Jobbhelg.

Hello there!
Sitter på jobbet. Höll på att svälta ihjäl, men lyckades nyss smita iväg och köpa en paj på bageriet. Jeeeesus vilken slow personal det var där idag, extrapersonal så klart, annars är det alltid finfin service där. Det kanske bara var för att jag var så stressad som dom verkade slow. Hur som helst, jag är lite mättare nu, jag lämnade lite rum för en chokladboll också ;-)

Idag jobbar jag till kl 16:45 ca (och hela dagen imorgon också), och sedan ska jag hämta Fisen hos mamma och sedan åker hon och jag till Anza och äter lite thaimat och myser med lilla Leeloo som är 13 dagar gammal nu! Jag fick träffa henne för första gången redan igår, och hon var pytteliten och skynklig! Hihi!

Adam har bortamatch i Södertälje ikväll (på en lördag, wtf?), och jag har lovat att stanna uppe och vänta på honom ikväll, annars brukar jag sova som en stock när han kommer hem från bortamatcherna.

Idag är dag 2 med "nya" håret. Idag är jag mindre nöjd. Det var så fint igår med alla lockar, men idag ser jag som vanligt ingen skillnad, förutom att det är mörkare än tidigare. Fanfanfan. I och för sig så har jag inte ansträngt mig så mycket för att göra det fint idag heller, så imorgon kanske jag är nöjd igen.
Jag funderar på att önska mig en ghd-plattång när jag fyller år, dom är bäst på marknaden, och så klart också dyrast. Jag tror dom går på ca 1700-1800 spänn, och det kan ju alla i min familj gå samman och köpa, haha, eller hur? ;-) Då skulle jag ha fina lockar i håret heeeela tiden! ;-) Ni hör ju vad jag tycker är viktigt här i livet, haha!!

Nä ni, nu ska jag trycka i mig den där chokladbollen tror jag! Mums!

Lipstick jungle!

1850:- senare så är jag hemma med ny fräsh hårfärg och lockar i håret. 1850 SPÄNN. Jag vågar nästa inte ens säga det högt för mig själv, det är så JÄKLA DYYYYYYRT!!!!! Men, jag är nöjd, och hade jag inte varit det så hade det ju känts ännu surare.
Eftersom det blev så dyrt så blev det ingen shopping, eller jo, jag köpte faktist ett läppstift - kors i taket! Haha! Jag som alltid använder läppglans testar nu något nytt! Jag köpte även en liten present till Anzas bebis som jag ska få träffa imorgon, det blev en fin Hello Kitty filt och ett par söta tofflor! Hoppas dom gillar det! :-)

Nu ska jag kolla på the Hills på mtv och vänta på att Adam har tränat färdigt. Han ville tydligen bjuda mig på middag på Olearys innan matchen ikväll, och det kan han ju få göra om han vill ;-)

Puss och kram!

TGIF!

Idag ska jag inte göra mycket! Jag ska bara göra sånt jag vill, och inte sånt som jag MÅSTE, för idag är min enda lediga dag denna vecka! Jag jobbar i helgen, ucsh och fy.
Idag ska jag bland annat gå in till Sax och Kam och fixa håret, det blir klippning och färg och jag kommer att bli näst intill pank. Sedan måste jag göra ett nytt försök med att posta mina grejer som jag skulle göra igår. Ni kan ju tänka er hur arg jag blev när jag igår klädde på mig och trotsade snöovädret och gick till OKQ8 bara för att komma fram till en STÄNGD butik!!!!!!!?? Dom skulle byta kassasystem och jag fick snällt vända på klacken. Arg som ett bi var jag!!
Jag skulle även behöva shoppa lite, haha, det är sant faktiskt! Jag fick ett ryck igår när jag skulle lägga in ren tvätt i min garderob och byrå. Det var sån kaos så att jag var "tvungen" att rensa lite, och fyra påsar senare så är det nu mycket mer space i lådorna. Jag behöver nya baslinnen och jeans, en kofta och lite annat, men efter frissan så kommer jag inte ha samvete att fortsätta att spendera pengar - fyy vilken ångest jag har, VARFÖR är det så DYRT att gå till frisören????

