För att göra dagen ÄNNU bättre....

...så kommer min nya bästis idag! Min nya rosa dator alltså!! Wiihooo!!!

Åh härliga måndag! (??)

Åh vad jag har längtat efter denna måndag, den 31/8!
Idag ska jag ÄNTLIGEN göra mig fin i håret (klipp, färg och kanske lite sling) och så ska jag ÄNTLIGEN spela lite basket!!!
Håret har jag inte fixat något med på hela sommaren, och basket har jag inte spelat på 10-11 år! Det känns lite pirrigt måste jag erkänna! Inför båda grejerna faktiskt! Denna gång vill jag faktiskt se lite förändring på mitt hår, inte bara det gamla vanliga "kör på samma färg och toppa 1 cm MAX", utan nu ska det faktiskt synas att jag har spenderat 1500 (aaaaas-dyrt!!!!!) spänn på håret!
Angående basketen så är jag ju inte i toppform direkt, och sen så vet jag inte alls vilka som kommer att vara där eller vad vi kommer att göra. Planen lät ju som att vi skulle snacka lite och spela lite, så det visar sig nog.
ÅH VA KUL DET SKA BLI!!!!!

Detta kommer att bli en lång dag...jag har ju varit uppe sedan kvart över fem, och ska till frissan 16:45 och basketen kör igång kl 20. Jag kommer att somna ovaggat ikväll!! :-)

Helgen var ok. 100 mil i bil var ju så där, och utbildningen var också så där. En kurs i konflikthantering som inte gav mig så mycket, jag fick inga direkta "aha-upplevelser" men det var ändå helt ok att åka upp till Luleå och bo in en fin stuga vid havet och äta god mat i 2 dagar.

Dagen igår spenderades med att tvätta 5 maskiner och flytta över ytterligare lite av A's grejer hem till mig. Hem till OSS! :-)

Nu ska jag snabbt läsa igenom lite bloggar som jag inte har läst på hela helgen, och sedan ska jag sätta mig med lite pappersarbete!
Ha en fin dag!!!


Mot Luleå!

Imorgon åker jag som sagt till Luleå (HALV SEX PÅ MORGONEN!!!!!!) så jag skriver kanske på söndag eller nåt!
Trevlig helg! :-)

Jobba jobba joooobbaaa!

Om en halvtimme ska jag jobba. Det är rätt kul nu när det dels är mer personal på plats, och så massa mer folk som tränar!
Fatta vad jag längtar efter min lilla rosa dator nu!! Ååååh vi kommer att ha så kuuul ihop! Hahaha! Min nya bästis! :-)

Just nu sitter jag och kollar på tv. A och jag har tagit hit hans stora 46", och det är verkligen en bjässe i jämförelse med min lilla 21"! Haha! Den har fått flytta in i sovrummet nu! :-)

Imorgon ska jag åka till Luleå på en liten utbildning/kickoff. Helex finns även i Luleå, och det var tydligen våran tur att åka upp dit, så imorgon vid 6 på morgonen åker jag, Daniel och Magda upp dit i en hyrbil, och på lördag åker vi hem igen. 120 mil tur och retur. Jag vet ju bättre sätta att spendera helgen på, men det ska faktiskt bli kul!

NU ska jag piffa lite och snart gå till jobbet!
Tjing!

Klick klick!!

Det gick superbra att sälja min dator igår! Dom som köpte den undrade om jag hade använt den överhuvudtaget, haha, jag som har haft den igång flera timmar dagligen i 1 1/2 år!!
Så senare igår på kvällen så beställde jag denna rosa skönhet!

Åh vad jag längtar! :-)


Nu är jag på jobbet och för tillfället är det väldigt lugnt....kanske ska jag fika lite i min ensamhet?
Ja, det blir en liten macka med baconost!

TACK!

Ni är för gulliga! Tyvärr kommer ingen bild, A är ingen fan av min blogg, eller bloggar överhuvudtaget, så han vill nog inte vara med i den på bild! :-)

Ikväll - om en timme - ska jag sälja min dator. Jag återställde den igår, och nu surfar jag på A's dator! Och efteråt ska jag "fira" lönen och försäljningen med en liten sväng på stan! Jag ska shoppa loss på billiga basictröjor på HM. Kul va? Näe, men jag behöver kläder att jobba i.

Jag kanske återkommer ikväll, annars - ha det gott!

Rensnings-temat fortsätter!

Ikväll ska jag rensa min dator. Jag började redan igår och tog bort ALL musik. Varför? kan man fråga sig. Jo, dels för att det tog för mycket plats och dels för att jag faktiskt aldrig lyssnar på musik längre. Jag är verkligen en "känslolyssnare" eller vad jag ska säga. Jag lyssnar mest om jag mår dåligt, och det var väldigt länge sedan jag mådde dåligt nu, typ ett halvår sedan. Och så tänkte jag, jag kan ju alltid skaffa ny musik, för om sanningen ska fram så vill jag inte lyssna på den musik jag hade heller, för vem vill bli påminnd om när man mådde dåligt sist?

Hur som helst. Senare ska jag återställa datorn till fabriksinställningarna, eftersom jag ska sälja den imorgon. Men så slog det mig. Tänk om bruden ångrar sig? Då har jag gjort allt detta i onödan nästan! Jag har ingen möjlighet att göra detta imorgon, så jag måste ju göra det idag. Va fan också. Tänk om hon ringer och säger att hon har ångrat sig.
Fuck fuck fuck, säger jag då.

