Surt.

Inget guld ikväll. Nya tag på tisdag. Nu ska jag deppa.

Curly girl!


Lockarna håller i sig(dock aaaaaningen frizzigt)!
Nu är det snart uppkast! :-)


In it to win it!

Ikväll gäller det! Ikväll kan Sundsvall Dragons ta SM-guld! Hur underbart skulle inte det vara? NÄR tog något lag från Sundsvall SM-guld sist??
Jag har köpt en liten present till Hjärtat om dom vinner, det får blir en liten sergerpresent, och skulle dom inte vinna idag så har dom ju en till - och sista- chans på tisdag i Solna. Skulle dom inte vinna så blir det "bara" en present. Eller en "silverpresent". Jaja.

Nu har jag lockat håret, riktigt snyggt blev det, frågan är hur länge det håller sig...lockar i mitt hår har en förmåga att falla ut så fort dom kommer i kontakt med frisk luft typ, så nu har jag dränkt dom i hårspray och Dust it, det ser bra ut, men det känns inte så jäkla skönt....

Jobba ska jag göra idag, endast 3 timmar, så nu ska jag ut med lilla Tindra i solen!

VÅGAD bild, endast bh och vågor i håret, haha!

Taggad!!!!

Helt seriöst nu. Jag är så jäkla taggad inför morgondagens match.
Alltså JAG är så jäkla taggad. JAG ska ju bara sitta i publiken!! Jag tror att jag är mer taggad än min Älskling som faktiskt SKA spela!! (hihi, ett litet avslöjande där)

Idag jobbar jag till kl åtta. Det var liiite jobbigt att gå till jobbet då det var så otroligt varmt och fint ute, men jag tror att dagen kommer att gå ganska fort ändå, jag får hoppas det i alla fall.
Ikväll ska jag kanske träna efter jobbet, jag gjorde det igår, och det var grymt skönt! Om jag inte tränar så ska jag i alla fall ta en promenad till Sidsjön och hämta Tindra som får vara med "mormor" i eftermiddag när jag jobbar! Jag kanske går förbi A också, även fast JAG sa att vi inte skulle träffas ikväll för att JAG inte ville störa någon form av matchladdning. Haha!

Hörrni, fan va glad jag är idag! Jag känner mig så sjuuukt sprallig och glad! Jag ÄLSKAR den här känslan!

Fan vad jag älskar basket! Always have, always will...

Nya tag!

En liten "svull-svacka" får man unna sig, eller?  Jag kan iofs inte kalla ett skrovmål för en svacka, men det känns inge kul att jag inte hade bättre karaktär.
Nu har jag druckit kaffe med grädde och ätit en ost/skink-omelett. Back on track!

Jag kan inte komma över det faktum att Sundsvall kan vinna SM-guld på torsdag! Shit alltså! Sporthallen kommer att koka!! Jag får inte glömma att gå på Systemet utifall jag och Emma ska fira med skumpa eller nåt om dom vinner! :-)

NU måste jag ta ut Tindra på en snabbis, och sedan ska jag gå till jobbet! Jag ska ta ut en friskvårdstimme idag, så jag jobbar bara till 15:30 (och tränar till 16:30 - bra va?)!

Ha en fin dag!

Äh!

Så klart så hade det ju varit bra att BOKAT bord på Olearys, för när vi kom dit så fanns det så klart ingen plats för oss... Så, vi åkte och köpte två skrovmål (vad hände med att äta "bra"???) och så åt vi det hemma hos mig framför matchen på min dator! Haha!
Vi hade i alla fall supertrevligt!

Och just ja - SUNDSVALL VANN!!!!!!!!!!!!



Segerpussen!
Emma och Tindra pussas när Sundsvall vann!!


Change of plans...

Nästan exakt efter att jag hade beställt hem matchen så fick jag äntligen kontakt med Emma på msn, och vi bestämde att mötas på Olearys och se den tillsammans där! :-)
Förhoppningsvis finns det plats nära en tv....Förhoppningsvis finns det plats överhuvudtaget! :-)

Skit också!

Även fast jag äter "bättre" nu, så känner jag mig uppsvälld och pluffsig. Kanske för att det är veckan före "veckan". Kanske för att jag har varit väldigt stillasittande de senaste dagarna. I dont know.

Idag har jag inte gjort annat än att suttit i telefon på jobbet känns det som Har det inte ringt till osr s, så har jag själv ringt till olika ställen och suttit i kö... Tröttsamt värre.
Ännu mer tröttsamt blir det att min pappa tar min energi. Jag hoppas verkligen att allt lugnar ner sig så fort han har kommit på plats i sin lägenhet..
Ikväll ska jag kolla på matchen på datorn igen, alltså beställa den på Viasat, det funkade jättebra förra veckan. Undrar om man kan beställa en VINST också??? Kom igen nu Sundsvall, vinn ikväll så kan ni ta guldet på torsdag hemma!!!!
Innan matchen som börjar 19:04 ska jag gå in till stan och kolla lite, det känns som att det var länge sedan nu!
Innan jag går bjuppar jag på en låt som poppade upp i min playlist tidigare idag och som får mig att tänka tillbaka på "det ljuva 90-talet", för det måste ha varit i början av 90-talet som denna låt kom...? Lyssna och bli nostalgisk! :-)

Eros Ramazotti

Just ja! Klick-klick!

NU är jag hemma, bara för att "stressa" känns det som. Innan kl 06:15 imorgonbitti så ska jag ha duschat, smörjt in mig, blåst håret snyggt, kollat på Greys, gått ut med Tindra, sovit, ätit frukost, klätt på mig sminkat mig, gått ut med Tindra igen och sedan befinna mig på jobbet. Puh! Det är om 9 timmar.

Oh well.

Jag kom nyss på att jag nätshoppade lite i torsdagskväll, två st "mysklänningar" från Nelly! Kolla här!

Rutt Dress SEK 299, Ichi - NELLY.COM Rutt Dress SEK 299, Ichi - NELLY.COM
Som sagt, "mysklänningar", inget jag går ut och svänger mina lurviga i sommar kanske, men dom ser sköna ut, och det blir perfekta vardagsklänningar!
NU ska jag sätta igång med allt jag måste göra innan imorgonbitti kl 06:15.

Sov gott!

Time goes by....så sakta!!

Jag har verkligen försökt att sysselsätta mig idag, jag har klippt och klistrat, jag har skrivit ut listor, gjort födelsedagskort och till och med ringt ambulansen - och ändå går tiden väldigt sakta!

Klockan 20 stänger jag, och jag ska försöka vara härifrån så snabbt som möjligt! Då ska jag promenera till Sidsjö och hämta bilen som nu har sommardäcken på, och sen åker jag och Tindra hem.
Tindra går det verkligen ingen nöd på. I helgen har hon ju varit hos mamma och hon har fått vara ute typ heeeeela tiden. Idag hade hon "ätit lunch ute på gräset och softat på altanen".
Hon har det fan bättre än mig! Haha!

