Bye bye bloggen!

Nu checkar jag ut! Vet inte när jag kommer att skriva igen, men jag ska försöka att uppdatera om möjlighet finns!

Ha det gott! Kramis!

Nedräkning!!!

Shit alltså. Är det inte härligt väder så säg??!! Men jag kan inte rå för att jag tycker att det är liiiiiite trist att det är just precis NU när jag ska åka till Medelhavet som det fina vädret kommer.

Idag har jag varit med pappa. Och för första gången på väldigt länge så blev jag inte irriterad, inte en enda gång! Och inte han heller! :-)
Det är kul att se framsteg!

Efter pappa så åkte jag och Adam och solade lite, vi tog med Tindra men hon tyckte nog inte att det var så roligt, haha! Givetvis så hade jag vatten med mig till henne, det är ett måste så här varma dagar!

Nu har jag faktiskt inte tid att skriva mer, måste skynda in till stan och fixa lite, och sedan måste jag PACKAAAAA!!!!!

Fan va nice!

Dagen har haft följande innehåll:

*sol och även BAD i Bergafjärden
*shopping i Birsta
*1 1/2 varv runt "ryggis"
*äppelpaj från Donken

Bra dag va? :-)
Jag kommer att somna ovaggat... Imorgon ska jag fixa mycket känns det som, bland annat följande:

*åka med pappa till Birsta och Apoteket
*träna
*gå en snabb sväng på stan
*PACKA!!!!!!!!!

Vi åker till Stockholm redan på lördagmorgon och tiiiiiidigt som fan på söndag flyger vi till MALLORCA!!!!!!!!!

Nörd-varning!

Att jag älskar rosa är ju ingen nyhet, men detta kanske är lite överdrivet...


Mina fingernaglar matchar min mobil.....


...och mina tånaglar matchar iPoden.
Pinsamt.

Aj aj 2.0

Dagen blev inte riktigt som planerat, och jag tänker inte gå in på varför, det är alldeles för privat, men jag kan säga en sak, och det är "What the fuck??!".

Jaja, vi fick lite sol i alla fall, och imorgon har vi planerat in en heldag (efter 12 i alla fall) vid havet! Det kommer att bli så nice!

Jag fick en present av hjärtat idag, en rosa iPod Nano!!! Han fick ju en blå av mig i våras, hihi, så nu har vi varsinn! Perfekt till semestern också! :-)

Nu ska jag klaga lite mer på mina krämpor. Igår hade jag ju så himla ont i skuldran och senare även i ryggen. Idag är det nästan bra, men nu har jag ett nytt problem. Fast inte nytt egentligen. Jag har under en längre tid haft lite ont i min högra handled, något som garanterat kommer från dålig arbetsställning vid datorn både hemma och på jobbet. Jag har haft ont lite då och då, mest bara vid vissa rörelser och grepp, men idag har jag haft jätteont hela tiden. Konstant. Det började imorse när jag stod och rev ost till omeletten, och efter det har jag nästan inte kunnat använda högerhanden normalt alls, vilket är JÄTTEJOBBIGT eftersom jag är högerhänt!
Buuhuu, det är faktiskt lite synd om mig.... :-(

Beach beach beach!!!

Snart åker jag till Fläsian!!! Inte lika hippt och flashigt som Alnö, men va fan gör det?! :-)
ÄNTLIGEN är det soligt och VARMT!!!!

Aj aj!

Det började ju dåligt idag med att jag vaknade med världens jobbigaste smärta i vänstra skuldran. Nu har jag fått jätteont i ryggen också. Jag känner mig som en gammal tant.

Vilket hundliv!





Tack Lotti för en mysig promenad på Södra!
Tindra har redan slocknat under soffbordet! :-)

Bra start!!

Yes! Jag har tränat!! Jag sprang lite och styrketränade lite. Inte för mycket och inte för lite, precis lagom! Jag vaknade i morse och hade så himla ont i vänstra skuldran, så jag tog inte i så himla mycket, men det var skönt att bli lite svettig och trött!

Nu måste jag hoppa in i duschen, om en timme ska jag och Tindra träffa Lotti och hennes hundar uppe på Södra berget!!! KUUUL!!!!! :-)

Hemtjänst.

Det känns ibland som att jag numera jobbar inom hemtjänsten. Näe, nu var jag taskig, och det var att ta i, men jag är lite less nu. När man är gammal och till råga på allt även blir av med körkortet så behöver man lite hjälp. Idag har jag varit till Haga, sen till Birsta, sen till Haga, sen till stan och sen till Birsta igen. Pappa behövde handla en del saker, och när vi kom hem så märkte vi att det hade blivit lite fel, så en del saker var tvunget att lämnas tillbaka och köpa nytt.

