Klick, klick!

Ååh, idag beställde jag min nya vän, min Kitchen Aid!! Det blev en cremevit i stället för en kritvit. Jag hörde mig för lite om lite andra åsikter (Anza och Adam) och de sa båda cremevit. Hoppas jag får hem "henne" innan helgen, då blir det bak i helgen - garanterat (OM det inte är strålande sol vill säga).
Adam kommer nog att bli glad över allt bakande, själv äter jag bara lchf nu (och njuter verkligen av det), men jag har lovat mig själv att unna mig en dag i veckan då jag inte är så strikt, så några bullar eller sockerkaka eller muffins får min mage nog tåla!! :-)

Jag är på jobbet även ikväll, och det är segt som kola. Det var världens oväder tidigare ikväll, och sånt är ju aldrig roligt. Jag är glad att jag slapp vara hemma då, för åska och blixt är jag ganska rädd för, och här på jobbet märker man nästan ingenting!

Nu ska jag ta lite svart kaffe och äta en liten bit mörk choklad!
See ya!

Jobbigt att jobba.

Jag är på jobbet. Det händer inte mycket.
Jag har inget kul att berätta idag, mer än att jag ska köpa en Kitchen Aid köksmaskin (kul och kul, det beror ju på vem man pratar med)!!
Cervera har ett erbjudande nu, 4995:-, som jag tänkte nappa på, men så kom jag över samma maskin för 3795:- på
www.komplett.se så då blir det en därifrån i stället. Som hittat! I och för sig så får man en extra skål med den från Cervera, men det klarar jag mig nog utan...

Jag ska köpa en vit, fast egentligen vill jag ha en rosa....
Men vitt passar överallt så en vit får det bli!


3 veckor...

Ikväll har vi bokat 2 hotellnätter i Stockholm, helgen innan vi åker till Grekland. Det kommer att bli så braaaaa!!!! Hotellweekend, bröllop (Johan och Anzas), Grekland, aaaaahhh......

Bara 3 arbetsveckor kvar nu, med start imorgon!!

Jag fotade typ ALLT igår!

Här är bevis:













♥♥♥


Efter regn kommer sol kommer regn....


Glad midsommar!

Några korta rader bara!
Solen skiner (dock visar vädrerapporten regn ikväll) och jag sitter och sippar på en kopp underbart gott kaffe hemma i  soffan.
Idag ska jag fixa en
banankolapaj (men dagen till ära ska jag dekorera den med jordgubbar också), sen ska jag sola och i eftermiddag/kväll så åker jag, Adis och Tindris till mammis och Uffis och äter middag och firar Midsommar!

Puss och kram!


8 timmar.

Jag har lite semesterfeeling. Men jag har ju tre jobb-veckor kvar.. hur går det ihop?
Just nu har jag 8 timmar kvar till helg i alla fall, och det är ju alltid nåt. Detta har varit en tuff vecka. Väckarklockan har ringt 05:00 varje morgon, och jag har varit dödstrött varje eftermiddag när jag har kommit hem från jobbet. Jag har tränat 2 gånger och promenerat ganska mycket, så jag har inte legat på latsidan egentligen. Kvällarna har varit tråkiga, eftersom jag har varit så himla trött så har jag inte varit supersocial direkt. Därför ska det bli så himla skönt att få sova ut imorgon, och resten av helgen.

Idag efter jobbet ska jag och Adam gå på banken och försöka fixa ett lånelöfte. Vi tittar på ett lite större boende och då vill vi kunna lägga ett bud direkt när den dagen kommer som vi hittar vårat drömboende. Spännande va?
I övrigt så ska jag växla lite pengar och även åka till Birsta en sväng och kolla på lite rea. Jag tänkte växla till mig lite Euro så att jag har till resan (och Euro kan jag ju inte riktigt spendera här, så jag ser det som ett litet "sparande", haha).

Imorgon på midsommarafton ska vi inte göra något speciellt. Det blir middag hos mamma och Uffe (som förra året). Midsommar om någon "högtid" är den dag då jag verkligen saknar att inte ha en riktigt mysig tradition att följa. Adams kommentar till mitt klagande "jag vill göra något kuuuul på midsommar" var "måste man göra nåt på midsommar?", så han bidrar inte riktigt till något på just den fronten, haha! Vi myser till det hos mamma i alla fall, och hoppas på bra väder (allt utom regn är godkänt).

Nu är det dags för mig att se "upptagen" ut!
See ya!

Wiihoo!!

Step och Syrka - en ny favorit! :-)
Svettigt, tufft och kul!

God morgon!

Tänkte bara skriva några korta rader till mig själv:
Jessica, ikväll ska du gå på Step och Styrka kl 18. Bara så du vet.
Det är lika bra du ställer in dig på det, så sov gärna en stund idag efter jobbet.