Äh, nu ska jag inte tänka så. Hon skulle ringa idag under eftermiddagen/kvällen för att bestämma tid och plats till imorgon. Jag gör inget förrän jag har snackat med henne.

Nu ska jag släppa det där en stund och hoppa in i duschen. Tänk om hon ringer när jag är i duschen då.
Va fanå... Äh. Då får hon ringa igen. :-)

Jobbigt med jobb!

Jahapp då var det måndag igen. Det är ovanligt lugnt här för att vara måndagmorgon, men bara för att jag skriver så så lovar jag att telefonen kommer att börja ringa som faaan alldeles strax!
Helgen har varit så himla bra! Jag och A har fixat och donat och nu tänker jag "avslöja" att vi ska bli sambos! Han har sagt upp sin lägenhet och i helgen har han flyttat över lite grejer (mest kläder och sånt) till mig!
Det känns såååå hiiiimla braaaa!!!!! Wiiihooooooooooooo!!!!!

I lördags fick jag ett ryck och la in en annons på Blocket angående min dator. Jag har länge velat ha en liten mini-laptop, rosa så klart, och då tänkte jag chansa och se om någon skulle vilja köpa min nuvarande, och imorgon ska en tjej köpa min dator!!! Så jäkla nice! Jag satte ut den för 3000 (vilket A tyckte var på TOK för mycket), hon prutade till 2500, och jag svarade med 2700 och så blir det! Wiihooooooooo IGEN!!
Så nu ska jag köpa en rosa mini-laptop! Rosa rosa rosa! Jag svävar på rosa moln, haha! Jag måste kolla runt lite innan jag bestämmer mig, så jag kommer nog att ha lite abstinens från och med imorgon då jag inte kommer att ha någon dator hemma, men A kan ju ta dit en av hans två(!?) laptops.
Vilken värld vi lever i egentligen! Datorer hit och datorer dit.
Oh well.

Jag ska ta och jobba lite nu!



Hello.....


....goodbye!


Nygammal karriär?

Haha, karriär och karriär.
I förmiddags fick jag detta sms:
"Hej! Vi håller på att kolla runt med alla gamla lirare om det finns ett intresse att bilda ett motionslag, träna 1-2 gånger i veckan, samt spela i div 2? 31/8 kl 20 träffas vi på Balders för att snacka och lira lite! KOM! /Helen"

SNACKA om att jag blev överlycklig!!!! Jag ÄLSKAR när folk tar tag i saker så där, speciellt om jag själv har gått och funderat på det men inte riktigt "orkat" höra mig för.
SNACKA om att jag kommer att vara på Balders den 31/8 kl 20!!!!
:-)

Hej och hå!

Jag har varit riktigt effektiv idag! Jag har rensat och kastat och organiserat! Well done Jessan!
Om ett tag ska jag träffa Anna för en fika! Jag ser fram emot det jättemycket!
A har säsongens första träningsmatch i Ö-vik ikväll så jag är solokvist! Eller, jag har ju Tindra.
Tindra som förövrigt inte var speciellt imponerad över pappas lilla tillskott Bodri. Hon såg mest besvärad ut, precis som jag redan visste att hon skulle göra. Hm..undra varför egentligen?

Oh well. Ska sätta mig med Fisen i soffan en stund nu innan det blir dags att gå in till stan!

Snacka om att retas!

Posten kom nyss. Mitt lönespec kom idag. Snacka om att retas! Jag är inte pank, men jag har gett mig FAN på att spara pengar denna månad, och jag ska inte ta av mina sparpengar under helgen. Jag har ca 500 spänn tills på tisdag då lönen kommer (plus sparpengar, men dom ska jag INTE nalla av), och så ligger mitt lönespec och liksom HÅNAR mig. "Hehe, titta här va mycket pengar du kommer att få Jessica, hehe, men inte förrän på tiiiiisdag!". Gaah!!

Jaja. Pengar är inte allt.
I helgen ska jag roa mig med saker som inte kostar pengar! Bara ikväll ska jag unna mig en fika med fröken Barthold, sen ska jag städa och rensa lite mer. Det låter kanske inte som något man skulle roa sig med, men jag gillar det faktiskt! :-)

Idag ska jag nog ta med mig Tindra till pappa och Bodri och se hur det går. Tindra är inte så förtjust i valpar faktiskt. Hon verkar tycka att dom är jobbiga bara. Jag ska åka snart faktiskt, så jag insåg nyss att jag måste lägga på ett kol!

Tjing på en stund!

"Nu är det slut på veckan....

....det är dags för fredagsmyyyyys!"

Jag ÄLSKAR den reklamen! Haha! Sanningen är ju att det ÄR slut på veckan nu, för min det i alla fall. Om ca 20 minuter ÄR det helg!!!!
Jag är ledig fredag lördag söööööndag!!!!!! Wiihooooo!!! Ibland har man det bra. Nästa helg kommer jag inte att tjoa lika mycket för då ska jag upp till Luleå fredag och lördag på nån utbildning med jobbet.
Men det är DÅ, och det behöver jag inte tänka på NU.

NU ska jag strax ropa i högtalarna och säga att vi stänger om 15 minuter. Kanske ska jag sjunga i stället? Haha, I don't think so!

Just ja - klick klick!