Ikväll ska vi mysa hon och jag, jag har lite serier att titta på, och så ska jag äta god Brieost, salami och mörk choklad - LCHF är bäst! :-)

Fet frulle!

Sitter med en kaffe med grädde och en tallrik med ägg och bacon. I love it!
Om ca 50 min ska jag gå ner till jobbet och stänga in mig där hela dagen - kul va?

Kvällen igår var nice, jag och A beställde hem mat och kollade på The Wrestler, en helt ok film, och så somnade vi vid 01 typ. Nu har jag kommit hem, vi tog en promenad tillsammans för han skulle på träning kl 11, och sedan i eftermiddag åker han till Stockholm igen...

Åh Gud, jag vill verkligen inte jobba idag, jag vill bara hämta hem Tindra och vara ute med henne hela dagen!! Jag hoppas verkligen att nästa helg blir lika fin, för då är jag ledig fre-sön!!

Nu måste jag piffa lite här, hoppas alla får en fin dag!!

Jag ser ljuset...

...i slutet av tunneln! Om en timme har jag förhoppningsvis fått ut "alla" människor som är hurtiga och tränar på en sån här solig och fin dag, och så är jag på väg hem och hoppar in i duschen och gör mig fin och fräsh för min POJKVÄN (jag älskar att kalla honom för "min pojkvän"!!) Jag ska till och med locka håret tror jag!
Visst är det roligt att vara så kär att man vill göra sig extra fin inför sin pojkvän även fast man bara ska vara hemma och mysa en lördagkväll?


Att jobba på den första riktigt fina helgen borde vara förbjudet!

Snacka om att det tog emot att gå till jobbet idag! ÄNTLIGEN vaknar jag upp till en klarblå himmel utan moln, solen skiner och fåglarna kvittrar, och så måste jag gå till jobbet. Hela långa dagen idag - OCH imorgon.
A köpte nya utemöbler till sin lilla uteplats igår, och jag kan ju lugnt säga att jag mycket hellre hade suttit där och solat idag.. Men men, det är bara att bita ihop och se fram emot nästa helg och hopppas på att det är fint då också! :-)

Vilken match det var igår, ojoj! Sundsvall spelade riktigt bra, speciellt på slutet och vann till slut med 74-64! Så jäkla skönt!! Detta innebär alltså en sjätte (och förhoppningvis avgörande) match på torsdag den sista april!

Nu ska jag hämta in tidningarna och läsa dom en stund och inte alls längta ut i solen!
Puss!

Fläng-Fia!

Hej och hå!
Idag har jag flängt runt minsann! Och inte är det slut än!
Jag har tränat pump, varit på IKEA med A och köpt hem min stora fina spegel, lämnat av A hemma hos honom, åkt och handlat, åkt hem och hämtat Tindra, åkt till mamma med Tindra, och nu ska jag strax möta Emma och vi ska ta en snabb fika innan vi går på basket!
Puh!

Och jo, jag har stekt tacoköttfärs också, så ikväll efter matchen ska jag och Hjärtat äta tacotallrik! Woohoo!!


Nystart!

Jag måste nog göra en liten nystart på min LCHF-diet. Inte för att gå ner i vikt, utan för att få ordning på magen. Jag har ätit alldeles för mkt bullar, muffins, bröd, pasta, ris och "skräp" nu på den senaste tiden, och min mage mår verkligen inte bra av det.
Jag använde mig av den dieten i höstas, och jag kommer ihåg att jag mådde väldigt bra av den, så nu ska jag ge den ett försök igen, för mår magen bra så mår jag bra!


Jag har den bästa!

Alltså, förstå min glädje när min pojkvän (bara att säga "pojkvän" känns ju hur kul som helst) ville vara med Tindra ikväll när jag jobbar!! Tindra tycker nog också att det är coolt att hänga med honom lite, hihi!
Tindra, min HUND alltså. Haha, hon är ju liksom "part of the package" när man är tillsammans med mig! :-)

Jag är starkare än vad jag tror!

Jag och A gjorde vårat första träningspass tillsammans i gymmet igår. Han pushade mig att ta lite extra än vad jag brukar, och jag fasade inför dagens eventuella träningsvärk.
Men - jag har ingen träningsvärk! Kul som fan! :-)

Hörrni, jag är fan galet kär just nu! Hur underbart är inte det??? Vem hade kunnat tro det för 2-3 månader sedan? Det är ju verkligen så att om man inte letar efter kärleken så kommer den..
Och på grund av att jag är galet kär så bloggar jag heller inte lika mycket, men det gör inget, för jag vet att mina trogna läsare är glada för min skull, eller hur? :-)

NU ska jag hoppa in i duschen och sedan softa lite innan jobbet!


Hjullager.

Det gick bra både hos Anna och som väntat hos Bilprovningen. Jag blev fin i håret, men det gick tyvärr inte att charma surgubben.
Jag måste byta ett hjullager. Nån som vet om sånt är dyrt/svårt? Lill-Jonsson har noll koll......

Jag har en plan!

God morgon!
Nu ska jag strax bege mig in till stan och gå och klippa mig. Planen är att jag ska bli så snygg som möjligt så att gubben som besiktar min bil inte kan motstå mig och ger min bil godkänt (oavsett hur många fel han än hittar).

Igår pratade jag med en tjejkompis som berättade att hon var med barn. Det var fortfarande väldigt tidigt så jag ska inte skriva så mycket om det, men jag tänker däremot dela med mig av mina tankar kring detta.
Jag börjar känna mig "stressad". Det känns som att jag är sist kvar (vilket jag långt ifrån är). Och nu ska jag till min frisör som också är med barn - hennes andra och hon är typ 5-6 år yngre än mig.
Men jag antar att min reaktion till detta är bra, jag har ju tidigare varit lite osäker på om jag överhuvudtaget vill ha barn, och nu känner jag nästan en "längtan" efter det.

Gaah....

Nu måste jag rusa, det blev lite flummigt det där, men va fan!

Nähä.

Det var ju trist. Sundsvall förlorade. Buuhuu. Men mina chips var goda! :-)
Nu ska jag ha ett litet seriemaraton!
See ya!


Vin, chips, choklad och basket!


Jag köpte matchen så nu ser jag den på datorn - 49 spänn väl spenderat!


Tindra tycker att jag är jobbig och vill INTE vara med på bild...

Hur töntig ÄR jag?