Good morning sunshine!

Kan det vara möjligt att det blir "riktig" sommar nu? Det är riktigt fint väder idag, och inte svinkallt som det har varit varje dag det har varit då solen har tittat fram. Jag får väl se efter halv tre när jag slutar. Halv tre. Det känns som en evighet tills dess.
Idag sitter "alla andra" i möten hela dagen känns det som, och ingen kommer att kunna ge mig lunchavlösning. Oh well, det är inget jag dör av, jag får äta OCH jobba samtidigt helt enkelt!

Igår var jag på Body Combat. Det var riktigt segt att ta sig dit vill jag säga, jag hade inte vilat något efter jobbet och var nästan sjukligt trött, men jag tog mig dit i alla fall, och det var kul som vanligt. Kul och jobbigt! Jag har ont lite här och där idag! :-)

Idag ska jag nog långpromenera med Tindra upp till Haga där Adam håller hus mellan 16-18. Vi kan gå dit och åka med honom hem - perfekt ju! :-)

Nu ska jag hälla upp dagens första äckliga Selectakaffe!
Icke-slurp.

Morgonjogg och lite shopping!

God morgon!
Nej det är inte jag som har varit ute på en joggingtur, men imorse när jag gick till jobbet 06:15 så möttes jag av en joggande kille iklädd endast shorts, strumpor, skor och keps. Alltså, det var 12 grader ute då!! Och han hade bara shorts, ingen tröja eller NÅT på överkroppen. Det såg lite väl lättklätt ut....

Jag är återigen på jobbet, fram till 14:30 ungefär. Så ser min vecka ut nu, mån-tors, pga sommarschema. Nästa vecka jobbar jag eftermiddag/kväll hela veckan.
Jag har gjort min "måndagssyssla" som jag gör varje måndagmorgon, och nu sitter jag och väntar på att telefonterrorn ska bryta ut.
Under tiden så har jag shoppat lite på feelunique! En riktigt bra produkt från i.d som jag använde för 2 år sedan men inte köpt sedan dess. Deras produkter är så dyra i butik, men på feelunique är det riktigt bra priser, så jag slog till!

"Get a more radiant looking complexion by creating a smooth surface for bareMinerals Foundation. bareVitamins Skin Rev-er Upper was designed to rejuvenate your complexion like a daily multi-vitamin supplement, with the added benefits of glycolic and salicylic acids to prepare skin for flawless makeup application every time. bareVitamins is for anyone wanting a daily dose of facial fitness to keep skin looking clear and healthy. It's lightweight, fragrance-free and perfect for all skin types."

Nu ska jag snart traska över till bageriet för att hämta lite nybakat bröd!
Vi "hörs"!


Bröllop och tanter.

Halloj!
Var det någon som INTE såg bröllopet igår? Jag tyckte att det var sååå fint och att Victoria och Daniel strålade av lycka!! Daniels tal till Victoria under middagen var ju vara såå fint, oj så jag snyftade! :-)


Jag sitter på jobbet idag, typ hela dagen. Trist, javisst.
Nyss kom det två tanter och klagade. Jag gillar inte sånt. Visst måste man få klaga, men det är tråkigt att höra klagomål varje dag. Är det inte det ena så är det det andra. På mitt jobb går folk oftast bara förbi och säger hej, men om nån stannar till för att säga nåt så är det ofta 6-7 gånger av 10 ett klagomål. Tänk om någon skulle kunna säga att nåt var bra? Typ "dåliga öppettider", "dålig musik", "kallt i bastun". Listan kan göras lång. Men tänk vilken lång lista vi skulle ha på alla saker som är bra! DET tänker aldrig folk på att kommentera. Det känns som att vissa verkligen går in för att klaga, för en del gör inte annat än klagar.
Så, nu har jag klagat också ;-)

Alltså, jag och Anna var ju och åt på Oscar i fredags. Guuuud vilken god mat dom har där!!! Jag måste genast planera en kväll då jag och Adis går dit, vi firade ju våran 1-årsdag där i vintras! :-)


Titta vad kära vi är, haha!

Nu ska jag ta och "jobba" lite :-)


18 juni 2010

Halloj!
Nu har det varit ett långt uppehåll igen. Jag vet ju att det inte är så många som följer bloggen, och det gör mig ingenting, men jag tänkte att för er tappra, trogna läsare så kommer här ett litet (eller långt) inlägg!