Ikväll ska jag på basket, men inte på Adams match utan på Annas match - det kommer att bli skoj! Nu spelar Silvia också (Annas tjej), och det ska bli grymt kul att se henne spela, hon har ju trots allt 3 st OS-medaljer!!!

NU måste jag ta och piffa till mig lite, jag gillar att vara lite extra piffad inför ett frisörbesök, man ska ju ändå sitta och stirra på sig själv i en spegel i ca 2 timmar, och då kan man ju vara lite extra söt, eller? :-)

Out and about!

God morgon!
Det snöar otroligt mycket idag, det är ganska mysigt att sitta inna och titta på det. Snart ska jag gå ut för att gå till OKQ8 och skicka i vag två saker med posten. 1, min rosa mobil och 2, en liten grej till min syster. Sedan ska jag svänga in på Åhlens och köpa ett superfint nagellack, haha, SUPERVIKTIGT alltså!!

Hej och hååå!!

Var sak har sin tid.

Nu har jag snart jobbat i ett år på Helex (och varit tillsammans med Adam nästan lika länge), och under detta år tycker jag att jag har ändrats lite faktiskt. Jag tycker att jag har hittat ett "inre lugn" eller vad jag ska kalla det. Det låter kanske flummigt, och det ÄR kanske flummigt.
I början när jag började märka av detta "lugn" så tyckte jag att jag var lite tråkig. Säkert är det inte bara jag som tycker det. Men då får dom som tycker det tycka det.

Tidigare har jag varit "party-Jessan". Det var inte ofta jag stannade hemma på en ledig lördag, oftast för att jag jobbade så himla många helger också, så när jag väl var ledig så var det P*A*R*T*Y som gällde, och oftast "fullt ös medvetslös". Jag vet inte hur många gånger jag har dansat mig svettig och trippat omkring på höga klackar på Oscar och varit så full, och haft "lucköppning" dagen efter. När jag tänker efter nu är det nästan lite pinsamt, men det tyckte jag ju inte då. Jag levde ju livet! Att stanna hemma en ledig lördag gjorde mig rastlös och nästan irriterad. Nu är jag totala motsatsen. Nu är jag en "toffel". Men en lycklig sådan ♥
Jag kan räkna gångerna jag har varit ute och festat det senaste året på en hand. Jag känner verkligen inget behov av det längre, och tanken på att vara bakis och ha en hel dag förstörd lockar verkligen inte. Var sak har sin tid :-)
Jag är så glad och tacksam över att jag har haft dom där åren, allt festande, allt flirtande och alla roliga saker. Och jag är så glad att jag har Adam i mitt liv som är lugnet och tryggheten personifierad, och jag älskar honom över allt annat. Aldrig har jag känt mig så lugn och trygg med någon som jag gör med honom, det är helt otroligt! Vi pratar om framtiden och jag längtar så mycket efter den, men för stunden så njuter jag av nuet!



Party-Jessan!

Dåligt av mig..

..att inte uppdatera på flera dagar.
Detta har hänt (typ inget):
I fredags firade jag brorsans födelsedag med extremt god smörgåstårta!
I lördags hade vi kick-off på jobbet och jag var med på ett pass som heter "Functional moves" som var jättejobbigt men roligt som fan (kul med något nytt, men orkar inte förklara vad det är, googla det vettja!), efter passet hade vi en föreläsning om "mindfullness" med avslappning, meditation och yoga. Hur mysigt som helst, men tyvärr blev jag så himla trött och aldrig riktigt på partyhumör, så kvällen som spenderades på Railway saloon avslutades redan vid 23-23:30, och relativt nykter.
I söndags vaknade jag upp med JORDENS träningsvärk i låren som sitter kvar idag. Aj aj aj alltså! Jag går som en gammal gumma som har bajsat på sig typ. Det är inte vackert.
Idag efter jobbet så gick jag till Sporthallen och simmade och bastade. Det kändes som att det var den enda träning jag skulle klara av, och det var riktigt skönt, och nu sitter jag i soffan, mätt och belåten efter middagen och undrar när det är ok att gå och lägga sig egentligen..? Jag måste nog härda ut till 21 i alla fall, annars är jag nog inte så poppis :-)

Imorgon är det tisdag och BASKET! Hoppas på en bra dag imorgon, lilla pappa har hamnat på sjukhuset, så jag ska åka dit efter jobbet imorgon om jag får, måste kolla besökstider och exakt vart han ligger!
NU ska jag tänka positiva tankar och lägga ifrån mig datorn!