Jag beställde tydligen lite kläder förra veckan som jag inte kom ihåg att jag gjorde (var jag full?), och idag hämtade jag ut dom i samma veva som när jag fick gå till apoteket och hämta ut antibiotika till min dumma infektion.
Hur som helst, detta låg i paketet (självklart kommer jag ihåg, jag hade bara glömt bort det):






Mupp mupp.

Blä blä.
Jag känner mig inte så pigg nu alls. Jag är så trött och orkeslös. Fan!
Är det BARA jag som tänker "svininfluensa" så fort jag känner mig lite hängig??

Piss också.

Bokstavligt talat så mår jag piss idag. Jag tror att jag har urinvägsinfektion. Det är augusti i ett nötskal för mig. Jag tror att jag har haft urinvägsinfektion 4 ggr, och alla gånger har varit i augusti. Seriöst alltså!
Jag har fått en tid på VC imorgon kl 9. Typiskt när jag har sovmorgon.

Och typiskt för idag har jag också varit uppe tidigt, jag körde ut Tindra till frissan kl 9 och ska hämta henne vid 11. Jag har ju sovmorgon idag också egentligen. Men jaja.
Jag får sova ut i helgen.

Gaaaah, nu måste jag kissa för typ 6:e gången den här morgonen, kissa - alltså klämma ut ca tre droppar.....

Coca-Cola

För ett tag sedan skrev jag ju om att jag hade hittat en glasbit i min burk med Cola light. Jag kontaktade Coca-Cola i Sverige och skickade in burken med innehållet och glasbiten till deras labb.
Idag kom "ersättningen"! Jag fick 3 st checkar á 10:- styck! Woohoo!!! Haha....kul ju!
Dessutom fick jag en bonuscheck på HM för 100:- idag! Det går bra nu!
Hahaha!


Tindra gäspar och säger godnatt!


Bodri!







I brist på annat...

...så visar jag lite fina bilder på rosorna jag köpte till A i fredags. Japp, HAN fick rosor av MIG, men dom står ju hemma hos mig så jag kan ju alltid låtsas att det är mina rosor! :-)



Rosa så klart...


Tindrahjärtat.





Jag älskar denna vita, fluffiga, underbara lilla hund.
Tindra - du äger mitt hjärta!

Mmm...morotskaka...

Den här dagen har gått så sjukt snabbt! Nu känns det roligt att jobba igen, för nu är alla tillbaka från semester, och telefonerna går varma. Det är inte alltid så kul med telefonterror, men tiden går fort i alla fall!

Nu sitter jag med fötterna på soffbordet, bloggar och äter en liten bit morotskaka! Så. Himla. Gott!!
Jag har nyss fixat med lite förberedelser till kvällens middag, och jag hoppas att det blir lika gott som receptet verkar! Det blir lax med ett "täcke" av cashewnötter, lime, vitlök och sweetchilisås. Till det ris och en syrlig limesås. Jag tror det blir gott, A däremot är tveksam. Han gillar inte lax, men jag ska försöka ändra på det med detta recept. Haha!

Senare ikväll ska jag åka upp till pappa och hälsa på honom och hans nya lilla valp! Jag LÄR ju vilja ta med lill-vovven hem, haha! Det är en liten blandis som kommer att bli lika stor som Tindra ungefär, och han ska heta Bodri (ett ungerskt namn). Jag har pratat med pappa flera gånger och han är lika uppspelt som ett litet barn på julafton! :-)

Jag återkommer med bilder på plutten lite senare! :-)

Gammal kärlek.

Flera dagar i veckan så kommer det ett gammalt par till mitt jobb och tränar. Deras ålder är någonstans mellan 70-80. Dom är så otroligt söta med varandra, och jämt när dom är färdiga och redo och gå hem, så sätter dom sig ner här i receptionen och så kammar den gamla tanten hennes gamle mans hår, "så att han blir fin".

Det är så sött!!!! Jag blir alldeles varm när jag ser dom tillsammans!


Ingen nyhet än...

...jag väntar tills det är skrivet i sten, haha!
Jag har sjukt svårt att komma igång idag känner jag.
Nu MÅSTE jag ta tag i dagen.

I väntan på stan...

...så städar jag lite. Jag ska träffa Anna kl 16 (alltså nån gång mellan 16:15-16:30, haha, hon är alltid lite sen den där damen). Jag ställde fram en stor svart sopsäck, och på 5 minnuter blev den full! Nu måste jag snart gå ut och slänga den, annars börjar jag väl ångra att jag slängde vissa saker. I säcken ligger bland annat en ikea-kasse med gamla kläder som jag sorterade ut tidigare i veckan, en gammal fårskinnsfäll som Tindra har kräkts på (som jag har försökt att tvätta men som inte alls blev "som ny"), ett par gamla täckbyxor, 2 par stövlar (YES, jag måste shoppa nytt!!), ett par gamla sneakers, ett par "finskor" och så några skokartonger också.
Fan va skönt det är när en garderob nästan blev tom! Jag resonerar så här när det gäller att slänga saker: om jag inte har använt plagget/grejen på minst 4-6 månader (eller om jag inte ens visste att jag ägde plagget/grejen) så är det helt ok att kasta/skänka till UFF/Myrorna/Erikshjälpen.
Eller hur?

Varför denna plötsliga rensning?
Ut med det gamla och in med det nya kanske man skulle kunna säga.
Hint, hint.

I väntan på frukost...

...så tittar jag in på bloggen lite. A fixar omelett i köket!
Idag ska jag träffa min älskade Anna B! Vi ska ta en fika i stan, I can't wait!!! Detta måste ha varit sommaren som hon har varit hemma MINST någonsin.

