Jag lever!


Bloggar imorgon!
Peace!


4 av 4!!!

Ca 6 1/2 timmar kvar innan sommarsemestern 2010 börjar. Jag är SJUKT taggad!!!!
På jobbet är det inte mycket som funkar, eller ALLT funkar, utom vårat kundsystem och kassa. Tydligen är det driftstopp i hela Norrland, så det är inte mycket jag kan göra åt saken ändå.

Nu ska jag hälla upp lite vatten i min vattenflaska och försöka komma på om jag har glömt att inhandla något till resan... Hårspray kom jag precis på. En sån där liten flaska från Proffs...

3 av 4.

Blablabla....snaaaaaart!!! :-)

2 av 4.

Jag längtar efter salta bad, strålande sol, lunch i skuggan och eftermiddagsvila.
En vecka kvar till Grekland!

1 av 4

Sitter på jobbet, har nyss tryck i mig en omelettrulle med tonfiskröra som fyllning - slurp!
Det är ganska mycket folk idag, trots det underbara vädret. När jag skulle gå till jobbet i eftermiddags var det 27 grader, strålande sol och inte ett moln. Det var liiiiite svårt att hitta motivationen då, men det är bara att försöka gilla läget.
Detta är dag 1 av 4 fram till semestern!!!!

Ha det gott!!

Nedräkning!

God kväll!
Nu är nedräkning till semestern på gång på riktigt! Först ut är det 1 timme kvar av dagens arbetspass, och sedan är det 4 kvällspass kvar!! OJ vad jag är semestersugen nu!!!!

Helgen har varit lugn i vanlig ordning. Trots Gatufesten. Jag vet inte om jag skrev det tidigare i veckan, men jag har liksom lagt ner det där med att "Gatufesta". Jag dissar inte tillställningen alls, jag har haft såå himla roligt med gamla vänner tidigare år, men det är ju liksom inte detsamma längre.. Jag lever på de minnerna i stället! Däremot jag ju så klart ätit Langos, vilket enligt mig är ett måste under GF, och då struntade jag i att jag proppade i mig en massa kolhydrater, och faaan vad jag njöt, det var såååå gott!!!

Idag har jag, A&T varit på Fläsian och solat lite. Tindra badade, lite ofrivilligt så där, men jag tror hon gillade det, det svalkade nog rätt bra. Tindra sitter alltid bakom mig och Adam när vi är på stranden. Vi har varsinn solstol och bakom dom blir det skugga, så där ligger Tindra och chillar med sin vattenskål och boll.
Det var jättskönt att sola lite innan jobbet, och fortsätter vädret så här under veckan som kommer så kommer jag att sola varje dag innan jobbet! Då är det extra skönt att börja kl 14:30, för då hinner man få minst 2 timmar sol innan! :-)

Nä hörrni, nu ska jag avsluta detta och fixa lite här på jobbet innan det är dags att stänga för dagen!
Ha det gott!

Sovmorgon imorgon!

God morgon!
Imorgon får jag äntligen sovmorgon!! Efter 4 dagar med väckning kl 05:00 så känns det vääääldigt skönt att veta att jag får sova ut lite! Jag insåg nyss också att idag är den sista dagen på väldigt länge som jag behöver kliva upp så här tidigt, nästa gång är den 16:e augusti!! Wiihoooo! Jag jobbar eftermiddag nästa vecka, så då är det sovmorgon varje dag!! :-)

Igår var jag och Adam ute och åt middag på Gatufesten. Eller vi åt på Allstar, eftersom ingen av oss hade lust att sitta och trängas med resten av stan i tält där coverbanden försöker överrösta varandra. Plastbestick och plastmuggar lockade inte heller. Shit vad jag är "över" Gatufesten. Jag har mååånga, roliga minnen därifrån, men det lockar mig verkligen inte längre. I smyg skulle jag vilja gå och se Kent spela vid midnatt ikväll, men seriöst, vem skulle jag gå med? Jag får sätta på deras nya album på datorn hemma ikväll i stället. :-)

Det är väldigt segt på jobbet idag. Efter 1 timme har det fortfarande bara kommit 5 personer till gymmet, haha, folk är väl bakis! :-)

Nu ska jag ta och läsa tidningen och sedan fortsätta med att ... hmm?.... ja det visar sig.