Kramis!
 

Guldstjärna!

När fick ni en guldstjärna sist? Eller när gav ni en till er själva?
Sist jag fick en av någon annan var för ca 6 år sedan då jag var med i Viktväktarna, men idag gav jag en till mig själv. Jag hämtade upp min pappa och åkte med honom till Birsta så att han fick göra lite ärenden. Det kanske inte låter så mycket, men jag vet att det är mycket värt för lilla pappa. Han är ensam, fyller snart 73 år, har en del krämpor och dessutom inte möljighet att själv köra bil, och jag vet att det lilla jag gör för honom när vi åker och handlar kan vara veckans höjdpunkt för honom.
Varje gång jag har lämnat honom så känner jag alltid lite vemod, och alltid lite dåligt samvete. Jag borde vara mer med honom. Det borde jag verkligen.

Nog om detta nu! :-) Nu ska jag ta och byta om, plocka ihop lite tvätt, gå ner till tvättstugan och sedan gå in till stan, HM har ju fasen clubdag idag! 10% är alltid nåt! ;-)


Guldstjärna till mig!


Friiiiday!

Hallå där!
Ja då var det helg igen! Min "sociala kalender" är fullbokad, haha! Idag efter jobbet ska jag först hjälpa pappsi och sedan ikväll ska jag hem till min bror som har fyllt år, och han ska bjuda på smörgåstårta - MUMS!!!!
I morgon har vi kick off på jobbet, och jag ska jobba lite extra också, samt gå på ett pass som heter "Functional moves". På kvällen har vi middag/fest och det ska bli roligt!
Och så slutligen på söndag ska jag hem till mamma som också fyller år! Hej och hå! Någonstans där emellan ska jag hinna myspysa med Adam och Tindra också! Åh vad jag längtar efter honom, han är ju i Örebro, och kommer hem sent inatt, så han missar brorsans tillställning :-(

Jag skulle vilja hinna med en liten sväng på stan idag också, det skulle vara roligt med lite nya träningskläder, och även kanske något nytt tills festen imorgon....Hmm..vi får se hur det blir med den saken :-)

Trevlig fredag!

När katten är borta dansar råttorna på bordet....

....eller i mitt fall, "när Adam är borta äter Jessan cheeseballs".
Ikväll ska jag duka upp en svull-buffé bestående av cheeseballs, cola light och Polly! Det var länge sedan nu! Adam åkte till Örebro i morse, dom spelar där imorgon, så ikväll ska jag ha lite "Jessan-tid". För att göra det ännu bättre så ska jag titta på en romantisk komedi också. Haha, nu låter det som att jag tycker om att Adam är borta, så är givetvis ICKE fallet, men ibland är det skönt att få vara ensam en liten stund!

Nu ska jag snart iväg till jobbet, jag ville bara informera om mina fantastiska planer ikväll! ;-)

För 1 år sedan....


...var jag Snövit på min sista personalfest med Casinot!


Trött/flams/fniss.

Snart ska jag gå iväg till jobbet igen. Jag gick hem vid 12 och ska jobba tre timmar mellan 16-19.
Jag är så trööööött!! Och gud vad jag flamsade med Adam innan han gick till träningen alldeles nyss, han måste ha tyckt att jag var hur jobbig som helst som tyckte att det var jätteroligt att dra av honom mössan! Hehe!

Oh well, off I go!

God morgon!

Hallå hej!
Då var det måndag igen! Och denna måndag började bättre än förra veckan, sånt är alltid ett plus! Trots dålig sömn så känner jag mig ganska pigg ändå, och jag behöver det eftersom jag ska jobba extra idag. Först mina vanliga timmar, sen hem och "vila" i någon timme och sen tillbaka och jobba mellan 16-19. Vi har öppet hus denna vecka, och jag har en känsla av att det kommer att bli en slit-vecka.