Jag skriver mer ikväll, jag KANSKE har en liten nyhet! :-)

Love love love!

Denna helg myser jag! ♥

Snart snart snart!!!

Åh vad det kryper i mina ben nu! JAG VILL GÅ HEM!!!

Dessutom vill jag ha dessa snygga gummistövlar:

Nice va?
499 spänn!

Har jag berättat att....

...jag är leeeeeeedig i helgen? Fredag, lördag och söndag!!!
SWEEEET va?
Imorgon ska jag fanimig shoppa lite, och så ska jag och A "fira" våran 5-månadersdag! Haha!
Love is in the air... Wihooo!!!

Snygg-dag!

Efter allt tjat om diverse självkänslo-issues och vikthets hit och dit så kan jag idag meddela att jag har en "snygg-dag" där allt stämmer (förutom den lite för lilla ströjan jag har på mig, men den är liten för att den har krympt i tvätten och inte för att jag har blivit större - för det har jag inte)!!

Idag är en bra dag och kvällen kommer att bli ännu bättre! Wihoooo!!!
Bra va "anonym", lite bättre energi nu va? Eller? Va? Va? Va?
;-)

Återställ ordningen NU!

Jag sover verkligen inte bra utan A. Ikväll åker hans lillebror hem, och då är allt back to normal igen!
Jag somnar ok, men det  är på morgonkvisten som jag bara ligger och vrider och vänder på mig och jag kan verkligen inte somna om...

Nu ska jag dricka en liten kopp kaffe och gå ut och "powerwalka"!


Tindra däremot, hon har inga problem med att sova på morgonen...
(shit vad hon är lurvig nu, tur att vi har klipptid nästa vecka!!)

God natt då.


Jag bjuppar på en gammal favvobild från hösten 2006!
God natt till alla glada, snälla läsare!


Åh vad jag gillar anonyma kommentarer!

Någon gång ibland kommer det anonyma kommentarer till mina inlägg.
Ofta känns just dom anonyma kommentarerna negativa, och ofta är det något som jag tar åt mig av (självklart).
Är man anonym kan man ju skriva vad som helst till vem som helst.
Denna kom nu ikväll:

"Måste säga att du lär lida av ng form av ätstörning eller ha dålig självkänsla, det enda du skriver om är mat, komma igång, bli av med 2-3 kg, väga mig, måste komma igång med träning,motivation till träning.
Du ger dig själv dålig energi och sänder ut dålig energi. Ändra inställning.
Spendera dessa tankar på något vettigt- typ gå ut och gå istället för att skriva att du sitter i soffan och känner dig slapp -fet."

Jag tycker det var liiiiite överdrivet. Eller? Är det så?
Är det verkligen så att det ENDA jag skriver om "mat, komma igång, bli av med 2-3 kg, väga mig, måste komma igång med träning, motivation till träning"? Seriöst alltså? Skriver jag BARA om sånt?
Kom igen nu va fan...

SJÄLVKLART har jag dålig självkänsla, jag trodde att jag var ganska tydlig med det igår? Eller? Det är jättetråkigt, men så är det tyvärr, och jag jobbar på det.
Men ätstörning vet jag inte om jag kan hålla med om.
Och helt ärligt, varför läser man en blogg om man inte gillar innehållet, om det "sänder ut dålig energi", det finns ju en miljon andra bloggar att läsa då. Eller?
Du som skrev är säkert perfekt i allt du gör, allt du säger, allt du tänker, allt du skriver.
Det tror jag. Grattis till dig! :-)


Jag pushar lite mer:

Detta är så himla fint skrivet (och läst i P3)!!! Det var en som hade kommenterat inlägget och skrev "jag blir kär när jag läser detta", och det blir jag fanimig också!!
Heja Alex Schulman!!

[email protected]

Hallå, hej hej!

Jag sitter på jobbet och är lite avundsjuk på alla som tar tag i sina liv efter semestern och kommer hit och tränar. Man kan ju tycka att det borde vara superenkelt för mig att också gå och träna efter jobbet, men det ska jag säga att så är icke fallet. Det är inte lätt att vara på jobbet i 8-9 timmar utan lunchrast, sedan gå hem och äta något och sedan gå tillbaka till jobbet för att spendera ytterligare ca 1 timme där.

Idag började jag dagen på ett bra sätt i alla fall, ett sätt som jag vet funkar SKITBRA för mig när jag vill ha bort lite "hull". Jag klev upp, drack en kopp svart kaffe, och gick sedan på en ganska rask promenad (så rask som den går att få när Tindra är med), och sedan åt jag frukost. Det ger inte resultat supersnabbt, men det är en jättebra start på dagen och funkar som sagt väldigt bra för mig.
Jag har kommit på en annan sak när det gäller träningen också, och det är att jag kanske måste hitta en ny träningsform som jag verkligen GILLAR! Gymmet eller gruppträning kanske inte är min grej helt enkelt. Jag kanske borde ge simmning en chans, eller? Det är ju grymt bra träning! Jag kanske skulle investera i et månadskort och prova i alla fall! 250 spänn liksom! Inte så farligt.
Jag ska verkligen fundera på det!

Annars så har jag smygtittat lite på schemat inför hösten när det gäller gruppträning här, och det ser väldigt bra ut!
Jag känner att jag sakta men säkert börjar få motivationen tillbaka, och jag VET att så fort jag sätter igång så ÄR jag igång igen.