Oh well, jag har ju semester och solen luras bara idag ändå, så jag hade inget annat för mig. Nu sitter jag och äter lite mellis och ska vila lite. Ikväll ska jag träna, men jag har verkligen ingen lust. Morgonträning är verkligen det som passar mig bäst, men idag blir det kvällsträning med Adam. Jag tror det blir en halvtimmes löpning och en halvtimmes Core. En perfekt blandning!

Just ja, jag ska köpa en pocket till resan tänkte jag, någon som har något bra boktips???

Sol sol sol!

Men ÄNTLIGEN!!! Eller hur??
Solen har varit varm och skön idag, så klart inte hela dagen, men jag är glad för det lilla! :-)

Jag och Adam har solat lite i Hamnträdgården och hemma på hans altan idag, självklart så har jag inte fått någon färg ALLS, ytterst lite i såna fall, eftersom jag bränner mig så lätt så smörjer jag ju in mig med minst spf 8 (även i Sverige), för att vara röd är inte attraktivt - eller hälsosamt.
Tindra har varit hos "morfar" idag i 4 timmar ungefär, hon gillar ju inte solen så där extremt mycket, och pappa vill ju gärna ha hennes sällskap, så det blev perfekt! Både Tindra och pappa slapp vara ensamma, Tindra fick mysa med morfar och han fick komma ut och röra på sig lite, och jag slapp ha dåligt samvete över att lämna henne ensam hemma medan jag roade mig. Win-win!

Nu ska jag ställa mig i duschen och skölja av mig sol-svetten! :-)






Bilder från Midsommar!
Tindra och hennes nalle, jag och en liten bit av Adam (hihi) och min goda tårta!

Moln igen, dock inte lika tunga!

Det blev en riktigt mysig Midsommarafton! Mamma hade lagat god mat och vi hade jättetrevligt. Lilla Tindra är jääääättetrött idag, för vi busade med henne jääääättemycket! Hon verkar nästan bakis idag, så trött och seg är hon, haha!
Jag är också trött och seg, men jag är verkligen inte bakis! Jag har verkligen dragit ner på festandet i år. Det började ganska hårt i början av året (men det var ju av en enda anledning, och det var att dränka mina hjärtesorger), men sedan dess har jag verkligen varit lugn.
Jag har inget sug efter det heller, jag tycker inte att det är lika roligt längre helt enkelt. Tråkigt? Kanske. Bryr jag mig? Näe.

Alldeles nyss läste jag i en blogg om en tjej som är på Mallorca nu, och hon hade shoppat på Sephora i Palma.
Sephora är min FAVVO-butik att handla i när jag är ju USA, så det ska bli supernice att checka den i Palma! Det finns även en Sanrio-butik (som säljer Hello Kitty-prylar), och det verkar jag ju aldrig att bli för gammal för, hihi! Undrar just vad Adam säger om en enorm smink-butik OCH en Hello Kitty-butik....  
Åh vad jag längtar nu!! Om en vecka åker vi ner till Stockholm och tidigt på söndag flyger vi!!! Wiihooooo!!!! :-)

Nu ska jag hoppa in i duschen, och sedan får vi se vad resten av dagen har att erbjuda!

Tunga moln...

Jag känner mig lite nere idag, som om att det hänger tunga moln över mig.
Jag känner att jag skulle behöva prata om det som tynger mig, men jag kan inte. Det är inget jag pratar om längre. Det får försvinna av sig själv, det gör det ju till slut.

Idag är det ju som bekant Midsommarafton. Och som bekant så är det ju inget superväder direkt.
Jag och Adam ska hem till min mamma och Uffe på middag, det ska bli sååå mysigt och kul! Väldigt enkelt och lättsamt, inget avancerat alls! Jag ska ta med en jordgubbstårta till efterrätt - det kommer att bli så gott! Undrar vad mamma bjuder på för gott!? :-)

Nästa helg åker vi till Mallorca, och det kan inte komma mer lämpligt! Guuuud vad jag längtar - vad VI längtar! Vi pratar om det varje dag! Det kommer att bli underbart!!!! :-)

Nu ska jag ta tag i den där tårtan.... :-P Bilder kommer!

Lilla pappa.