Igår började jag med något som jag kallar "projekt bearbeta Adam". Jag vill åka till Thailand. Jag ÄLSKAR Thailand. Och nu har jag kommit på att jag skulle vilja åka dit i sommar, i stället för på vintern som annars känns mest logiskt. Adam har aldrig varit i Thailand, och har aldrig heller visat något intresse över att åka dit, men igår så visade jag lite filmer på Fritidsresors hemsida, plus att jag la upp världens upplägg om hur vi skulle kunna tillbringa två veckor i Thailand i sommar UTAN att dagarna enbart går ut på att gå till stranden och hänga vid poolen. Jag tror att han blev liiiiite sugen i alla fall! :-)
Vi har pratat om att vi borde göra en lite "bättre" resa i sommar, det kan ju vara den sista vi gör bara han och jag innan vi tar steget och bildar familj!

Hur som helst, igår kom äntligen Anzas bebis!!! Anza och Johans bebis alltså! Vilken lycka! Jag är sååå glad för deras skull, och nu blir det ännu mer påtagligt att jag också börjar bli sugen!

Nu ska jag kolla runt lite här och se om det är något jag har missat att göra, ibland kommer jag av mig i morgonrutinerna här på jobbet!

Ha en fin dag!

Sega söndag.

Halloj!
Är det bara jag som har lite svårt att njuta av söndagar? "Sköna söndag" - javisst, men just idag känner jag bara lite ångest över att det är söndag och att en näst intill "helvetes-vecka" väntar på jobbet med start imorgon.
Hela nästa vecka har vi öppet hus (alltså gratis träning), och jag ska utöver mina vanliga pass jobba extra imorgon och på lördag, och vi har även kick-off på lördag, så NÄSTA söndag ska jag verkligen ha en "skön söndag".

Igår gjorde jag/vi verkligen ingenting, vilket var både skönt och tråkigt på samma gång. Idag har vi tvättstuga och jag har en sockerkaka i ungen, och ska snart ge mig på att göra en köttfärssoppa. Jag känner att jag måste göra något vettigt (haha, baka sockerkaka är ju JÄTTEVETTIGT!!).

Annars händer det inte så mycket, ganska trist uppdatering detta, men så är det ibland :-)
Jo, min vän Anza och hennes Johan är på sjukhuset nu, och förmodligen har deras lilla flicka kommit nu på morgonen!! Woohoo!!! Anza har gått nästan 2 veckor över tiden, så det var verkligen dags att det hände något!
:-)

Nu ska jag börja förbereda soppan!
Hoppas NI njuter av söndagen!
Puss!

Haha!

Jag såg nyss rubriken i mitt förra inlägg - "1 kg per år".
Adam sa att han hade läst någonstans att efter att man har fyllt 30 så går man upp 1 kg per år.
Jag har gått upp 3 kg sedan jag började på Helex och sedan jag träffade Adam. Det är ganska precis ett år sedan (om 2 veckor typ).
Det känns inte så lovande... Haha!

1 kg per år?

Hej hopp!
Nu är jag tillbaka efter floppen i början av veckan. Gaah, jag tål inte surisar på morgonen!!!

Idag är det fredag och jag har öppning på jobbet! Jag känner på mig att denna dag kommer att bli:
1. Jättebra!
2. Jättejobbig!
Mm, både bra OCH jobbig. Bra för att jag har flera roliga saker inplanerade efter jobbet (Tindra ska till frissan, under tiden ska jag träffa Jessica och Maya i Birsta, och vid halv sex kommer Anza hem till mig med semlor som vi ska fika innan vi går på matchen vid sju). Jobbig för att jag har sovit SKIT i natt, pga strul med min mobiltelefon.
För att göra en lång och tråkig historia kort:
för 1 1/2 år sedan köpte jag en Sony ericsson mobil. Efter ca 6-7 månader började den strula (stänga av sig själv). Då vände jag mig till Tre och gjorde om abonemanget och fick en ny telefon i maj i fjol. Nu har den börjat stula (stänga av sig själv och VÄGRA starta). Igår ville jag slänga ut den från balkongen.
Jag fick ladda upp min gamla telefon och nu har jag den, och den är ju som sagt ganska opålitlig. Jag använder alltid min mobil som väckarklocka, eftersom den inte kan drabbas av eventuella strömavbrott, och inatt har jag tittat på klockan på mobilen säker 137 gånger bara för att ha koll på att den inte hade stängts av, och att jag inte hade försovit mig. Ja, ni förstår kanske att jag är trött?