När jag var 21 så satte jag mig själv på ett flygplan, åkte till New York och hade väldigt liten aning om vad som egentligen väntade mig där. Jag gjorde det, stannade där i nästan 3 år, och det är det bästa jag har gjort i mitt liv.
Nu är jag 31 år och har lite ångest över att jag ska åka ensam till Västerås i början på maj (och vara borta i 2 nätter).
Hello? Det är ju ganska löjligt av mig, eller hur?
Hur som helst så ska jag åka dit på en utbildning med jobbet - själv - och jag ser inte fram emot det. Jag har försökt att styra det mot hösten i stället, men icke sa "the big boss". Lika bra att få det gjort egentligen. För vad är det som är bra med att skjuta upp saker i stället?
Imorgon ska jag besikta bilen. Det vill jag också skjuta upp. Men det gick inte heller. Jag är beredd på en ombesiktning, det är nästan att man kan tro att jag VILL betala 200 spänn för att åka dit en andra gång, för jag vet att det är minst en sak som måste fixas. Det heter nåt med "drivknutar" tror jag.
Oh well.

En rolig sak ska jag göra innan "dödsdomen" på bilbesiktningen i alla fall, och det är att gå till frisören och klippa mig. Kanske kan jag slänga lite med håret och blinka lite med ögonen till besiktningsmannen.

Skulle inte tro det va...


Tidig tisdag..


Ännu en dag med öppning. I don't like it. Jag både gillar det och inte gillar det. Jag gillar inte att kliva upp så tidigt, jag gillar inte att Tindra blir ensam så länge, men jag gillar att gå hem vid 15, det är skönt. Idag slipper jag i alla fall jobba helt själv som jag fick göra igår. Jag får avlösning vid 11:30, så då blir det en snabb lunch och lite Tindra-mys!

Tänk vad man vänjer sig snabbt vid vissa saker. Som att sova tillsammans med någon till exempel. Jag sov ensam inatt, lika så igår, och ikväll igen. A är i Stockholm och kommer hem sent inatt. Jag saknar honom. Vad underbart det är att sakna någon när saknaden inte är hopplös. Jag vet att vi ses imorgon - och med all säkerhet resten av veckan också! Det är mer en längtan än en saknad egentligen. I like it!


Idag kommer "the big boss" hit och vi ska ha personalmöte. Idag är jag beredd och har fixat mitt lilla ansvarsområde. Jag hoppas jag slipper "följdfrågor" som jag inte kan svara på den här gången.... Sist var det inge roligt alls.

Nu ska jag göra ett ryck och vika handdukar! Kul va? :-)

För mig så är hon den finaste i världen!


Tindra min lilla plutt. Nyklippt och fin.
Tyvärr vill hon inte posa för kameran (eller jag får inte till några bra bilder),
så jag slängde in en gammal "nyklippt-bild", hon ser ju faktiskt likadan ut! :-)
Kärlek...


Färdig!


Dagen gick ganska snabbt, men den är inte över ännu! Nu ska jag vila en  och stund och sedan åka ut till Birsta och frisera Tindra samt kolla läget på HM! Frågan är om jag ska köpa många "små" saker, eller en lite dyrare? Hmm...det skulle ju vara nice med en fin klänning att visa A och säga "den här har jag fått av dig", men jag behöver verkligen lite mer vardagskläder i form av bas-tröjor, jeans och även lite nya bh-ar. Men jag kanske ska köra på det första, att köpa något extra fint, och tänka att det är en present från honom! :-)

Tindra kommer att bli sååå fin och fräsh, just nu är hon mer grå än vit, och hon luktar "hund". Men jag tycker att hon luktar mysigt, det är ju hennes speciella Tindra-doft trots allt! :-)

NU - vila!


Barn, vuxen, barn igen?


Är det bara jag som tycker att pensionärer är som vuxna barn? Självklart inte ALLA, men vissa...och självklart får jag prata med en stor del av dom i telefon...

Tidig morgon...

I morse ringde klockan 04:45. Ca 20 min tidigare än vanligt på en måndag. Anledningen är att jag ville ta en lite längre promenad med Tindra innan jobbet. Den blev så klart inte speciellt lång, hon gjorde 1 & 2 och så gick vi in efter kanske 10 minuter, men det är skönt att ha en extra halvtimme nu så här på morgonen. Jag tror att jag alltid ska ställa klockan lite extra tidigt i fortsättningen!

Vilken otroligt härlig helg jag har haft....det känns lite trist att den är över. Det känns som att jag har "hittat hem" nu på något sätt. Under en tid för inte alls länge sedan var jag så förlorad...så liten och ledsen, begravd i ett mörker. Men nu skiner solen, och den skiner på MIG!!

Tack!

Vilken bra födelesedag jag hade igår! Lugnt och stilla precis som jag ville ha det! Pappa kom vid halv ett, stressad som fan (och jag tänker inte ens gå in på varför, så jäkla typiskt honom), han åt en bulle och en kaka och sen åkte han, 10 minuter senare. Jag fick en jättebra present av honom, ett presentkort på IKEA som jag ska använda till att köpa en stor spegel som jag har sneglat på i ett år nu ungefär.
Sen kom mamma och Uffe och fikade, och dom hade med sig en flaska vin, choklad, ett presentkort på en klippning hos min frisör (HUR JÄKLA BRA SOM HELST) och så agerade dom blombud åt min syster (Madde: mamma köpte tulpaner för halva beloppet, och så fick jag ett presentkort på resterande så att jag kan köpa fler blommor när dom här har vissnat, bra va?) och så fick jag två fina Pelargoner till köksfönstret, haha, lite tantvarning, men det är så fint tycker jag! :-)

Senare när "alla" hade åkt hem kom A, och hade en liten present med sig som var hur bra som helst! Jag ska få shoppa loss på HM, och det är ju verkligen min favvobutik så det var perfekt, och senare på kvällen så bjöd han mig på middag på Invito där han hade bokat bord i förväg! Jättegod mat, gott vin och mysigt sällskap! Efter det var vi lite kluvna på vad vi skulle göra, vi kom inte på nåt bra så vi gick hem och svullade i morotskaka och kollade på film! Perfekt avslutning på dagen! Jag har bestämt att jag ska ha en fest i maj när Anna Barthold har kommit hem, det kommer att bli bra!

Nu idag ska jag strax iväg och träna, ska träffa A där, men vi ska inte gymma tillsammans, jag gör mitt och han gör sitt, eventuellt kör vi lite magövningar tillsammans på slutet. Fan va nice att träna så här mitt på dagen en söndag! Det kan behövas, jag har svullat lite VÄL mycket den här veckan... :S
NU lägger jag upp lite bilder och sen drar jag!






Ha en fin dag!

Inte en dag över 25 va?




Kom igen, va lite schysst... 25 va?

God morgon sol!


Vilken härlig dag att vakna upp till!
Solen skiner och Tindra låg som en liten kanelbulle på kudden brevid mig! Så snart jag har druckit upp mitt kaffe ska vi gå ut på en promis (solglasögon-premiär) och sedan ska jag börja förbereda för mitt erorma kalas - hela tre personer , kommer, haha! Mamma, Uffe och så kanske pappa då om han kommer ihåg. Brorsan och hans lilla familj är bortresta och syster bor ju inte "nästgårds" direkt, och A ska jag träffa ikväll, jag känner inte för att presentera honom för "alla" än, saker och ting får lägga sig med pappa först, och det är ju ingen stress än faktiskt. Var sak har sin tid, eller hur?