Det skrämmer mig att min pappa har blivit så gammal. Han är så liten och grå, och han går så sakta.
Min pappa har alldeles nyss flyttat (han och hans "tant" har separerat), och han bor ensam i en lägenhet på Haga nu. Äntligen har han fått till det hemma hos sig, men när jag kom dit och såg att det bara stod en liten ask med leverpastej och en liter fil i kylen så blev jag lite orolig och "mammig", så jag åkte och handlade åt honom, och hämtade hans mobil som hade varit på lagning. Jag frågade vad han ville ha hemma, och han rabblade upp några saker som nu finns i hans kyl. Den är långt ifrån full, men det kändes ändå bra att hjälpa honom lite. Ibland känns det som att jag måste ryta till åt honom för att han ska förstå. Jag sa "men PAPPA, det är ju helt TOMT i din kyl!!!", och då insåg han att han kanske måste fylla på lite.
Medan jag var och handlade så var han hemma med Tindra som fick stanna kvar hos "morfar". Han älskar verkligen henne, och hon honom! 
Jag hjälpte även pappa att hänga upp lite gardiner, så nu klappar jag mig själv på axeln och säger "duktig dotter"!

Jag hann även med att köpa två tunikor/långa linnen på Gina Tricot som blir toppen till Mallis, för här kommer jag ju fasen ALDRIG att kunna använda några sommarkläder känns det som!!!! ÅÅÅÅÅÅH så less jag är på vädret nuuuu!!!!!

Nu ska jag vila en liten stund, ikväll väntar mys på hög nivå och Sagan om ringen-maraton (jag har sett så himla lite filmer, Adam blir tokig på mig ibland, så nu har vi börjat titta på lite filmer som man MÅSTE ha sett, bland andra Sagan om ringen filmerna, och förra veckan hade vi Al Pacino-tema och tittade på Scarface och alla Gudfadern-filmerna, som jag heller aldrig har sett).

Så, tjing så länge!
 

Bloggstrul

Jag har försökt skriva flera inlägg, men dom publiceras aldrig! Mupp-blogg.
Idag ska jag till pappa och till Birsta, så nu loggar jag ut!

Smörgåstårta, lesbiskt hundsex och Facebook.

Nu är jag hemma, och nu ska jag bara ta det lugnt resten av dagen. Fasen vad det tar på krafterna att kliva upp och springa det första man gör på morgonen!

Jag har ju varit hos Jessica idag, och hon hade fixat jättegod smörgåstårta! Vi (jag, Jessica, Jenny och Lina) satt och pratade i 3 timmar, och hundarna höll låda heeeela tiden. Speciellt Tindra och Isa. Herregud, dom ville liksom "ha" varandra! Och dom turades om också, ibland höll Tindra på med Isa, och så byttes dom av! Hahaha, två tjejer dessutom!





Jag läste någonstans att Facebook är den nya relationsdödaren. Aldrig har det väl varit så enkelt att "hålla koll" på sina ex, eller sin partners ex som nu genom Facebook. Det spelar ingen roll hur mycket man än säger att man inte bryr sig om att sitt ex har en ny tjej, för man vill ändå alltid veta vem hon är, hur hon ser ut, osv.
Och nu vet jag. Hon är inte helt olik mig till utseendet (söt och mörk alltså), och nu vet jag också ungefär när dom blev tillsammans (väldigt mycket tidigare än vad jag hade kunnat ana), och att hennes lägenhet är till försäljning för att dom typ ska köpa hus.
Tänk vad mycket man får reda på på Facebook, och att det bara FINNS där för alla att läsa.

Precis som min blogg, hahaha! Tänk vad folk som jag inte ens känner vet om mig egentligen. Lite skrämmande när man väl tänker efter. Men å andra sidan, har jag hemlisar, eller saker som jag inte vill att "folk" ska veta, så skriver jag det inte här heller.

Oh well.....nu ska jag lägga mig på soffan en stund, jag kanske somnar till lite....åh va skönt det skulle vara...Och tänk vad skönt det skulle vara om Adam bara kunde komma och pussa lite på mig nu...hihi! ;-)


3 pass på 2 dagar.

Shit alltså, det märks att jag har lite att göra när jag har tränat 3 ggr på 2 dagar. Det känns i kroppen, jag är trött, men på ett härligt sätt! Och det gör inget att jag är trött, för jag har inget som jag måste vara pigg för, inget jobb eller så, för jag har ju semester!

Idag tittar solen faktiskt fram lite, men det är ingen värme i luften direkt...
Om en timme ska jag och Tindris åka ut till Alnö och hälsa på Jessica! Hon är höggravid nu, och det är ca 3 veckor kvar av hennes graviditet. Jenny och Isa (hennes hund) kommer också dit, så vi ska fika och skvallra lite, och hundarna får leka av sig! Jättekul ska det bli!