Nog tjatat om detta nu. Det händer när det händer.

NU ska jag värma lite pasta med räkor och äta lite! :-)

Gooooooood morgon!!

Vad härligt med SOVMORGON!!!!
Jag sitter nu med morgonkaffet och ska strax gå ut med Fisen på en promenad i solen.
Jag har hela 4 timmar kvar till jobb - wihooo!!!

Snyft..

Jag har kollat på den där lejonvideon flera gånger, och jag blir tårögd VARJE GÅNG!!!
Vilken liten mjukis jag är!

Nu ska jag snart lägga mig, och jag ser fram emot en lång och skön sovmorgon imorgon! Jag jobbar stängning onsdag och torsdag - thank you very much! :-) Detta är tredje kvällen jag sover själv nu, A har ju sin lillebror här i veckan, och dom chillar hemma hos honom. Det är så tomt...men ändå lite skönt. Jag går på toa och lämnar dörren öppen och jag har hela sängen för mig själv - haha!

Nej, nu ska jag gå på toa. Och lämna dörren öppen. Hihi!
God natt!

Höj volymen och ta fram en näsduk:

Helt fantastiskt vilken återförening!!!!

Sött!

Jag tittade nyss på presskonferensen från Madeleines och Jonas förlovning! Det var fint faktist, hon är ju otroligt vacker faktiskt! Dom är verkligen ett fint par!

Fina!

Detta är också fint:

Kung Laszlo och Prinsessan Jessica på IKEA.
Hihi!

Swish!

Shit alltså!
Dagen har gått jäkligt snabbt idag, eller så är det jag som har yrat omkring i 120 pga allt kaffe jag har druckit idag!
Bara 2 timmar kvar nu, och hur jag ska fördriva dom vet jag inte riktigt....

Ikväll ska jag vara med A och hans bror, vi ska titta på film och jag tror att jag ska baka en kladdkaka (till grabbarna i alla fall, haha). Kladdkaka är ju så jäkla gott! Om jag går ett varv runt Sidsjön med Tindra i eftermiddag så kan jag ju unna mig en liten bit också. Det värsta jag vet är förbud, alltså att förbjuda sig själv att inte äta något (läs chips, godis, kladdkaka) i tron om att man ska bli smal. Man kan äta vad som helst, bara man gör det med måtta och rör på sig samtidigt. Alltså inte äta och röra på sig samtidigt, äh, ni fattar.

Och bara för att förtydliga - jag vet att jag inte är TJOCK och att jag inte behöver bli SMAL, jag vill bara bli av med skiten som jag har lagt på mig i sommar. Så det så. :-)

Det där med självkänslan...

Tack Linda och Emma för peppande kommentarer! :-)
Jag vet inte varför jag har dålig självkänsla egentligen, för jag vet ju i grund och botten att jag duger precis som jag är. Ibland är det bara så svårt att titta på sig själv i spegeln och säga det högt till sig själv. Jag vet inte vad det beror på.
Jag kommer inte ihåg att jag var så här när jag var yngre, detta började någon gång i 25-års åldern när jag kom tillbaka från min vistelse i USA. 20 kg övervikt hade jag med mig (alltså på kroppen, inte bagage), och när jag lyckats trimma bort dom kilona så var jag som en "ny människa" på gott och ont. 
Överallt fick jag höra hur snygg jag var, och hur smal jag hade blivit (i positiv bemärkelse) - både från killar och tjejer. Jag glänste som fan och sög åt mig av varje komplimang som kom min väg. All denna ytliga uppmärksamhet gjorde att jag mådde toppen!
Men aldrig var det någon som sa något om min insida, hur jag var som person. Det är viktigt att få höra sånt också, annars blir det ju lätt att man går omkring och tror att allt som räknas är hur man ser ut, även fast man är fullt medveten om att det inte är så. 
Man borde bli bättre på att ge komplimanger som inte har med hur man ser ut att göra, eller hur?

Jag ställde mig på vågen idag, och det är så SJUKT så sjukt att jag ens reagerar som jag gör, för på mig - alltså i mina tankar - låter det som att jag har gått upp 100 kg, men i själva verket snackar vi om 2,5 kg. 
Två komma fem kilo.
Det är ju ingenting, det är en fis i rymden.
Jag tror att det är mer KÄNSLAN av att ha tappat ett riktigt bra träningsflyt (misslyckande) och att mina baggy jeans inte känns så baggy i midjan längre som gör att jag gräver ner mig i detta.

Detta var dagens grubbel, förhoppningsvis tar jag mig i kragen snart. Både när det gäller att inse att jag är bäst och det finns ingen annan som jag, och så även det där med träningen då...

Kom ihåg - DU är bäst, det finns bara en person som du i hela världen!

Snart godnatt!

Jag har tvätt på tork i källaren och kanske ska jag kolla på Beck. Jag vet inte om jag orkar.

Just nu sitter jag i ett tight vitt linne och halvtighta gråa mysbyxor i soffan och jäser. Alltså jag måste på allvar komma tillbaka till mina träningsrutiner. Jag vet inte hur jag ska hitta energin bara? Jag hittar ursäkt efter ursäkt och det börjar verkligen sätta sina spår nu. Det syns så väl i tighta linnen och mysbyxor. Fan, att jag tappade suget i somras. Jag hade ju ett bra flyt, och så tappade jag allt.
Jag vill inte vara så utseendefixerad som jag känner mig just nu. Jag tänker: skulle jag gå ner 2-3 kg så skulle the world be a better place. Jag är ju störd. Det är ju stört att jag överhuvudtaget ens skriver att jag tänker så.
Nu måste jag sluta.
Sluta att viktnoja och sluta komma med ursäkter.
Nu får det vara nog!