Jag har kollat tillbaka på samma period förra året i min
gamla blogg, och det känns som att det är en annan människa som har skrivit alla ord, alla rader där. Inte jag. Kanske för att jag var tillsammans med en människa som jag inte längre känner? Jag ser bilder på oss två tillsammans, och jag undrar "vem är han, och varför ser jag så glad ut?". Visst är det konstigt hur det kan bli?
Men jag tror att det är ett stort tecken på att jag verkligen har gått vidare nu, och det var verkligen en enormt skön känsla igår, när jag inte ville falla ner och dö bara för att jag såg hans bil (och veta att han alltså är så nära som i huset brevid mitt). 
Min tid är NU, och just nu känns allt jättebra med A, och jag ser sååå mycket fram emot våren och sommaren (och hösten och vintern) med honom... Jag har en bra känsla om det här, detta kan bli något stort! :-)

NU ska jag gå ut, och innan jag går ut så lyssnar jag på den här klassikern!

Grattis till mig idag! :-)

2 minuter kvar....

.....sedan är jag 31 år.

Underbart!!!!

Jag vet inte vad som är bäst just nu:
* Dragons vann med 40 poäng!
* Tindra är frisk!
* Jag fick ett sms av en gammal pojkvän som sett mig på tv (VIASAT sände matchen) och som skrev att jag var "snyggare än någonsin"!
* Jag såg N's bil ute på gatan och det högg INTE till i bröstet!

Ååååh vilken skön känsla jag känner nu!!!!
Life is good!!

Veckans goda gärning - check.

Nu har jag hjälp pappa, och nu kan jag slappna av. Jag har även hunnit med att baka en kaka och färgat håret! Jag fick panik igår när jag hittade mitt enda gråa hårstrå, så jag klippte av det, och helt seriöst så trodde jag att det var ett Tindra-hår först! Det var ca 3 cm alldeles vitt! Scary!!! Så idag slängde jag i en toning, och som vanligt så ser jag ingen skillnad mer än att det är lite fräshare i botten och att det är lite blankare än vanligt.
Jaja.

Nu måste jag lägga på ett kol - ska klä på mig och fixa till mig lite, och sedan bär det av mot Sporthallen! Yeah!!


Back to normal!


Tindra mår bra = jag mår bra!
Skönt!

Idag känns stressig, även fast jag fick ledigt från jobbet. Daniel frågade igår om jag ville vara ledig, och det tackade jag INTE nej till. Jag får jobba igen det åt honom vid tillfälle, och det var verkligen supersnällt att han frågade!!
Jag måste rusa in till stan nu, ska fixa lite grejer (läs: köpa aceton, nytt nagellack och nya örhängen), och sen kommer pappa och hämtar mig kvart i två och då ska vi åka upp till hans nya lägenhet och ta mått och sånt. Det känns inte som något jag ser fram emot, men jag gör det ändå. Jag tror att han har glömt bort att jag fyller år i morgon dessutom... Men men.
31, vad är det att fira liksom? Mamma och Uffe kommer i alla fall, och på kvällen ska jag gå ut och äta med A, så det blir en bra dag oavsett. Men jag fattar inte vad jag stressar i, jag ska baka och greja, men för vad? Det blir ju inget kalas liksom! Haha!

Oh well, nu shopping, sen pappa-fix, sen bakning, sen SM-final nr 2 i Sporthallen! :-)

Jetlag.

Den trötthet som jag känner kan jämföras med jetlag nästan. Det känns som att jag har flygit till USA och tillbaka utan sömn.
När jag kom hem från jobbet så kom mamma förbi och hämtade Tindra. Den lilla torsdagsrutinen. Efter det gick jag och la mig och sov i 2 timmar ungefär, men jag känner mig nästan mosigare nu än vad jag gjorde innan.
SHIT, det var verkligen länge sedan jag kände så här i kroppen. Förut (på casinotiden) brukade jag må så här lite titt som tätt. Det är så skönt att slippa...

Om ett tag ska jag träffa A, vi ska hem till honom och ta det lugnt bara. Det behövs efter den här dagen...


Inget rosa fluff.

Idag orkar jag inte vara positiv. Allt känns tungt, men det beror först och främst på den extremt lilla stunden sömn jag fick inatt, och så lilla Tindris så klart. Jag sitter på jobbet, helt maktlös, och hon är ensam hemma och är sjukis...
Jag har i alla fall googlat hennes besvär, det verkar inte vara så allvarligt, hundar äter tydligen gräs när dom behöver rensa tarmarna, och anledningen till att hennes spya är "gult gegg" är för att det är galla hon kräks. Hon är helt tom i magen.
Det som oroar mig är att hon inte vill äta och dricka nåt, i alla fall inte när jag försöker lirka i henne nåt, men jag hörde henne sörpla i sig lite vatten tidigt i morse i alla fall. Har hon inte ätit något ur skålen idag när jag kommer hem på lunchen om ca 1 1/2 timme så ska jag nog åka till Djurkliniken med henne.

Ge mig (och Tindra) lite styrka idag!!!

För att göra den här dagen ännu pissigare....

...så SNÖAR det ute.

Att ha barn....del 2.


1 timme - 1 1/2 timme MAX - har jag sovit inatt. Tindra har inte alls varit pigg. Hon har hoppat upp och ner i sängen hela natten och sprungit runt runt i lägenheten. Vid halv 3 var jag uppe och gick ut med henne. Hon åt gräs och kräktes. Alldeles nyss var jag ute med henne, hon letade gräs, kräktes ingenting.
Jag mår så dåligt när hon mår dåligt, hon tittar med mig med sina trötta och sorgsna ögon och jag förstår inte...

Jag kommer ihåg när Tindra var valp, jag var stenhård med att få henne rumsren så fort som möjligt, och det innebar ju att i stort sett gå ut med henne varje gång hon hade sovit, och det var ju ganska ofta. 2-3 per natt. Jag jämförde det med att ha en bebis. Jag vet att jag inte ska säga så kanske, jag vill inte uppröra folk som faktiskt har små barn hemma, men Tindra är ju det närmaste ett barn jag har.

Hur ska jag kunna gå till jobbet? Får man stanna hemma för "vård av hund"?


Att ha barn..

..är inget jag är bekant med. Men min hund är som mitt barn. Därför värker det i mamma-hjärtat när hon inte mår bra. Jag märkte det på en gång när jag kom hem, inte alls lika glad som vanligt, och när vi kom till min mammas jobb så ville hon inte ens ha godis, och DÅ är det verkligen något fel.
Vi gick en sväng på stan, och jag la märke till att hon väldigt gärna ville äta/slicka gräs, och det är ett tecken på att det är något med magen, och så vips så ställer hon sig och kräks (mitt på Storgatan, vilket hade varit 1000 gånger pinsammare om det hade varit jag), och när vi kom hem så hittade jag små kräk-högar lite här och där.
Så fort vi kom hem så gick hon och la sig under sängen, och jag känner mig sååå hjälplös och otillräcklig!