Nu ska jag försöka fixa till mig lite, men jag är ju så tröööött.....jag vill bara soooova..... :-)

That's more like it!

Banankakan blev perfekt efter några små justeringar, haha! NU vet jag hur jag ska göra och inte göra!
Jag körde ett litet pass i gymmet igår på eftermiddagen också - shit 2 ggr på en dag - och nu ska jag iväg ner och springa igen, precis som igår!
Fan va grym jag är!!!

För 1 år sedan...


Jag och mitt lill-hjärta!


 


Burr...

Det är sjukt deppigt att den 15:e juni behöva känna att man vill gå in och värma sig med en stor kopp hett thé efter att ha varit utomhus i en halvtimme.
Det är precis det jag ska göra nu, dricka thé, under en filt i soffan med Tindra framför Oprah.


Jag har självdistans!

Och därför så BJUDER jag på denna video! Detta var för 3 år sedan, på Gatufesten och jag var med i en karaokefinal i Daltons stora tält. Gud vad jag skrattar när jag ser denna video, notera min snygga "sida-ihop-sida-ihop"-stil!
Haha, synd att man inte ser publiken, för jag lyckades faktiskt få med mig publiken, och det var en GRYMT cool känsla!!




Yes!

7 km på löpbandet och 9 minuter i "solen". Mycket bra!
Jag hatar att springa, och ger upp ganska lätt, speciellt när jag får håll i sidan, och det får jag nästan på en gång, men jag har hittat ett sätt nu som jag verkligen gillar! Jag börjar med att "powerwalka" en låt, sen springer jag en låt, går en låt, springer en låt osv...
Funkar grymt bra för mig i alla fall!

NU ska jag gå ut med en kissnödig hund, hörs sen!

Träning och banankladd...

Dag 1 på min semester.
Helgen var ju bara som en vanlig "ledig helg" så idag har jag semester på allvar. Och jag är uppe kl 8. Why, kan man fråga sig. Jag ska träna! Denna vecka är Adam ledare på ett läger som börjar halv nio, så han är ändå uppe, och då kan ju jag lika gärna kliva upp också (jag är ju ändå vaken). Alldeles strax ska jag gå ner till gymmet och köra lite konditionsträning och sen sola, och det ska jag göra minst 3 ggr den här veckan, och även kompletera med några styrkepass, antingen i gymmet, eller Bodypump. Har jag sagt att jag ska till Mallis om 2 veckor? Anar vi en bikiniångest? Haha...

Baket igår blev INTE lyckat. Shit vilket misslyckande. Enligt receptet så står det att banankakan ska vara lite kladdig i mitten, men min blev MYCKET kladdig (det gick inte ens att se att det var en kaka), bortsett från det yttersta lagret som bara skulle ha blivit torrt och aningen bränt om jag hade haft den inne i ugnen längre. Idag ska jag göra ett nytt försök eftersom jag är perfektionist och för att jag har 2 bananer kvar. Jag har ju lyckats med kakan en gång tidigare, så jag vet ju att det går. Jag tror att jag använde fel form igår, och idag ska jag använda den form som det står i receptet att man ska använda, en vanlig rund form med lösstagbar botten. Jag SKA lyckas idag!

Men först - TRÄNING!

Höstmys...

Jag har tänt en massa värmeljus nu, och om man inte visste att det var den 14:e juni idag, så hade man lätt kunnat tro att det var den 14:e oktober....det är så kallt och blött och blåsigt ute, men här inne myser jag!
:-)

Idag - BAKNING!

Det dåliga vädret håller i sig så idag bakar jag lite! Jag har som plan att göra Daimcookies, banankaka, hallonmuffins och bullar - men inte ALLT på en och samma dag, det är lite överkurs. Jag tror jag börjar med banankakan.
Vi får se helt enkelt! :-)

Vilken mysig dag vi hade igår! Vi lallade runt i Birsta i några timmar, jag handlade lite sommarlinnen (som jag hoppas kunna få användning av snart), söta rosa kökshanddukar, rosa fina blommor (tror dom heter Pioner), och sen lite annat småplock, medan Adam slog på stort och köpte bland annat en Playstation 3 och en router, så idag är han hemma och fixar lite med det.

Jag ska som sagt baka och även pyssla med lite annat smått och gott. Det är rätt skönt att vara för sig själv ibland också, men några längre stunder utan varandra blir det inte, han kommer tillbaka hit redan ikväll, hihi

NU ska jag ta och sätta igång, annars blir det nog aldrig gjort! :-)


Jag är fortfarande så himla nöjd med min spegel!!!