Snart slutar jag!!

Wiihooo!!!
Om 5 minuter blir jag avlöst, och då tänker faktiskt jag gå hem! Eller, jag ska hem till Adam och hämta Tindra, sen hem och lämna Tindra, och sen hem till pappa och hämta honom, och sen ska vi åka till IKEA!!
Kul ska det bli faktiskt! Pappa ska köpa en gryta och jag ska köpa lakan. Sen ska vi handla lite mat också.

Lilla lilla pappa ♥

Fetto!

Seriöst nu. JAg är så FET i huden! I facet alltså - men nästan BARA när jag är på jobbet!!! Jag har inte finnar eller så, utan är bara blank och fet. Inte så blank egentligen när jag tittar efter.....tur är väl det.

Oh well. Idag jobbar jag på ganska bra, har nyss sålt ett avtal och klappar mig själv på axeln för det! :-)

NU - lunch!


Dagens horoskop:

Detta läste jag nyss i Sundsvalls tidning:

VÄDUREN - Ditt rykte har förbättrats under den senaste tiden. Plötsligt frågar alla efter dig. Det känns ju bra.

Vad skönt! Haha!!

Tjejkväll!

Ikväll ska jag och Tindra ha tjejkväll. Vi ska måla naglarna och locka håret på varandra. Haha, njaaa...inte direkt, men mysa ska vi, bara hon och jag. Jag ska titta på filmen "Casanova" och äta chips eller något annat onyttigt.
A's lillebror kommer till Sundsvall ikväll och ska vara här i en vecka på ett basketläger, så dom ska hänga hemma hos honom ikväll.

Det ska bli mys, bara Tindra-hjärtat och jag! ♥



Nytt hår!

Gimme gimme gimme!!!
Den 31/8 ska jag fanimig ha nytt hår! Jag har bokat en tid då, flerfärg och klippning, och jag tänker mig något i den här stilen angående färgen:


Såå snyggt med lite blekare toppar tycker jag!
Jag har printat ut bilden och ska för första gången i mitt liv ta med en bild till frisören och säga:
 "så här vill jag se ut"!


Den här färgen är också snygg, men kanske lite väl ljus för mig??

Svalkar mig på jobbet.

Hallå, hej hej! :-)
Jag sitter på JOBBET. Detta är en av sommarens varmaste och finaste dagar, och jag jobbar. Jag drar nitlott efter nitlott i sommar känns det som. Men jaja. Nu ska jag inte klaga. Det är inget att göra åt. Just nu är det rätt så skönt här, eftersom det är jäkligt bra a.c här. Om en timme eller så åker nog koftan på, för då fryser jag nog.

Helgen har varit bra! Igår tog vi en liten tripp till Fläsian, jag A och Tindra. Eftersom jag känner mig hyffsat "out of shape" så hade jag ingen lust att fläka ut mig i bikini egentligen, så jag satt där i linne och kjol, men det var skönt ändå. Jag lyckades till och med få lite soleksem.

Igår kväll hade vi en liten dejt! A hämtade upp mig kl 20, jag hade klänning och fina örhängen på mig, och så gick vi på bio! Vi såg "Linje 123 kapad" och den var hur bra som helst tyckte jag.
Jag ger den 4/5 och A ger den 3,5/5 i betyg!

Idag är det som sagt jobb som gäller, fram till kl 20. Efter det händer inte så mycket, jag ska typ handla och hämta Tindra som är hos mamma medan jag jobbar.

Bla bla....det känns som att jag har lite bloggtorka. Kanske man ska ta en paus?
Hmm...måste fundera lite.

Hallå, hej hej!

Jag har hört att man får dålig hy av att sitta för mycket framför datorn. Stämmer det?
Kan det även göra att håret blir fett? MItt hår är så fett just nu (kanske för att jag inte har tvättat det på 3 dagar). Jag hatar verkligen att föna håret, så jag försöker att göra det så sällan jag bara kan. Kanske ska jag börja använda torrschampo. Blondinbella tipsar om
världens bästa som finns på HM. Ska nog ge det en chans.

Jag började precis tänka jättemycket på Tindra. Hon är hos pappa idag. Jag vet inte hur pass roligt hon har det där egentligen, men jag vet att pappa har roligt, och det är roligt att på ett så enkelt sätt roa pappa. Han kastar inte boll med henne direkt, och han har ingen stor gräsmatta som hon får springa på, men han älskar henne och det känner hon, för varje gång hon kommer dit så gnyr hon och får glädjefnatt!
Adam har börjat med en lite rolig grej, han säger "Hallå, hej hej" högt och tydligt, lite då och då när som helst, och varje gång han säger det så blir Tindra misstänksam och börjar morra och skälla och springa mot dörren! Vi skrattar åt henne varje gång! Det är så kul att hon förknippar orden "hallå" och "hej" med att någon kommer! :-)

Nu ska jag ta och......ja vad ska jag göra....? Fila naglarna?