Taxfree! I love it!

Klick klick!
Clinique, Hawaiian Tropic och J Lo Glow-parfym....
Längtar redan....





En till sån där dag.

Alltså vad är detta? The week from hell? Även idag började dagen på jobbet HELT fel! Dock bara i 5 minuter, men jobbiga, stressiga 5 minuter innan en räddande ängel dök upp från ingenstans!

Oh well, det ser ut att bli en strålande dag idag, tyvärr blir jag ju sittande här till halv tre, men i eftermiddag/kväll ska jag försöka att dra med mig Adam på stan och kika lite på Gatufesten.

Nu ska jag försöka att ta mig igenom dagen utan att somna.
/J.

Grekisk sallad.

Imorse satt jag och slötittade på tv medan jag åt frukost, och såg bland annat på Martha Stewart när hon gjorde en grekisk sallad. Kan ni förstå hur mycket jag längtar till Grekland nu?? Om exakt 2 veckor sitter vi på flyget till Zakynthos, och jag ska fan äta en grekisk sallad till lunch första dagen där! :-) Och dricka citron-Fanta! Gaaah!!!

HÄR ska vi bo, direkt vid den lilla stranden!


När allt börjar fel.

Idag när jag kom till jobbet så kom jag inte IN på jobbet. Detta är tredje gången på 1 1/2 år detta händer mig, och det är lika otrevligt varje gång. Det var ingen panik direkt, dörrarna öppnades exakt när dom ska öppnas, men vi (personal) ska ju alltid komma lite tidigare för att kunna öppna upp och greja lite innan. Men nu var ytterdörrarna låsta även fast vi har passerkort, så nu kom jag in samtidigt som alla andra, och kom helt och hållet av mig med typ alla rutiner vid öppning. Efter ca 10 minuter kom det en kille och sa att inga löpband fungerade, och jag kände stressen välla upp inom mig i ca 3 sekunder innan jag kom på att jag inte hade satt på strömbrytaren till dom. 5 minuter efter det var det någon som frågade varför musiken inte var på. För att jag inte hade startat den så klart. Haha.
Nu sitter jag vid mitt skrivbord och undrar vad mer jag kan ha glömt bort....?

Igår efter jobbet så tog jag och Adam en cykeltur! Han köpte sig en cykel i söndags och jag cyklar på mammas fina med cykelkorg, och Tindra satt så klart i korgen. Vi köpte med oss lite mat/fika och satt nere i hamnparken och mös innan vi cyklade hem igen. En väldigt kort cykeltur, men ändå en liten utflykt! :-)

Nu blir det lite kaffe med grädde och dagens ST.

BASTUN! Måste sätta på bastun!

Dagens tanke..


Jag såg denna i en blogg idag och tyckte att den talade till mig.
Jag är den jag är idag, kanske inte pga de val jag gjorde IGÅR, men för ca 1 1/2 år sedan ungefär.
Något som inte var så bra just då, blev ju så bra till slut!


2 veckor!

Idag är det måndag och det är 2 veckor kvar till SEMESTER!!! Eller, 9 arbetsdagar rättare sagt. Nedräkningen har börjat! :-)

Helgen har varit bra, i fredags åkte jag och Adam ut till Fläsian där vi mötte upp mamma och Tindra, och spenderade ca 2 timmar i solen, i lördags var jag ute nästan hela dagen också och fikade och åt lunch i solen och igår gjorde jag inte så mycket mer än att jobba 5 timmar på eftermiddagen/kvällen.
Det är så VARMT, eller KVAVT är väl mer ordet. Varmt OCH kvavt! Igår när jag kom hem från jobbet kl 20:30 så var det 18 grader ute och 28 grader inne i lägenheten... I sovrummet måste det ha varit minst 30 grader. Det är ju nästan omöjligt att sova då...