Doftljus från Lagerhaus - luktar jättegott!!


Mina fina blommor!!


P.S
Vad tror ni är min favoritfärg? Haha.....
D.S

Idag - SHOPPING!

Idag ska jag inte klaga på vädret, även fast jag har stor lust.
Det är perfekt shoppingväder, och det blir en dag i Birsta!!
Jag och Adam har skrivit varsinn lång lista, och detta kommer att bli en grymt bra dag, I can feel it!

Minimal förändring, maximal utgift.

Ja, det brukar vara så när jag går till frisören. Man betalar hutlösa pengar för att nästan inte se någon skillnad alls. I alla fall inte när man bara toppar håret och inte vill ha någon stor förändring. Men men, det kommer ju inte som en chock direkt, jag vet ju att det är dyrt att klippa sig, men det svider lika mycket varje gång.

Idag är det min första semesterdag, och jag ska INTE träna idag. Det känns inte lockande att gå till jobbet idag, även fast jag är ledig. Idag ger jag mig semester även på träningsfronten.
I stället gör jag andra "roliga" saker som till exempel tvättar och hälsar på pappa. Åh va kul jag ska ha!
Det sista pappa sa innan vi sa hej då alldeles nyss på telefonen var:
"Jag har 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15 fotografier som jag vill ha hjälp med att placera ut, du har ju sån god smak".
Jag skojar inte ens.
Han har alltså flyttat nu, pappa är 72 år och ska för första gången i sitt liv (vad jag vet i alla fall) bo ensam i en lägenhet med allt vad det innebär. Igår sa han så här:
"Jag har 2-3 kartonger kvar nu som jag ska packa upp, men det är mina strumpor, kalsonger och tröjor, så jag tror att jag klarar av det själv".

...................

Jaja, nu åker jag.
Tjing!

Nu snackar vi NÄRA...

Nu är det riktigt nära, och just därför går det så sjuuukt segt! Gaaahhh!!!! Jag vill gå hem nuuu!!!!
Min baby var nyss här, fan va fin han var, utan att ens liksom anstränga sig! Han hade ju precis tränat! Det är ju oftast då man är fin, då man inte har ansträngt sig, och bara är sig själv och låter insidan skina igenom :-) Låter det konstigt?
Idag sa han till mig att det strålade om mig, men jag själv tyckte att jag såg ut som "hej-kom-och-hjälp-mig", men jag kände mig glad och lycklig, och jag antar att det syntes! :-) Sånt är ju så himla kul att höra, speciellt då man själv känner sig blek och ful!

Idag har varit en bra dag, jag började med att kliva upp tidigt och åkte iväg med Tindra till "frisören". Vi åkte till ett nytt ställe idag, eftersom våran vanliga frisör inte hade några lediga tider. Det gick fort att få en tid till det det här stället, och det var lite billigare, men jobbet blev inte lika bra tyvärr, så nu ska jag se till att boka en tid i slutet av augusti på Arken dit vi brukar gå. Tror jag i alla fall. Hur som helst så kan det ju vara bra att testa ett nytt ställe!
Efter klippningen så gick jag till jobbet lite tidigare och åt lunch. Detta var sista dagen alla skulle vara samlade nu innan semestern startar (jag är först ut), så då beställde vi thaimat och åt tillsammans! Jättetrevligt var det! Efter lunchen så köpte jag två jordgubbsbakelser till mig och Adam för att "fira" min sista dag på jobbet innan semestern (haha, man kan verkligen alltid hitta något att fira!), och sen har jag varit på jobbet från kl 15 ungefär.

Imorgon ska jag också upp tidigt, för då ska jag själv till frisören! Det ska bli skönt att fräsha till det lite i topparna, just nu känns det som att mitt hår är totalt livlöst och bara hänger, så det blir nog att jag klipper upp det lite för lite extra "rörelse"!

NU ska jag göra ett sista ryck här, nu är det verkligen NÄRA!!!!!
SEEEMEEEEESTEEEEEER!!!!!


1 dag!!!

Idag jobbar jag sista dagen!!! Wihoooo!
Men exakt VAD är dealen med vädret???? Hello?

Cash in, cash out.

Igår kom mina skattepengar!! Wiihoo! Idag försvann dom in på Adams konto, en del av dom i alla fall.
Resan till Mallis är nu betald och jag vill helst åka NUUUUU!!!!!
Dumma regn!

2 dagar!

Idag och imorgon är allt jag har kvar att jobba. Så himla nice, för sedan har jag ledigt i en månad!!!!
Jag längtar som fan till Mallis nu, kanske speciellt idag eftersom det regnar ute.