Roligt - i en liten stund i alla fall :-)

För ett par veckor sedan så började jag läsa Pappabloggen med Alex Schulman.
Mycket bra och mycket underhållande faktiskt!
Idag kom jag in på hans
brors blogg och den är ju minst lika rolig!

Nu har jag tipsat om lite rolig läsning, nu kan väl ni tipsa mig? ♥


Neggo.

Ååååh va jag är neggo idag! Jag är så trött på att kliva upp kl 5, vara på jobbet strax efter 6, sitta här i 8 timmar för att sedan gå hem och vara för trött för att orka göra någonting. Man blir faktiskt trött och man får faktiskt ont i kroppen av att inte göra någonting, speciellt om man gör det sittandes på en hård stol framför en dator (eller ståendes på den stenhårda golvet).

(alldeles nyss gick det en säkring här som gjorde att det blev alldeles svart i receptionen, tur att det bara var belysningen och inget annat!!!!)

Eftersom jag inte kommer på något vettigt att skriva nu (förutom klagomål) så stänger jag ner ett tag. Återkommer när jag är på bättre humör!

Note to self:

Ha inte på mig leggings som är aningen för små i midjan på mensens första dag.
VÄLDIGT DÅLIGT KLÄDVAL IDAG!!!

Jag har dragit i mina leggings hela långa dagen, dom har suttit såååå obekvämt, och jag fullkomligt SLET av dom när jag kom hem alldeles nyss! Magen värker och är svullen, och jag känner mig som en stor "blobb".
Men faktiskt så är humöret inte lika dåligt som det borde vara, jag är bara lite trött, men inte alls "mens-grinig" som jag brukar vara. DET är ju i alla fall bra!

Nu ska jag vila lite, sedan gå in till stan och hämta 2 paket som äntligen har kommit! Wihoo!!


Nitlott!

Varför är det nästan ALLTID fint väder när jag jobbar????
WHYYY??????


Jakten på den perfekta locktången.

God morgon.
Jag är på jobbet igen, det känns verkligen som att jag bor här nuförtiden.

Jag måste erkänna att jag sitter och smyglängtar lite efter hösten. Den är ju nära nu också, det blir lite mörkare på kvällarna.  Hösten är ju en nystart känns det som. För mig innebär detta att jag vill förnya mig. Detta med nya höstkläder, ny frisyr, ny träning osv. Shoppingen kommer i omgångar, det blir en tröja nång gång, jeans en annan gång och skor och jacka lite senare. Träningen hade jag tänkt att köra igång med då mitt rätta schema börjar igen, alltså om 1 1/2 vecka, och jag har en tid bokad hos frisören om 4 veckor.
Jag är så himla sugen på en ny locktång också. Jag har 2 st redan, och även 2 plattångar, men ingen av dom är PERFEKT liksom. I och för sig vet jag inte hur pass mycket jag skulle locka håret om jag hade en perfekt locktång heller, men det skulle vara nice att ha den möjligheten.
Jag är lite sugen på denna, men 799:- är lite väl saftigt va???!! Någon som har provat den??

Babyliss I-Curl ST70E SEK 799, Babyliss Paris - NELLY.COM















Jessan vill:

Jag vill ha en kropp som denna.
Vad tycks? Det är inte "too much" va?
Frågan är HUR jag ska hitta ork och tid och kunskap???
Tips? Någon?

Muppdag.

Idag ska jag verkligen inte göra mer än vad jag behöver.
Jag har sovit jättedåligt och har ont i magen och ryggen.
Blä.
Kanske blir jag på bättre humör om jag piffar till mig lite, haha! :-)

Jag - en svettig tjockis?

Fan va segt det gick. Jag som var så nöjd i söndags för att det gick så bra då, och så idag kändes det som att jag var tillbaka på noll igen. Säkert för att jag har varit uppe sedan fem imorse och säkert för att mina ben kändes som bly redan innan jag var ute i spåret. Jag kände mig tjock och tung, det var inte en rolig känsla, men ändå fick den mig att tagga till och bli mer motiverad.

Oh well.

Nu ska jag torka håret och sedan kanske kila in till stan en snabbis. Kvällen kommer att spenderas hos A! ♥



Tindra just nu.
När hon ligger så här så vet jag inte om jag ska tro att hon ligger extremt mysigt,
eller om hon är extremt uttråkad.
Det är svårt att avgöra.
Det ser mysigt ut i alla fall!

Inga ursäkter.

Jag har alla förutsättningar nu, inga ursäkter alls. Nu jäklar ska jag springa!!

Dagens planer.

Kanske lite sent att skriva dagens planer när klockan är efter 13, men min dag börjar ju efter jobbet, runt 15 ungefär.
Då ska jag gå till A och hämta Tindris, sedan hem, byta om och åka till Ryggis med min iPod Nano som sällskap!
Det kommer att kännas jobbigt, men det kommer att gå bra, jag ska fan ta i och pusha mig själv ordentligt!!!

Jag njuter.

God morgon!
Igår var verkligen en jättebra dag. Inget märkvärdigt hände egentligen, det var bara en riktigt bra och fin dag.
Jag har kommit fram till att jag mår som bäst när "små saker" flyter på som dom ska, utan några hinder på vägen. Det är ju oftast dom små sakerna som betyder något.