Mitt lilla underbara lurv-hjärta....


Snart, snart, snart!


Om en halvtimme blir jag avlöst och då är det inte länge kvar tills att jag får gå hem, jag kanske rent utav går hem DÅ!
Jag ska ta med mig lilla Tindris på en liten sväng på stan där vi ska möta mamma så att jag kan gå in på banken en snabbis. Tindra får en promis (och träffa "mormor") och jag får uträtta ett ärende - toppen!
Senare ska jag träna Bodypump och PowerCore - nu jäklar ska jag trötta ut mig rejält! Inte för mycket dock, ikväll ska jag träffa A, det var ju jäääättelänge sedan sist, ända sedan i måndagsmorse!!
Åh vad jag längtar!!

En låt säger mer än 1000 ord...


Superhuman!

Hjälp! Det spökar!

Jag låg nyss i soffan och kollade på The Hills på datorn. Det är helt mörkt i mitt vardagsrum, ingen lampa är tänd, bara ljuset från datorn..
Helt plötsligt slår tv'n på. Av sig själv. Volymen höjs och kanalerna ändras fram och tillbaka. Jag fattar ingenting och fumlar efter kontrollen. Jag hittar den inte. Volymen höjs ännu mer. Helloo????
Helt plötsligt stängs tv'n av. Tindra sträcker lite på sig och sparkar ner kontrollen från soffan. Kontrollen är alldeles varm, Tindra har alltså sovit på den.
Hahaha!

NU förflyttar vi oss till sängen! God natt!


Fanå...


Ingen vinst ikväll, men det är ju 6 matcher kvar. Eller mindre. Förhoppningsvis så blir det vinst hemma på fredag!
Hmm....undra varför jag är så insatt? ;-)

NU - kvällspromenad med Tindra, sedan dusch, thé och sängen. Klockan ringer 05:10 imorgon! Woohoo!

I like web-tv!


Ikväll, efter träningen, kommer jag att sitta bänkad framför datorn och titta på detta!

Tindra och blommor!

Jag och Tindra var nyss ute på en mysig promenad i solen!
Nu ska jag ladda lite inför kvällens träning, jag planerar att köra HÅRT!


Tindra hittade lite blommor. Hon sniffade och nös!


 


En liten tanke...


"Sol ute, sol inne, sol i hjärta, sol i sinne"


Jag kommer inte ihåg vart jag har läst det någonstans, kanske var det hos mormor när jag var liten eller hemma hos en kompis. Hur som helst så är det så jag bäst beskriver dagen idag!


Vardagsträning!


Att småjogga upp för en smal trappa i 7 våningar är ganska jobbigt.... Varför måste folk på 3:e våningen flytta (och därmed paxa hissen) när jag har 30 minuters lunch och ska ut med Tindra?

Oh well..

Ny vecka!

Visst är det skönt att det är tisdag och inte måndag idag? Jag känner mig lite dagvild dock!
Idag jobbar jag från åtta till halv fem, men jag kommer att stanna kvar en liten stund idag, så då börjar jag lite senare, typ vid halv nio, och jag ska även kila iväg och handla lite till personalfikat, så jag har en skön morgon!

Ikväll ska jag träna Bodystep, jag vet inte riktigt vad som hände förra veckan då jag inte tränade något alls, nu får det bli skärpning, sommaren närmar sig med stormsteg, och det blev lite väääl mycket godis och muffins förra veckan..

Dragons spelar sin första finalmatch ikväll, borta mot Solna! Samma två lag möts i finalen i år som i fjol, snacka om revanch-chans för Sundsvall!! Det skulle så kul om Sundsvall äntligen fick sitt guld, detta är ju trots allt 3 gången dom är i final! På fredag spelar dom hemma, och då kommer jag så klart att finnas på plats! :-)

NU ska jag dricka upp min smoothie, sminka mig och möta dagen!
Ha det gott!

Good night!


Om jag inte går och lägger mig nu så kan det bli dyrt för mig.
Jag sitter och tittar på HM, Nelly och Asos. Ajabaja. Inte shoppa nu.
God natt!

Och by the way....


...visst är min nya blogg fin??? Jag tar inte åt mig någon ära alls för den fina designen, utan jag har tagit hjälp av en jätteduktig tjej som heter Anna!
 
Läs hennes blogg här!


HUR kan jag ha missat?????


Hello????
The Hills säsong 5 har ju börjat sändas i USA nu!!! Alltså kan man ju se det på
www.mtv.com !!!
Jag har 2 avsnitt att plöja, och det är sååå perfekt eftersom jag har sjukt tråkigt nu!!! :-)


Sött!


Det är inte överdrivet mycket att göra på jobbet idag. Solen skiner tydligen, I would't know.
Jag ska göra lite smågrejer tänkte jag, men jag försöker att sprida ut det under dagen så att inte allt blir gjort på en gång, så just nu tar jag en paus och surfar lite.

Jag har hittat ett underbart fint märke på smycken, "Björg Jewellery" heter det, och jag skulle kunna köpa ALLT ur kollektionen (om jag hade cash i överflöd)! Det är fina små smycken med söta texter på!
Jag är ju annars ett stort Efva Attling-fan (jag ÄLSKAR min "nowornever"-ring), men nu har hon fått lite konkurrens minsann! :-)
Shoppa här!




Planer!


Jag vill planera sommaren nu! Jag vill ha saker att se fram emot, typ en resa eller två! I juni ska jag åka till Syster Yster i Söderköping, men nu har jag fått reda på att den planerade helgen krashar med en hundutsällning som jag faktiskt hade velat vara med i med Tindra. Hm, måste kolla upp det där :-)
Sen måste jag försöka ta reda på när jag får semester i sommar, jag antar att jag inte har så mkt att säga till om, "sist in" och allt, haha! Jag skulle vilja åka på en riktig sol-och-bad-i-1-veckas-semester till södra Europa någonstans, eller varför inte 2 veckor egentligen? Sen lär det ju bli en tripp eller två till Stockholm också har jag en känsla av!
Åh det skulle vara underbart med lite sol NUUU.....



Varför vara ensam?


Kvällen igår slutade med att jag gick hem till A och kollade på film och så sov jag där. Jag kom nyss hem eftersom han hade förmiddagsträning, och själv ska jag jobba om 1 1/2 timme ungefär. Det känns som att jag har varit ledig jättelänge nu!

Nu ska jag ta och dricka lite kaffe, göra en super "frunch" och sen duscha och piffa till mig lite!
Hoppas alla har en fin dag! :-)


Åh jag lättar, jag flyger, jag svävar fram...