Jag har inte mycket tid nu, ska ut med Tindra och sedan trycka i mig (bokstavligt talat) en omelett. Det där med vanilj-yoggi och musli funkar inte för mig, det känns som att jag äter en skål med socker!

Ha det bäst!

Resultat.

Redan nu, en timme efter "test-frukosten" känner jag mig småhungrig. Fan, jag visste det! Klockan är ju inte ens 7! Jag brukar hålla mig mätt till 10-11 nästan varje dag när jag äter frukost så där tidigt!
Jag får helt enkelt fortsätta att trycka i mig äggen ändå, för det värsta jag vet är att vara hungrig ( speciellt när jag har ätit för minde än en timme sedan)!

Gaah....

Test!

I ett år (tror jag) har jag ätit omelett till frukost. Det har funkat jättebra, det är jättegott och jag håller mig mätt länge. De senaste dagarna har jag haft lite problem med mina omeletter, jag har haft svårt att få i mig hela, och det har nästan satt sig som en klump i halsen. Äckligt nästan! Så idag testar jag något nytt!
Kaffe, fil, musli, knäckebröd med skinka och tomat. Jag kan nästan lova att jag är hungrig inom 2 timmar igen.....
Men jag måste testa, för jag kan inte äta något som jag knappt kan svälja.

Solen skiner så fint idag, undrar om det är kallt som fan eller bara lite morgonkyla? Jag slutar klockan 15 idag, förhoppningsvis är det varmt då så jag kan sitta ute och njuta lite :-)

Ha en fin dag alla!
Puss!

At last...


Lovely tycker jag!

3 dagar kvar!

Dagen har gått fort! På jobbet i alla fall. Nu sitter jag mest och väntar på att tiden ska gå liiite fortare så att jag kan gå tillbaka till jobbet och träna. Jag hade tänkt gå på Spinning och Core, men jag orkar inte vänta till kl 19, så jag kör Pump i stället som börjar lite tidigare (men ändå sent eftersom jag är redo NU).

Äh, jag äter väl lite under tiden. Det måste jag ju ändå göra förr eller senare.
:-)

Att tänka tillbaka.

Det slår mig ibland, att jag för en inte alls för lång tid sedan var så otroligt olycklig och ledsen. Jag levde i ett mörker dag ut och dag in. Jag trodde att jag aldrig skulle komma ut ur det. Jag hade aldrig upplevt hjärtesorg på det viset. Jag hade aldrig känt mig så krossad och ensam. Helt allvarligt alltså, jag trodde verkligen aldrig att jag skulle ta mig ur det.
En liten del av mig undrar fortfarande ibland vad som hände, jag VET ju vad som hände, jag var ju där, men hur det kunde avslutas på det sätt som det gjorde. Hur han bara kunde stänga av och stänga mig ute. Vi som skulle ha allt tillsammans. Nu känns det så otroligt overkligt, som om att jag inte ens har känt honom, som att vi aldrig ens har varit tillsammans. Jag har inga bilder på oss kvar, ingenting som vittnar om att vi en gång var allt för varandra.
Det får mig att fundera på om det verkligen var äkta? Hur kan det ha varit äkta om det var så lätt att avsluta?
Det är så skönt att kunna tänka på detta, och skriva om detta, utan den där förbannade klumpen i halsen. Det är nästan så att jag skrattar lite åt det. Skakar på huvudet och tänker "va fan?!".
Jag funderar på honom ibland, och undrar om han är på samma sätt mot hans nya tjej som han var i början med mig. Osäker, för "på" och nästan jobbig. Undrar om hon tycker att det är ok, eller om hon tycker att det är jobbigt?
Jag kommer aldrig att glömma när vi såg varandra ute för ett par veckor sedan. Vi gick förbi varandra, vi var bara en halv meter ifrån varandra, vi tittade på varandra och gick bara vidare. En sån jävulskt sjuk - men skön - känsla.

Jag vet inte vart allt detta kom ifrån nu, jag tror att jag hörde en låt som fick mig att tänka tillbaka lite, en låt som jag grät många tårar till i december och januari. Nu kände jag ingenting.
Fy FAN vad skönt!
Jag är lycklig och jag mår bra.
Fy FAN vad skönt!

4 dagar kvar!

Hej hej!
Dåligt bloggande, men är man kär så är man! :-)
Helgen har varit bra, lugn, men bra. Jag har ingenting att klaga på förutom vädret, svensk som jag är. Det SER ju så fint ut, men det är fasen svinkallt! Nu får det bli lite mer värme tack, så att jag kan börja grunda inför Mallis!