Jag skulle behöva leta upp en Tre-återförsäljare i stan och försöka att fixa en ny telefon. Jag gör det nog på lördag, idag hinner jag inte.

Som sagt, bra men jobbig dag. :-)
Jag känner redan att jag kommer att få det kämpigt med att vara pigg ikväll på Adams match..

Nu ska jag ta och läsa tidningen och ta en liten kaffe! :-)
Tjing!

Vilken solstråle - NOT!

God morgon!
Igår somnade jag ovaggat. Efter att ha varit igång hela dagen, och dansat mig sjöblöt av svett på aerobicen och pressat magen och ryggen, så stupade jag vil halv elva ungefär.
Jag vaknade med ett ryck 23:55 och trodde att det var dags att kliva upp, haha! Snacka om skönt att få "somna om" i 5 timmar till!

Imorse gick jag till jobbet, på rätt så bra humör faktiskt, och tänkte "Det här blir nog en bra dag". Allt flöt på som vanligt i öppningsrutinen, och jag stod med mitt bästa leende då dörrarna öppnades och folket började komma in.
Det första som händer är att den första personen - en kvinna - säger (efter att jag har kvittrat "Gomorron") "Alltså, varför öppnar ni aldrig i tid? Ni öppnar ALLTID för sent! 9 gånger av 10 så kommer man in för sent, man har inte tid med det på morgonen, för att inte tala om lördagarna, då öppnar ni ALLTID sent". Hon står där och mal på, med en liten kö växande bakom henne. Jag försöker flera gånger flika in att våra dörrar styrs av ett tidlås, att våra klockor i entrén går ca 2-3 min för fort och att det på så sätt tyvärr ser ut som att vi öppnar sent när man kommer in i receptionen. Detta var alltså det jag VILLE ha sagt, men hon bara ångade på. Gav mig ingen chans att förklara.
Faktum är att denna dam, inte har varit här vid öppning "9 gånger av 10", så hon vet inte vad hon snacka om, haha!
Hennes plöstsliga morgonbesök kommer snart att ebba ut, för gör inte alla nyårslöften det?
Tönt.

Jaja, detta var mitt sätt att avreagera mig, nu kommer resten av dagen att bli bra!


Jag har fuskat.

Jag och Adam har en ny "grej". Vi ska inte äta onödiga saker som godis, chips och skräpmat under veckorna. Det kommer at hålla i ca 2 veckor - max.
Hur som helst. Jag tror att jag har fuskat idag. Tyvärr. Men jag var TVUNGEN att köpa en semla idag.
Men, det kommer att gå plusminusnoll, för jag ska snart iväg och träna i 1 1/2 timme, haha!
Det ska bli kul med Aerobic dance och Power core!

I övrigt är allt bra, lite tråkigt att vara ensam hemma....Adam är i Luleå och Tindra är hos "mormor".
Hur ska jag klara mig ifrån "godishyllan" i skafferiet ikväll????? :-)

NU måste jag göra mig i ordning innan träningen!
Kramis!

Hello sunshine!

Vilket vackert väder vi har nu va? Kommer ni ihåg i november och början av december då det bara var mörker och regn? DETTA är vinter, and I love it! Lagom kallt också, lite drygt -10. Precis lagom!

Just nu sitter jag och kollar på reprisen av Robinsson, och Adam är på träning. Jag missade Robinsson igår, för jag hade besök av Anna och Silvia! Vi svullade i thaimat, ost, kex, kladdkaka och lite vin. Det blev en ganska tidig kväll, dom var trötta och hade träning tidigt idag, så strax efter kl 22 åkte dom hem.
Det är så kul att Anna är hemma! :-)

Idag ska jag nog inte göra något alls, bara ta det lugnt hemma. Jag tränade torsdag och fredag och Adam tyckte att det var ok att vara "ledig" i helgen, haha! Imorgon kör vinterschemat igång på jobbet (alltså gruppträningen), och min måndagsträning kommer att vara favoriten Aerobic dance och Power core! Sen vill jag klämma in Body-Pump och ett sim-pass också! Det tror jag blir en bra träningsvecka!