Vilken helg! Så underbart har det varit!
Som ni har märkt så finns det ju en ny kille i mitt liv, och honom har jag spenderat helgen med! Jag vill berätta lite om hur allt detta har hänt, men ska jag verkligen? Det räcker väl med att konstatera att jag har en ny kille, vi har träffats i ca 2 månader, och det har varit lite upp och ner, speciellt i början. Jag var rädd att han bara skulle vara en "rebound", och för att vara ärlig så var det nog lite så i början, men ju mer vi har träffats desto mer känslor har kommit fram, och nu känns allt superbra! Vi har kommit fram till att vi vill satsa på detta, att vi är tillsammans nu, och där sätter jag punkt. Inga fler detaljer behövs! :-) Love is in the air!

Idag har jag som sagt varit med Kärleken, och vi har gjort det där som verkligen bevisar att man är ett par, hahaha, vi har gått på stan och hållt handen! Och nu ikväll har vi delat på oss, han har tränat och jag har varit uppe hos mamma på påskmiddag, och nu sitter jag i soffan men uppknäppta byxor och jäser!

Nu ska jag lägga mig ner och njuta av ensamheten. Det är skönt att vara ensam ibland, när man väljer det själv.


Soffmys!


Lilla lurv-tindra!


Kaffe, godis och datorn - helt ok just nu!



My eggs my eggs between my legs...


Jag känner ingen som konsumerar så mycket ägg som jag gör. Det är omeletter, kokta ägg, ägg i bakning, jag gör nog av med 30 ägg i veckan...ibland i alla fall.
Just nu äter jag en lite sen frulle, alltså "frunch", bestående av just en omelett, där jag tror att jag överdoserade den rivna osten en aning, men fan va gott det blev!! Jag körde även äggen i mixern i stället för att vispa med en gaffel, och det blev en fin och fluffig konsistens - I like it!

Annars då? Jo igår var jag hos A, vi kollade på film, åt godis och bullar och så sov jag över där. Hur mysigt som helst, ända tills mamma ringde i förmiddags. Haha, guuud va jag kände mig som en fjortis! Tindra hade sovit hos mamma och min plan var att ta en promenad upp till Sidsjön och hämta henne, men mamma hade andra planer. Hon skulle iväg och handla och tänkte att hon kunde lämna av Tindra då, så hon ringde och frågade om jag var hemma, men det var jag ju inte. Av någon anledning så tyckte jag att det var lite pinit att säga att jag inte var hemma (eftersom hon precis hade frågat vad jag gjorde och jag hade svarat att jag låg och drog mig lite i sängen, alltså inte i min säng). Hur som helst, mamma kom förbi och hämtade upp mig ca 40 minuter senare (eftersom A's lägenhet ligger i närheten av där mamma var just då) , och det kändes verkligen som när jag hade sovit över hos min kille för första gången och mamma kom och hämtade mig dagen efter. Hahaha! Så nu vet mamma att jag sover borta ibland, och även VART jag sover borta!

Nu sitter jag och funderar på vad jag ska göra idag. Jag skulle verkligen behöva träna. Verkligen alltså. Men jag skulle verkligen behöva handla också. Givetvis skulle jag kunna göra båda, men just nu känner jag bara för att ligga på soffan ett tag...

Jag återkommer senare!

Glad påsk Tindra!


Vi fick nyss lite besök (vi, alltså jag och Tindra)!
Mamma kom förbi med lite påskägg till oss båda, och jag passade på att bjuppa på kaffe och bullar! :-)







På min önskelista:

Fearless Part 1 SEK 1499, J Dauphin - NELLY.COMFearless Part 3 SEK 1349, J Dauphin - NELLY.COM
Snygga armband va???
Dock aningen dyra, 1499:- och 1349:- på
Nelly.com.
Jag vill haaaaa....


Nostalgi.



Det går inte att beskriva hur otroligt gott det luktar här hemma nu!
Nybakade bullar och kaffe, precis som när man var liten!!!
Och detta är ju lite pinsamt att erkänna, men om en vecka fyller jag 31,
och detta var första gången som jag bakade bullar!
Är det inte lite insane??
Jag har inte smakat dom än, men om dom smakar hälften så gott som dom luktar
så måste jag nog säga att jag har lyckats!!

UPPDATE: Supergoda!!!!!!



Låååångfredag!


Som på beställning så kom solen så där lagom till påsk! Lovely!
Och bara därför så känns det lite jobbigt att jag har planerat att vara inne och fixa idag, nu jäklar ska jag baka bullar!
Wish me luck!


En lååång lista!

Du heter: Jessica Jonsson
Smeknamn: Jessan och Lill-Jonsson. 
Låt som när du är ledsen sörjer till? Oj, så många, men många tårar har fallit till 747 med Kent.
Beroende av: hmm....chips?
Vad tror folk om dig? Jag vet inte, mest att jag är glad och rolig, men det finns nog en del som har betydligt andra åsikter också.
Vad får du oftast komplimanger för? Mitt hår, det är väldigt blankt och mjukt.
Vad säger du för att imponera på någon? Det beror på situationen ju!
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "Härligt gumman, ha en bra kortis så ses vi sen, pusspuss".
Var bor du? I Sundsvall.
Trivs du där? Jo vars...

Äger du några Converse? Nej.
Sprit, cider, vin eller öl? Allt utom öl.
Brukar du bli för full? Ibland har jag undrat hur jag ens har kommit in på krogen, så ja. Dock inte lately.
Vad har du för mobiloperatör? Tre.
Är du allergisk mot något? Nej.
Hur svarar du i mobilen? Det beror på vem det är, oftast "Helloooo" eller "Jessica".
Vem ringde du senast? Pappa.
Vad sa den du senast pratade med i telefonen? Att han hade skrivit på kontrakt på en lägenhet nu.
Antal timmar sömn i natt: 7-8 typ.
Sov du ensam? Nej, Tindra låg på kudden brevid.
Brukar du komma i tid? Ja, jag är alltid minst 5 minuter tidig.

När mår du bra? När jag har sovit bra och när jag har trevligt och roligt sällskap.
När blev du fotad senast? Av någon annan än mig själv kommer jag inte ihåg... annars häromdagen.
Hur känner du dig nu? Mätt och lite kissis.
Vanligaste färg på dina kläder? Det är så olika, men jag har många svarta plagg, men även vitt och rosa.
Vad tycker du om fötter? Fötter är fötter (?).
Vad saknar du? Solen.
Hade du en bra kväll igår? Nja, jag jobbade till 22, och sen hände det inte så mkt mer, men det var helt ok.
Favoritdryck på morgonen? Kaffe.
Rakar du benen? Japp!
När brukar du oftast gå och lägga dig? Väldigt olika. Mellan 23-01.
Är du blyg? Ibland.
Sysslar du med någon idrott? Inte aktivt, men jag spelade basket i många år när jag var yngre.