Idag har jag presenterat Adam för mamma och Uffe för första gången! Så här länge (nästan 4 månader) har jag aldrig väntat med att presentera en pojkvän förut. Jag tyckte att det verkade klokt.
Det hela gick jättebra, mamma och Uffe kom hit för att fika lite och hjälpa till att sätta upp en 15 kg tung spegel som jag köpte på IKEA strax efter att jag fyllde år i april. Det blev superfint och jag är jättenöjd!!! Titta själv!



Jag fick fina Liljekonvaljer av mamma, dom luktar så gott!!

Nu ska jag ta och förbereda lite inför morgondagen, typ duscha, tvätta och torka håret, så jag slipper imorgon bitti. Imorgon har jag bytt med Daniel, så jag får "sovmorgon" till klockan 8, istället för 06:15. Jag har öppning på tisdag i stället. Sen är det bara onsdag och torsdag kvar, och sen har jag semester i en månad!
Så, kom igen nu sommarvärmen!!

God natt!





 


Min lilla skatt...


Tindra har varit vaken hela natten (känns det som) och slickat och slickat.
Idag är hon en trött liten vovve (och jag med eftersom jag har lyssnat på slickandet),
 så vi ställer in utställningen.
Jag vill att Tindra ska vara sitt bästa Jag när vi ska göra en sån här grej,
 och hon är långt ifrån sig själv nu...

Good job!

Shit va trött jag är nu. Grymt bra träning av mig idag, jag klappar mig själv på axeln! :-)
Efter träningen gick jag hem, duschade och sedan tog jag cykeln till stan och köpte en protein-mocka (en dubbel espresso blandat i en choklad-proteindrink) på
BIM! Sedan provade jag lite kläder och kollade runt lite, det är nice att vara själv ibland och bara gå runt i sin egen takt!
Ingenting fick följa med hem, inga påsar, ingenting. Haha, det är ovanligt.

Nu ska jag dricka lite kaffe och äta en chokladruta, och sedan ska jag och Tindra gå till Adam! :-)

Ååh härliga fredag!!

Hello!
Det är så skönt med freeeeedag!!!!! :-) Jag sitter i soffan och är supermätt efter en väldigt stor frukost, och nu ska jag snart gå iväg och träna! 4 passet denna vecka! Inte illa va? Planen är att gå på pump eller ta en rejäl genomkörare i gymmet med Adam. Vi får se. Planen är även att träna på söndag, alltså 5 pass på en vecka. Oj oj.

Ikväll har vi date-night har jag bestämt! Vi ska gå ut och äta, det står mellan 3 ställen:
* Thai på Chao Praya River
* Grillat på 7 Kryddor
* Stenugnsbakad pizza på Terassen på Casinot
Vi har inte riktigt bestämt oss än, jag är lite sugen på Terassen, men mest för att jag börjar känna mig sugen att gå till mitt gamla jobb och hälsa på. Fatta att jag jobbade på casinot i 6 år, och nu har jag inte varit där sedan mitt sista pass den 1:a februari! Det börjar bli dags! :-)

NU börjar det bli dags att sätta på träningskläder!
Hörs senare!!

Skumt!

Jag gick in på min gamla bloggs sida alldeles nyss, och kollade statistiken. Den sista maj hade den 50 besökare. Från ingenstans??!! Gud så skumt!! Det är ju typ noll besökare där nu, eftersom den inte är aktiv längre, men så POOF så kom det 50 st bara så där!! Var det någon som kanske länkade dit av någon konstig anledning?
Hahaha, gud så konstigt (och totalt ointressant)!!


Sakta men säkert...

...så rinner tiden i väg. Nu är det snart bara 2 timmar kvar till stängning! Woohoo!
Jag ville bara dela med mig av en sak som jag hittade nyss! Jag är ju ett stort Efva Attling-fan, och kikar då och då in på hennes hemsida. Nu var det ett tag sedan jag gjorde det, så idag upptäckte jag att man även kan SHOPPA på sidan! Nu är det verkligen farligt med nätshopping! Jag ÄLSKAR ju verkligen hennes smycken!!! Hm undra om jag ska "råka" skicka en länk till A...
Hahaha, näe, "I buy my own diamonds and I buy my own rings" som Beyonce skulle ha sjungit! :-)



Dessa små örhängen vill jag jättegärna ha,
 eftersom jag har ett halsband med ett likadant hjärta!
590:- kostar dom....

I love it!