I fredags fick jag min fina Kitchen Aid! Jag har tyvärr inte invigt den ännu, det har inte lockat att baka i denna värme direkt, men i veckan blir det nog en sockerkaka till Adam eller nåt! :-)
En lite dålig grej var att jag fick "fel" färg på den. Jag hade velat fram och tillbaka om jag skulle ta en vit eller cremevit, och bestämde mig till slut för en cremevit. Så klart fick jag hem en vit.
Det gör givetvis ingenting, men jag var lite besviken i början, men den är så fin där den står nu! Det hade varit värre om jag hade fått en röd eller grön och behövt skicka tillbaka den, för det hade jag verkligen inte velat ha.

Igår hade min kompis Anza sin möhippa i Stockholm! För några veckor sedan blev jag kontaktad av en av hennes kompisar där nere som undrade om jag ville vara med. Jag blev jätteglad att hon frågade, men det kändes näst intill omöjligt för mig att åka ner på en söndag då jag jobbar och dessutom skulle jag ju ha öppning idag, och nu i dessa semestertider med sommarschema och allt, så finns det liksom ingen att byta med, så jag var tvungen att tacka nej. Men det hade varit jättekul att få vara med.
Det fick mig att tänka på hur det skulle vara om jag skulle gifta mig. Skulle jag få en möhippa då? Det känns som att jag har en del "stabila" vänner, men alla har liksom bara mig som gemensam nämnare, vi är inget gäng tjejer som alltid umgås. Jag saknar det. Jag saknar att ha ett gäng tjejer som gör ALLT tillsammans. Egentligen har jag bara haft det när jag var riktigt ung, då var vi 3-4 tjejer som alltid festade, reste och spelade basket tillsammans. Jag har ingen kontakt med någon av dom idag. Tragiskt. Sen har jag ju haft (och har fortfarande) flera vänner de senaste åren också, men folk flyttar, jag har bytt jobb, man hamnar i olika faser i livet och så vidare, och man kommer ifrån varandra. Ibland verkar det så svårt att få kompisrelationer att fungera. Jag tycker inte om att det är så. Jag vet inte varför det blir så, och ibland undrar jag om det bara är jag som känner så här?


Shit va djup jag blev nu så här på måndagsmorgonen! Klockan är ju inte ens åtta! :-)
It is what it is - helt enkelt.

Nu ska jag börja dagens hinkade av vatten! Så mycket som jag svettas i detta väder så gäller det att fylla på med vätska!

Tjing!

Åh Aiden...

Jag HOPPAS att jag får hem min Kitchen Aid - men tyvärr tror jag inte att det blir förrän på måndag... men hoppas kan man ju alltid göra! :-)
Jag sa till Adam att han får önska sig precis vad han vill (bakverk alltså) så ska jag och Aiden fixa det tillsammans!

Idag jobbar jag en kort dag! Frida och jag har gjort ett byte, och det känns riktigt lovely en dag som denna då solen strålar för fullt!
Mamma har Tindra och dom ska åka ut till Fläsians badstrand idag, och jag ska åka dit och mysa lite direkt efter jobbet! Jag kommer att fullkomligt BLÄNDA alla med mina vita ben, haha! Men Tindra är ändå vitast i familjen Jonsson/Alexander, haha!

Senare i eftermiddag blir det en sväng till Ica MAXI och en hälsokostbutik, jag ska prova att baka ett nötbröd som enligt Frida ska vara jättegott, så det ska bli intressant att både göra och smaka!
En sväng på Birsta city hinner jag nog också med, måste köpa lite småplock på Kicks!

NU ska jag jobba lite också - ha en fin dag!!


Åh Aiden, hoppas du kommer hem till mig idag, då ska vi vispa ägg och socker och massa annat gott!

RSS 2.0