Vill du hellre ha mail än brev? Det har ingen betydelse, brev är ju trevligare i och för sig.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Yes!
Har du spytt offentligt? Hmm....nej faktiskt inte. *klapp på axeln*
Är du nöjd med ditt liv? Jag är nöjd, men det finns ju alltid rum för förbättring.
Är du bortskämd? Nej, det tycker jag inte.
Vad gör du i morgon? Så lite som möjligt. Bakar kanske.
Vad är det värsta du vet? Hjärtesorg.
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Oj, jag vet inte, och orkar inte räkna ut det heller.
Vad längtar du till? Sommaren!!
Har du bra vänner och äkta vänskap? Ja, jag har ganska få riktigta vänner, men dom jag har är dom bästa!

Vad är det finaste du fått? Tindra, men henne köpte jag själv.
En speciell dag du minns? Oj, hmm....11:e september kommer jag alltid att minnas, eftersom jag var i New York då.
Hur gammal är du? 30 i ca en vecka till.
Du samlar på? Läppglans och Hello Kitty-prylar.
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Mamma eller syster.
Gillar du golf? Nej.
Vilken tid gick du upp idag? Vid 10.
Har du sovit i din egen säng inatt? Japp.
Har du strumpor på dig nu? Ja, ett par rosa Hello Kitty-strumpor.
Är det okej att gråta? Självklart!!!!!
När grät du senast? Igår.

Vad skulle du göra om du vann en miljon? Betalat av mitt lån på lägenheten, köpt en ny bil och rest lite.
Bär du glasögon eller linser? Nej, nej.
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? Verkligen inte.
När går du upp ur sängen en helgmorgon? 10 kanske.
Har du piercing? I öronen ja.
Vill du gifta dig? Ja gärna.
Vill du ha barn? Ja, men inte mer än 2 st.

Solar du ofta? Nej.
Är du bra på att laga mat? Ja.
Är du flygrädd? Ja.
Vad dricker du helst när du är törstig? Vatten.
Vilken är din favoritglass? Dajmstrut.
Tror du på ett liv efter döden? Nja....
Tycker du om sushi? Vet inte, har aldrig ätit sushi.
Vad äter du helst när du ser på film? Chips.
Bor dina föräldrar tillsammans? Nej.

Har du tandläkarskräck? Har haft, men nu har jag inte haft några hål på kanske 10 år, så jag har kommit över den värsta skräcken.
Är du morgon- eller kvällsmänniska? Kväll.
Vilken ögonfärg har du? Grön/bruna.
Har du någon gång gråtit dej till sömns? Någon gång? Ehh...ja.
Biter du på naglarna? Nej.
Hur ofta tränar/motionerar du? Målet är 3-4 ggr per vecka, men det är lite si så där med det...
Senaste låt du hörde? Halo med Beyonce.




Samtal mellan mig och Tindra:



T -Mamma, jag är kissis!
J -Ok, kamma till mustachen så går vi ut!


Pink Thursday.


Hello Skärtorsdag!
Dimma och småregn. Inte så kul, men vad göra? Hålla käft och gilla läget kanske? :-)
Vädret är något som alla har gemensamt, och därför något som alla känner att man kan prata om utan att det blir pinsamt, men faktum är att jag tycker att det är ganska pinsamt, om man till exempel träffar någon i hissen och så säger man "undrar när solen tänkte titta fram då?". Har man inget bättre att säga än så, så tycker jag nästan att man borde vara tyst.
Shit va bitter jag låter, hahaha, det var verkligen inte meningen, men är det inte lustigt?

Hörrni, visst var det länge sedan jag nojjade över mat/kropp/vikt och sånt? Det är ju jättebra, men nu kommer lite noj: jag smällde ju i mig ett skrovmål igår, väldigt sent på kvällen. Och jag slutade inte där, efter åt jag Ballerinakex.
Idag har jag ångest, eftersom jag vet att det INTE är bra att svulla så där sent på kvällen. Det är inte bra att svulla PUNKT, men jag känner att jag har "råd" med det, jag har varit så grym den senaste tiden, men en sak jag måste sluta med är att ge mig själv "ok" att svulla bara för att Tant Röd hälsar på i några dagar.
Därför ska jag hälla i mig en kopp kaffe nu och gå ut på en promenad med Tindra, en rask sådan, och sen måste jag gå och handla, det ekar i mitt kylskåp!!

Idag har jag en toppendag rent jobbmässigt - jag jobbar i 3 timmar!!! Wiihoooo!!! Hade jag jobbat på casinot så hade jag garanterat jobbat hela helgen. Nätter också dessutom. Jag är så GLAD att jag slipper!!!


Avslut.


Alla som har sett "Vänner" och alla som någonsin har haft ett smärtsamt slut på ett förhållande vet innebörden av "closure".

"Ross. Hi. It's Rachel. I'm just calling to say that, um, everything's fine. And I'm really happy for you and your cat. Who, by the way, I think you should name Michael. And, you know, you see there, I'm thinkin of names so obviously I am over you. I am over you. And that my friend is what they call closure." 

Ni vet, Rachels pinsamma meddelande på Ross telefonsvarare. Jag har haft ett stort behov av att få ett avslut med Niclas, men han har ju liksom totalt skurit av mig från sitt liv (vilket hade varit så otroligt mycket enklare att förstå om det var så att jag hade betett mig illa mot honom, eller om jag hade varit ett komplett psycho, men det  har jag inte varit). Han har valt att ignorera mina försök till att prata med honom.
Innan jag avslutade min andra blogg så skrev jag i ett inlägg att jag skulle fatta bättre om jag bara fick höra något i stil med "Jessica, jag älskar dig inte längre, och jag vill inte vara tillsammans med dig". I stället får jag ingenting.
Och det har gjort det såååå himla svårt att gå vidare med livet. Att ständigt ha dessa frågetecken snurrandes i huvudet, och inte förstå hur han kan göra som han gör, och vara ok med det?!
Hur som helst. Just nu känner jag att jag har fått lite "closure". Dels genom att stänga ute honom från min blogg (hoppas jag i alla fall), och dels genom att jag hade ett viktigt samtal med A härom kvällen. Det var inget lätt samtal, men det var nödvändigt för min del, och nu känns det verkligen som att jag har tagit ett stort steg framåt!
Det är NYTT nu, och jag känner att jag kan lägga all den där skiten bakom mig.
Jag kommer nog alltid att undra hur en människa kan göra så som han gjorde mot mig - alltså totalt "cut me off", och inte ge mig - eller honom själv - ett värdigt avslut.

Jag berättade för Emma idag att jag har en liten fantasi om att nån gång se N ute, och i stället för att le och säga hej, så skulle jag ge honom en nonchalant blick och "fingret" typ. Hahaha, aningen omoget, men åååå va skönt det skulle vara.
Men helt ärligt så hoppas jag att jag aldrig mer behöver se honom, bara för att jag aldrig kommer att vara berädd på det, och därmed inte veta hur jag kommer att reagera. Förmodligen kommer jag att vilja dö som sist jag såg honom den där kvällen för ett par veckor sedan, och så vill jag aldrig känna igen.