Till exempel: igår på kvällen så satt jag i soffan brevid A och njöt av att jag hade:
*varit vaken sedan kl 05:00 och ändå inte var cp-trött
*gjort lite mer på jobbet än att bara surfat
*åkt till pappa och bjudit honom på kladdkaka och inte blivit arg/irriterad/less en enda gång!!!
*dammtorkat och gjort fint i sovrummet och vardagsrummet
*tvättat
*lagat mat och fixat en matlåda tills idag
*världens bästa och finaste pojkvän brevid mig

Bara att jag inte höll på att somna i soffan vid fem på eftermiddagen var en stor bonus! Jag vet inte vart all energi kom ifrån, men jag tog till vara på den! När vi gick och la oss så sa jag till A:
"Gud va bra jag mår just nu. Den här känslan ska jag komma ihåg."
Sen somnade jag inom 5 minuter. Haha!

Nu sitter jag på jobbet och fryser rumpan av mig. Jag surfar runt på lite olika bloggar och jag märker att jag stör mig på folk som skriver saker på engelska. Jag vet att jag brukar skriva ord eller meningar på engelska, men när folk inte kan stava eller skriver fel rent grammatiskt så blir jag tokig. Speciellt svårt verkar folk ha med ordet "too".
Det gäller inte bara bloggar utan även Facebook. Någon kan skriva till exempel så här:
"Åh vad jag längtar ut till solen!!!" Och någon svarar "Me to!!".
Eller "Jag orkar inte mer, det här är to much!" Så klart ska det stå "too"!!!
Gaah, jag blir tokig på sånt!!!
Hahaha, nu säger jag så klart inte att jag är någon expert, det finns säkert stavfel och 1000 grammatiska fel i mina texter!
Varje gång jag ser någon som skriver "to" i stället för "too" vill jag leka fröken och ge en röd bock i kanten.
Jag gör det givetvis INTE men det skulle vara så kuuuul att göra det någon gång!!

Nu ska jag dricka lite varmt thé och hoppas att det värmer mig lite...

Hem hem hem!!!!!

Nu vill jag bara gå HEM och sätta mina fina blommor i vatten!!!!! :-)

LoVeLy!!!

Just när jag hade som tråkigast så dyker A upp på mitt jobb med en bukett med rosa fina blommor till mig!!!!
Fatta va glad jag blev?!

Ny vecka!

Hej hej!
Måndag morgon.
Klockan är snart halv åtta och jag har redan varit uppe i två och en halv timme. Jag har alltså öppning denna vecka.
Helgen har varit bra, förutom att jag känner av en liten "släng" av urinvägsinfektion. Inte så skoj...
I fredags var vi igång hela dagen! Lunch hos mamma, en sväng till Birsta, sedan en spontantripp till Spikarna på Alnö där vi åt middag och sedan en kvällsglass på gravkullarna i Granlo dit vi brukar åka för att kasta boll med Tindra.
Lördagen började med kalas i brorsans stuga! Elina, min brorsdotter, fyllde 13 år och vi fick supergott fika! Tyvärr så stod ju regnet som spön i backen...men det var mysigt och roligt ändå! Efter kalaset så gjorde vi verkligen INGENTING resten av dagen förutom att äta god mat och chips och godis på kvällen!
Igår söndag började vi dagen med en löprunda runt Ryggis! Den bästa på hela veckan! Jag märkte stor skillnad, jag orkade mycket mer och blev inte trött lika fort som första rundan i måndags! Det är kul med framsteg! Efter joggen så blev det ytterligare en tur till Birsta, jag shoppade ett linne på MQ och A shoppade lite allt möjligt på Jack & Jones. När vi kom hem drog vi med oss Tindris ut på en promis i skogen på Södra berget och på kvällen bakade vi en kladdkaka och svullade framför en film.
En helt ok helg. Inget spektakulärt, men ändå mysigt! :-)

Den här veckan börjar A att jobba igen. Det innebär träning 2 ggr per dag, och i oktober sätter matcherna igår igen. Jag jobbar som vanligt, eller jag tror att det är nåt speciellt denna vecka, tror jag jobbar söndag, alltså bara ledig lördag. Måste kolla upp det!

Igår när vi var på Birsta city så såg jag en gammal pojkvän. Inte N utan en annan som jag nog aldrig ens har nämnt här i bloggen någon gång. Hur som helst, jag och A gick omkring och försökte komma överens om vart vi skulle fika, och så plötsligt ser jag honom (och hans tjej) några meter bort. Jag vet inte varför, men jag fick PANIK, så jag tvärvänder och blir helt svamlig och konstig och det var nog VÄLDIGT uppenbart för A att jag hade sett någon som jag inte ville träffa. Jag försökte att samla mig och sa att det inte alls var något, men det var FÖR uppenbart. Självklart berättade jag vad som hade "hänt" (alltså att jag hade SETT ett gammalt ex) och att jag inte orkade med hela "Men heeej, va längesen"-grejen, så jag hade försökt att få exet att inte se mig, hahaha...
Oh well....nu så här i efterhand fick jag lite dåligt samvete. Tänk om han gjorde samma sak? Va hemskt om någon skulle se mig och tänka "nej, inte HON - spring!!!" och tvärvända! Hahaha!

Nu ska jag ta mig en liten kopp choklad och en bulle som söta Vicky hade lämnat till mig! :-) Bra fika så här på morgonen va? Men jag har faktiskt ätit en bra frulle! :-)

Men hallå där!

Gud vad jag är seg på att blogga nu, och mycket mer än så här blir det inte idag heller. Ville bara lägga in en bild som jag såg i en av mina favvo-bloggar idag. Jag tyckte att den var så bra!


RSS 2.0