att göra.
Adam fyller 30 år imorgon och hans mamma kommer hit från Stockholm och ska bo hos oss! Lägenheten är ostädad, vi har tvättstuga ikväll, jag ska baka, åka och handla och diverse andra små saker. Och jag jobbar till kl 20 ikväll och har öppning imorgon. Hörde jag någon säga "komptid"?
Inte för att jag för fem öre tror att Adams mamma kommer att kontrollera mängden damm hemma hos oss, men ni fattar vad jag menar va? Man vill göra ett bra intryck och imponera på svärmor (jag har träffat henne tidigare, men detta är första gången hon hälsar på hemma hos oss). Jag vill att hon ska tycka att vi har det fint, att jag är duktig på att baka och laga mat helt enkelt. Haha!
Oh well, det kommer att gå bra och det kommer att bli en mysig helg! Imorgon ska vi gå på basket, hoppas att det blir en bra match, och på lördag ska vi gå ut och äta middag! Adam är ingen festprisse så någon stor fest blir det inte, men ett tag hade jag en liten plan på att göra en överraskningsfest, men det blir ju ändå lite fel när hans mamma är här, så jag la det på is. Samtidigt vill jag heller inte göra en fest om han egentligen inte vill ha någon heller. Men nästa lördag har jag bokat in en "dejtnight" då jag ska bjuda honom på middag på Oscar! Det kommer att sitta fint! :-)

Nu ska jag försöka tänka positivt och inte vara så stressad, jag kan ju ändå inte påverka att jag måste vara på jobbet nu! Ikväll fixar jag det mesta! :-)


Bye bye Skrutten!

24 timmar efter att annonsen kom in på Blocket så hade jag kontanter i handen för bilen! Vilken grej! Jag chansade ju bara liksom!
Roligt! :-)


Skrutten på Blocket!

Idag har jag lagt in min lilla Skrutt till bil på Blocket.se. Jag tänkte att jag kan ju alltid chansa, man vet ju aldrig, det finns ju bilnördar som köper gamla, halvtaskiga bilar som dom kan meka med och plocka delar ifrån. Så jag skrev en ärlig annons och la upp den här:

http://www.blocket.se/vasternorrland/Golf__86_med_laga_mil_25940611.htm?ca=4&w=1

Som sagt, en ÄRLIG annons, med alla bilens fel, haha, så att ingen känner att dom köper grisen i säcken. OM någon nu vill köpa den. Håll tummarna! :-)

Idag börjar jag mitt nya liv - IGEN.

Hur många gånger har man inte sagt så på en måndag? Man har dåligt samvete efter helgens svullande och tänker "nu jäklar ska jag skärpa mig och äta bättre och röra på mig mer". Gah vad less jag blir på mig själv, för jag tycker att det är så himla patetiskt att hålla på så där, men lik förbannat så gör jag det själv!
Jag måste sluta svulla som fan på helgerna, för vad gör det för nytta om man är "duktig" under veckan och sedan förstör allt under 3 dagar? Det är ju värdelöst, och träningen som jag "typ nästan" har kommit igång med kommer ju verkligen inte ge något resultat alls.
Nä, så nu skärper jag mig igen, för 100:e gången i ordningen!


Vad glad jag blir!

Hello! Trevlig alla hjärtans dag på er! :-)
Jag och Adam hade bestämt att inte göra en stor grej av den här dagen, utan bara gå ut och äta middag typ, men ändå hade vi båda köpt varsin liten present till varandra! Jag fick en gullig kaffemugg som det står "Someone loves you honey" på, och det är så klart min dagliga mugg nu! :-)

Jag blir så glad att folk känner igen sig och håller med mig i
detta inlägg, trots att det är en ganska tråkig grej. Det betyder ju att jag inte är ensam om det i alla fall, och bara för att poängtera igen så tycker jag inte synd om mig själv (vilket jag är ganska förvånad över att ingen har påpekat), det krävs ju faktiskt två för att dansa tango, om man säger så! :-)

Nu ska jag och Adam göra något så romantiskt som att åka och köpa startkablar! Min bil har varit död i 1 1/2 månad nu, och det är på tiden att lilla Skrutten skottas fram och startas upp! Har snart tid för besikning också, shit pommes! Jag har bestämt att om hon inte klarar besiktningen så ska jag skrota henne (haha, kul att jag kallar min bil för "henne"). Buhu, lilla Skruttis, you can do it!!

Oh well, ha det gott!

Koja!


Tindra har fixat en egen koja och vill INTE gå ut.

Saturday!