Nu ska jag lägga bort datorn en stund!
Tjing!

I did it!

Knuti, du har så rätt, jag vet inte vad jag fick 50 meter ifrån... Är kanske utomhusbassängen 50 meter?
Hur som helst, jag simmade 40 längder, alltså 1 km, och det var faktiskt inte så jobbigt som jag trodde. Jag kände inte att jag blev trött förrän jag klev upp, så jag hade nog kunnat simma lite till, men jag tyckte att 40 längder var en bra start!
Efter simmningen så köpte jag en gainomax och gick och tittade på slutet av Adams träning, och nu har vi nyss kommit hem! Adam lagar mat - woohoo!!! Det blir korvstroganoff, hihi, inte så fredagslyxigt kanske, men jag slipper i alla fall laga! :-)

Jag har tänt en massa ljus nu, och njuter av en jul-fri och nystädad lägenhet!

Ha en mysig kväll!!

Jag och mitt munsår.

Det känns som att hela jag är ett stort infekterat munsår.
Självklar så överdriver jag en smula. Men det är inte kul.

Om en liten stund så ska jag göra något som jag inte har gjort på 100 år (överdrift igen, ok, kanske 13-14 år i alla fall)! Jag ska gå till sporthallen och simma! Nice va?
Jag tränade faktiskt innan jobbet igår, och idag så tänkte jag testa denna form av träning. Givetvis ska jag basta och mysa också.
Har ni tänkt på en sak, att promenera 1 km är ju superlätt, men att simma 1 km är as-jobbigt! Jag tror inte att jag kommer att palla! Det är ju 20 längder. Jag blr glad om jag klarar 10 längder utan att vilja ge upp, haha!

Oh well, kul ska det bli i alla fall! Hoppas jag! :-)
Jag uppdaterar senare!

Aj aj!

Hej!
Alltså, om det är något som jag kan tycka se ofräsht ut på en människa, är när någon har ett stort, rött munsår. Jag vet inte varför, men det är verkligen motbjudande tycker jag. Och nu har jag ett stort fett jäkla munsår i vänster mungipa. Jag känner mig så FUUUL!!
Det började egentligen för typ 2 månader sedan. Först en liten spricka på höger sida, som i och för sig försvann ganska snabbt. Sedan kom det en sprica på vänster sida. Den försvann också ganska snabbt, och så tänkte jag inte mer på det.
Men sedan på nyårsafton började vänster mungipa att spöka igen. Det blev bara värre och värre och nu har jag ett riktigt fult munsår som vägrar försvinna! Jag har köpt en kräm på apoteket och så använder jag ju klassikern Eight hour cream från Elisabeth Arden, men inget verkar hjälpa.... Jag ska ge apotekets kräm 2-3 dagar till, sen måste jag nog söka hjälp från högre makter.
Alltså det är helt sjukt va ful jag känner mig.
Jag känner mig som en skamsen hund som bara vill gömma sig... :-(
En finne mitt på näsan hade varit bättre.

BLÄ.
Jaja, nu har jag fått klaga lite.

Sviiiinkallt!!!

Idag när jag gick ut med Tindra efter jobbet så höll mina fingrar verkligen på att frysa till is. Vi var ute i 10 minuter!!! OCH jag hade vantar!!!!
Därför så laddar jag med detta inför nästa promenad:


varmt, gott kaffe med en liiiite skvätt Baileys och lite grädde...hihi, busigt va?
På en TISDAG liksom!


Ikväll ska jag äta middag på O'learys med "the girls" och THE girl Anna Barthold ska joina!!!! Åh va kul det kommer att bli! Vi ska även kolla på "the boys" match på tv..haha! Kul kul!

Nu ska jag klä på mig, -19 here I come!

Bokat!