Nu känns det som att jag har fått ett litet avslut i alla fall, även om det var på egen hand.


In your face suckaaa!
Peace!




På en skala 1-10?


HUR bra är det egentligen att äta ett skrovmål kl 22:30?
Inte så bra, men what the fuck, det är ju "svull-veckan"!!


Ballongvarning!


Visst är det roligt när man hittar saker (läs kläder) som man hade glömt bort att man hade? Jag hittade ett par jeans igår som jag sist hade på mig i september när jag och exet var i Stockholm. Mer obekväma jeans får man leta efter. Kanske därför jag hade gömt dom längst in i garderoben. När jag provade dom igår satt dom skitbra! Det är väl träningen (i kombination med vinterns depp) som visar resultat!
Dock så har jag tryckt i mig en massa godis idag på min rast, så nu känns magen som en ballong som kommer att spricka när som helst. Det är inte så nice, oavsett vilka byxor man har på sig.
Fy vad jag har ätit dåligt idag nu när jag tänker efter... Jaja.

Hörrni, längtar inte ni sjuuukt mycket efter solen nu??? Detta jäkla aprilväder suger ju! Jag köpte en ny jacka igår (som spräckte hela min budget för resten av månaden), och jag vill använda den utan att frysa om rumpan, det är nämligen en svart, midjekort skinnjacka som inte ger så mycket värme alls, den är mest bara snygg liksom. Fatta att gå på en promenad i solen med en glass i ena handen och en annan hand i den andra.... :-) Mysigt!!

Nu vill jag gå hem, det är sååå himla lugnt här, och jag är sååå himla trött!


Rus...


Gårdagens segerrus har hållt i sig till idag! Shit, jag har glömt bort hur mycket det tar på krafterna att hångla, haha, men om jag ska ha huvudvärk så är detta en fin anledning att få huvudvärk av, eller hur? ;-)

NU ska jag strax iväg till jobbet, jag jobbar stängning idag, vilket gör att det känns som torsdag. Men det gör inte så mycket, imorgon jobbar jag endast 3 timmar, jag tror att jag kan leva med det!

Skriver mer senare!
Tjing!


Finaaaaaaaaaal!!!!!!!!!!!


Dragons är i SM-final!!!!!!
OJOJOJ vilken match och dom vann med 1 poäng!!!!!
Den ultimata rysaren!!!!!!!
Shiiit va nice alltså!!!!!


Off we go!


Gud så skönt att sluta tidigare! Nu ska jag vara ute en bra stund med Tindra, tror att vi ska åka till Norra berget, och sen Birsta innan vi åker hem och softar innan kvällens äventyr!
Jag ska se till att Tindra blir riktigt trött, vi ska kasta boll och busa! Typ NU!

Hejhej.


Inte lika kul...


...är det att jobba med världens mensvärk. Jag är hemma på lunch nu och det tar emot som fan att gå tillbaka till jobbet. Fast jag ska faktiskt ta ut mina 2 timmar som jag jobbade ihop i lördags, så jag har typ bara 45 minuter kvar av dagen.
Min kropp är verkligen som en klocka. Samma sak, varje månad, samma tid och samma dag. Kul info va? Haha!

Efter jobbet, om en timme ungefär alltså, så ska jag ta en lång promenad med Tindra, följt av en lång dusch, lite piffning och kanske en tripp till Birsta. Varning nu, men tydligen så är det billigt lösviktsgodis på Coop, normalt så brukar jag inte kolla efter extrapriser, men billigt godis är ju alltid bra. Jag ska köpa till mig själv och ett påskägg till A och till Elina (min brorsdotter). Jag känner mig så givmild och glad idag, så det gäller att passa på! :-)

Hoppas ni njuter av dagen, utan mensvärk och allt vad det innebär....



Solig bild från förra året!


Kul kul!


Det är såååå himla roligt att så många har mailat mig och vill fortsätta läsa min blogg!
Ni gör mig jätteglada! Puss på er!!



Morgonstress!


Att jag inte har fått magkatarr eller liknande är ett under! Jag stressar ju nästan ihjäl mig när jag äter, oavsett om jag är stressad eller inte!!

Jag har öppning idag igen, men det är jäkligt skönt faktiskt! Jag kommer ju hem så tidigt! :-)
Efter jobbet idag ska jag bara hänga och softa med Tindra, och sen ikväll är det ju en sjukt viktigt match!!!
Dr(a)gons kan ju gå till SM-final idag, och givetvis ska jag dit och hejja!!!

Kvällen igår var mysig, det känns verkligen som att allt vänder nu, och det är ju inte en dag för tidigt. Visst kanske man kan tycka att jag "borde" vara singel och "leka" lite, men what the fuck säger jag bara. Alla dessa "borden" kan hoppa upp och ta sig nånstans. Man ska göra det man vill och det man mår bra av, eller hur? Detta är nytt och mysigt, and I like it!

Hej och hå! Nu måste jag lägga på ett kol!!!
Tjing!
 

Vårkänslor...


Är inte tulpaner ett säkert vårtecken så säg?

Terapisamtal...


I ungefär 30 minuter har jag nu suttit i telefon och lyssnat på min pappas tjat. Blablabla....Ibland känner jag att jag skulle kunna lägga ifrån mig telefonen och göra något annat under tiden, och då och då klämma in ett "mm" eller "jaa". Alla samtal går ut på samma sak - han ältar och klagar, och jag blir trött och irriterad.
Hälsosam relation?

Shit va trött jag är nu...jag borde gå ut med Tindra, men det är sånt jäkla väder, just nu regnar det. Fast, jag skulle kunna göra så här: jag tar ut en muffin ur frysen, låter den tina, går under tiden ut med Tindra, kommer hem och tinar upp mig själv i duschen, sätter på te-vatten och njuter min muffin och alla är glada! :-)

Ikväll ska jag till A, guuuud vilken mysig dag vi hade igår! Snacka om att det är på tiden att jag får lite kärlek!! Det kan bli något bra av detta, I can feel it!!!! ♥


Nytt, nytt, nytt!


Jag har haft en blogg i nästan 2 år, där jag skrev om allt jag tycker om, alltså mest mig själv, min hund, kärlek, brist på kärlek, - vardagssaker helt enkelt, och det är precis det jag kommer att göra nu också, men jag vill bort från den gamla bloggen. Så mycket som jag har skrivit om där är så "infekterat" (läs expojkvän), så nu är det nytt nytt nytt! Samma gamla Jessan, men med ny blogg bara!

Så oavsett om du är en ny eller gammal läsare, så säger jag välkommen!


Tindra och Jessica = Tindrica!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0