Idag när jag kom till jobbet och la in min matlåda i kylskåpet så låg det en pizzakartong från Bite-Line med "Jessica" skrivet över hela locket där i!!! Hello, HUR gulligt är inte det???
Pizza kan jag behöva, jag har redan tränat 3 dagar av 4 denna vecka, och tydligen måste man ju fylla på med kolhydrater ibland, haha! :-)

Det lutar åt att jag eventuellt kommer att ställa in utsällningen på lördag. Tindra löper och är verkligen inte sig själv. Fatta själv att ha "mens" 2 ggr per år, det är inte konstigt att man är lite trött och grinig då med alla hormoner som spökar i kroppen. Sedan verkar vädret inte bli toppen heller..... Jag bestämmer på lördagmorgon hur jag gör helt enkelt.

Ååååh vad jag vill hem och myyyysa nu! Mitt hjärta skriker efter Adam!! :-)

Ont...

Idag är en jobbig dag. Idag är en jobbig dag på grund av gårdagen. Jag har ont i magen, och lite i lillhjärtat.
Men det går över, ikväll är allt bra igen.

Nacken är fortfarande jävlig med mig, jag pallar inte med mer snart! Inatt kunde jag sova ganska ok i alla fall, men jag är ändå trött. Tankar maler fram och tillbaka i huvudet....

Nu måste jag rycka upp mig, jag måste duscha (jag har faktiskt tränat lite idag), äta och dricka kaffe. Och sluta noja. Jag vet att det är bra ikväll.
Så det så! :-)

Men åååh!!

Kom igen nu nacken, ge med dig lite nu va? Igår var jag så himla trött, bara för att nacken hade tagit all min energi tror jag. Varje liten rörelse i soffan (och sängen inatt) var en pina.

Om en timme ska jag börja jobba, och nu ska jag dricka en stor kopp kaffe och hoppas att jag blir lite pigg! Om inte det funkar så ska jag försöka sminka mig pigg. Det brukar sällan funka.
Hörs senare!
Tjing! :-)

Vem är tröttast i världen?

Jo det är nog kanske jag faktiskt.
Idag var det superlugnt på jobbet, och jag har fortfarande jätteont i nacken. Alltså en dålig dag att träna på, men jag gjorde det ändå, ett kort och intensivt pass.

Nu ska jag klippa klor på Tindra och sedan göra mig fin av ingen anledning. Det är kul att göra sig lite extra fin för sin kille ibland! :-)

Nacken och Mallorca!

God morgon!
Spinningen igår var en nära-döden-upplevelse. Nästan i alla fall. Jobbigt som fan och med blodsmak i munnen kämpade jag mig igenom passet. Coren var som vanligt. Core är core liksom.
Igår kväll var jag så sjukt trött, men jag och Adam orkade ändå boka en resa till Mallorca!!!!! Den 28:e juni åker vi en vecka på all-inclusive till Mallorcas sydkust! Wiiihooooo!!!! :-)

Detta kommer att bli en jobbig dag, jag har lyckats dra på mig en "nackspärr-light" som gör att jag är ganska begränsad i mina rörelser.... Aj aj. Sen hostar jag också, och varje hostning gör att nacken känns som att den ska gå sönder.
Fuck alltså.

Oh well. Nu ska jag jobba!


Spinning och Core!

Nu jäklar kör vi!

Blekaste tjejen i stan ska träna nu!

Pluffs pluffs.

Den senaste tidens "ligga-hemma-i-soffan-och-svulla-på-godis-och-chips" har satt sina spår. På kort tid har jag gått upp 2 kg. Jag skyller så klart ALLT på Adam. Jag är inte alltid så sugen på nåt att smaska på på kvällarna, men om det står framme så har jag världens sämsta karaktär och kan inte låta bli att trycka i mig. Han är världens gottegris!
Det skulle ju i och för sig kunna vara nya muskler också, men det låter lite önsketänkande. Men jag kan ju få låtsas att 1 kg är nya muskler och 1 kg är vätska efter som jag lätt samlar på mig när jag har mens.
Ja, så säger vi.

Men sedan har vi fördelningen av dessa extra kilon. Hur vore det att i stället för att allt kommer på magen och rumpan, så skulle fördelningen kunna se ut lite mer som 250 g på varje bröst och sedan jämt fördelat på kroppen.
Gaahh....hade det varit höst eller vinter nu så hade jag inte brytt mig. Men, nu är det sommar och om 2 veckor har jag semester och min plan var att vara supersnygg den här sommaren. Nu är jag ju bara snygg.
Haha!
Ödmjukt... :-)

Run away...

Jag börjar denna dag med en låt

Ha en fin dag!

RSS 2.0