Yes! Spadag är bokad till på onsdag!! Jag håller på att längta ihjäl mig, för i skrivande stund har jag fötter som känns som isblock!!
Det blir lätt så när man planerar dåligt och går det korta vägen till jobbet i sneakers, men sedan glömmer bort att man gå runt i "hög-snö" för att komma fram till bilen direkt efter jobbet och dessutom borsta av den all snö...
Jag och pappa åkte till Birsta en sväng och gjorde lite ärenden, och när vi skulle åka hem igen, så märkte vi att pappa hade tryckt ner "låsknappen" lite väl långt ner på passagerarsidan, så dörren gick inte att öppna. Varken utifrån eller in ifrån. Stackars pappa fattar inte vad han har lyckats göra, och får kliva in i bilen från förarsidan. För det går ju så klart inte att sitta i baksätet heller. Det har inte gått att fälla fram något av framsätet på 2 år tror jag.... Så, nu kan alltså bara 1 person åka i min bil. OM man inte är akrobatisk (som min pappa) och kryper in via förarsätet.
Min bil borde verkligen vara en bra kandidat för "Pimp my ride".
I övrigt går den som en klocka, som man alltid säger om bilar med 20+ år på nacken.
Börjar det bli dags att skrota gamla Skrutten tro?

Nu sitter jag och för ett samtal med mig själv om hur vida jag ska gå och träna eller inte. Jag kan fortfarande inte förstå hur det kan vara så SVÅRT att gå och träna när man är ledig? Det är som en mental blockering som gör att jag INTE kan gå tillbaka till jobbet på fritiden. Just nu har jag en ängel på ena axeln som säger "Gå och träna Jessica, det är bra för dig", och en djävul på den andra axeln som hånar ängeln och säger "Äh, en träning mer eller mindre, stanna hemma, ta en lååång vaaaaarm dusch och ät räkor på toast med aioli...you know you want to". Och så vidare.
Hm... jag bestämmer mig om en halvtimme.

Måndag - jobb.

God morgon!
Det är en ovanligt lugn måndagmorgon på jobbet måste jag säga. Och bara för att jag säger så, så kommer det nog att ändras inom en timme eller så.

Idag jobbar jag till halv tre ungefär, och efter det ska jag köra måndagssvängen till Birsta med pappa så att han får handla lite. Imorgon jobbar jag bara till kl 12, och på onsdag är jag ledig! I love "onödiga helgdagar" som gör att man jobbar mindre!! Jag ska nog ta och boka in en spadag på onsdag om spa't på Södra berget har öppet då, Adam fick presentkort där av mig i julklapp, och givetvis gäller det för mig också, hehe... Han har match i Norrköping i morgon, och åker redan idag, och kommer hem tiiiiiidigt på onsdagmorgon, så en slappardag på spa blir nog bra på onsdag då vi båda är lediga! :-)

Nu ska jag ta och hälla upp lite vatten och dricka, jag tror jag har lite vätskebrist, och så ska jag läsa tidningen!
Ha en fin dag!

Mmm...tapenade...

Jag har en ny kärlek som jag inte fattar att jag inte har funnit tidigare!!!
På nyårsafton så hade Anza med sig kex, ost och Tapenade, och jag blev SÅLD direkt! Såååå gott, och sååå simpelt!!! Svarta oliver, vitlök, olivolja och kapris - mixa - och servera! Mmmmmm!!!!!
Just nu äter jag lite tapenade på några salta kex, önskar att jag hade ett glad rött också! ;-)

Adam är på träning, och jag ska snart börja med middagen som också är en favorit - enchiladas!!
Men först ska jag duscha och tvätta håret, fixa med naglara och göra mig lite fin! :-)


Bra bild va?? Det är Adams skjorta och slips, och min hand....

Seg 1/1.

Hej alla, och gott nytt år!
Hoppas alla hade en trevlig kväll igår, våran var jättebra! En hemmafest som hade lite av varje, mycket skratt, många drinkar, en som blev för full och somnade i soffan, ja ni vet.
Jag tog det lugnt faktiskt och det är jag ju glad för idag!

Idag är det verkligen segt, och det TOKSNÖAR ute!! Nu ska vi ut och skotta fram min bil! :-)


Basketfruarna!
Jaycee, jag, Anza och Edith!

RSS 2.0