Lovely väder idag! Har nyss kommit in med Tindra, vi följde med husse till Sporthallen och så gick vi en extra sväng i solen! Adam har träning i 2 timmar nu och jag funderar lite på att åka till Birsta. Eller så lallar jag in till stan i stället. Jag får se.

Den här veckan har jag tränat 3 gånger!! Jag har varit på två Bodypump-pass och ett IW-pass! Det känns som att jag kan vara på väg åt rätt håll nu! Ett "ÄNTLIGEN" är på sin plats! Men, jag ska inte ropa hej än, men det känns bra, och det gäller att få in det som en rutin. Fixar jag det nästa vecka också, DÅ skulle jag lätt kunna säga att jag är på gång! :-)

Angående mitt halvdeppiga inlägg igår. Jag sitter inte och tycker synd om mig själv, jag reflekterar bara! :-)


NU ska jag piffa lite!

Funderingar...

Jag sitter och tänker lite på alla kompisar som har kommit och gått genom åren.
Är jag en dålig vän, eller har dom vänner som inte är lika nära längre bara varit "tillfälliga vänner" som fyllt en funktion i en viss period av mitt liv (och jag i deras liv)? Jag tror inte att jag har varit en dålig vän alls, snarare tvärt om. Jag tror att man behöver vänner olika mycket i olika stadier i livet, och glider man ifrån varandra så är det ingens fel vill jag tro. Det finns en mening med allt, men när man känner sig lite ensam (som jag gör nu) så är det lite svårt att se vad just den meningen kan vara.
Det är tur att jag har ett hem som är så fullt av kärlek! :-)
Love is all you need! ♥


Hejja bejbi!

Ikväll är Adam på "Medelpads idrottsgala 2010". Hans lag är nominerade till "Årets lag" och jag tror att dom kammar hem priset eftersom de är det enda lag i Medelpad som faktiskt har vunnit SM-guld! Hejja hejja! Min fina vän Anna Barthold är också där och nominerad i kategorin "Årets internationella prestation", henne kan det däremot bli lite tufft för, eftersom Henrik "Zäta" Zetterberg också är med som nominerad, men det är ändå coolt och jag hoppas att hon vinner! Just nu följer jag galan på st.nu där dom visar bilder från tillställningen! Kul, för det är väääldigt lugnt på jobbet....
Adams kategori är den som utses sist, så har jag tur så kommer jag hem före honom och får på så sätt se mitt hjärta i svart kostym, skjorta och slips för första gången på ett år, hihi! ;-)

Hej hopp!

Solen skiner! Det är inte vansinnigt kallt. Det är en fin vinterdag! Jag ska snart gå ut med Tindra, ska bara dricka upp kaffet först.

Igår satt jag och läste jan-mars i min gamla blogg, och jag blev lite ledsen faktiskt. Ledsen över hur ledsen jag var då. Jag kunde nästan inte tro att det faktiskt var JAG som skrev alla dessa inlägg om hur krossad och ledsen jag var. Mitt i allt det där, precis när jag bytte jobb, så träffade jag Adam. Det var inte lätt till en början, jag mådde ju som jag mådde, men ändå var jag intresserad av honom. Han hade något, och han fick mig att se framåt. Jag var så rädd att allt skulle bli fel, att han skulle bli en "rebound", att jag skulle såra honom. Men nu, ett år senare så sitter jag här, i våran gemensamma bostad, i HANS morgonrock och längtar tills vi ses ikväll. Han har varit i Göteborg sedan i måndags, och kommer hem ikväll. Han är det finaste jag har, han är min trygghet och kärlek! Mitt hjärta! :-)
Det är roligt att se hur livet förändras, det kan vara riktigt tufft ibland, men efter regn kommer alltid sol, visst är det så?

Och på tal om min älskade pojkvän, han fyller 30 nästa fredag. PANIK!!! Jag vill ge honom något alldeles speciellt, men jag kan inte komma på nåt överhuvudtaget!!!! Eller göra något kul med honom! Just nu sitter jag och svär lite över att han fick spa i julklapp...! Men, jag tror att jag gör en för stor grej av det. Han vill verkligen inte göra en stor grej av det, så kanske jag ska lyssna på hans önskemål? :-)

Oh well, nu ska jag sluta sitta inne, MÅSTE röra på mig känner jag!
-Tindra, vakna nuu!!!


Mer Tindra!

Eftersom jag uppenbarligen inte har något att skriva om just nu så fortsätter jag med Tindra-bilder! :-)

Hihi, jag ÄLSKAR den här bilden. Jag tycker att hon ser ut som en liten gubbe!



Tindra!





RSS 2.0