Idag är det fredag, och jag är på jobbet. Det är första gången jag jobbar eftermiddag en fredag. Jag har några timmar kvar och det känns som en evighet. Egentligen skulle jag ha varit ledig idag, men en kollega behövde byta, så då jobbar jag idag och får vara ledig imorgon i stället, det känns som ett bra byte! Imorgon är ju det stora bröllopet, är det någon som är intresserad av det? Jag måste erkänna att jag tycker att det är romantiskt, men kanske aningen överdrivet med allt som händer runt omkring bröllopet, då menar jag försäljning av diverse kunglig choklad och så vidare. Fast vykorten på brudparet är riktigt vackra, säkert retucherade, men vad är INTE retucherat nu för tiden egentligen?

Fint, men lite "over-kill" kanske?

Den senaste tiden har varit helt ok, Adam var ju i Egypten förra veckan och kom hem i måndags. Jag som i vanliga fall brukar tycka att det kan vara ganska skönt att få vara ensam hemma trivdes inte alls. Jag saknade honom jättemycket, men jag tror nog att Tindra hade det värst. Hennes bästa vän var ju helt oförklarligt bara borta helt plötsligt, och hon var riktigt seg och deppig hela veckan. Adam och Tindra är ju annars tillsammans i stort sett varje dag när jag är på jobbet. Ni kan ju gissa hur glad hon var när hon fick följa med till Midlanda och hämta honom i måndags! Vilken återförening!! :-) Då var ordningen återställd. Under veckan Adam var borta så hade jag något inplanerat nästan varje dag (förutom jobb). Fika med Frida, lunch med Anza, lunch med Anna, middag hos Peter på jobbet med kollegorna, vinkväll med Anna och Frida. Det var länge sedan jag var så social, men jag gillade verkligen inte att vara ensam hemma märkte jag. Det var skönt i en dag kanske, sedan bara tomt och trist. Åh vad jag älskar mitt Hjärta!!

På jobbfronten är allt som vanligt. Semesterperioden har börjat för en del, jag har en månad kvar. Lite avis är jag nog på de som har semester nu, men bara på själva tanken på att vara ledig, inte på vädret. Jag hade ju "tidig" semester förra året, och vad jag minns så var det vara riktigt fint väder i en vecka då, och då var jag inte ens hemma (men njöt av solen på Mallorca i stället).
Och på tal om semester så ska ju jag och Adam åka till Grekland den 20/7 och jag har så klart extrem bikiniångest. Jag har gått upp 5 kg sedan förra året (vilket kanske inte är såååå mycket egentligen)... Suck och stön.
Men som jag sa till Adam igår: "jag har ju gått upp dessa kilon för att jag äter och mår bra och är lycklig. Alla myskvällar med chips och alla middagar med gräddsås måste ju sätta sina spår någonstans!". Och det är sant. De perioder då jag har vägt som minst så har jag i grund och botten faktiskt inte mått så himla bra. Detta är en ganska bra insikt, trots att det inte känns så kul att mina kläder i storlek 36 och S känns väldigt trånga just nu....
Oh well. Nog om detta.

Ikväll ska jag gå ut och äta middag med Anna. Det är så kul att ha henne hemma i Sundsvall!!! Nu är hon bara hemma i ca en vecka till, så nu ska jag passa på att umgås så mycket jag kan med henne innan hon åker "hem" till Brasilien igen! Ikväll ska vi njuta en underbar middag på Oscar -
love it!!!

Nu ska jag ta tag i lite grejer som ska göras här, och hoppas att resterande tid här på jobbet flyger iväg!

Over and out!





Träning eller fika?

Idag skriker jag efter en god fika, så Frida och jag ska gå in till Tant Anci och Fröken Sara snart. Vi skulle ju egentligen lira lite boll, men vädret är så där så en fika lockade mer! :-)

Dagens träning!

Idag blev inte INTE combat utan idag testade jag Body Balance, som är en kombination av yoga, thai chi och pilates. SHIT vad jag är stel i kroppen alltså! Det var ett grymt jobbigt och tufft pass, och det kommer att kännas i kroppen imorgon vill jag lova!

Nu ska jag ha ett litet "mini-spa" med peeling och brun-utan-sol. Adam lär ju vara brunare än vanligt när han kommer hem från Egypten om en vecka, vilket kommer innebära att jag ser blekare ut än vanligt, så jag måste grunda lite. :-)

Hörs imorgon, då ska jag spela lite basket med Frida! Woohoo!!


Önskelista...

Får man önska sig saker trots att det är juni (alltså inte min födelsedag eller julafton)? Jaaa, det är klart man får!! Jag vill ha dessa skor:

Jag såg dom igår och blev lite förälskad... tänk att jag på ett år nästan har bytt lite stil (kanske för att det är så himla mycket skönare för fötterna, kanske för att min kille inte är så himla mycket längre än mig och jag vill inte vara längre än honom om jag har klackskor).
Om någon vänlig själ har 800 kronor över så finns dessa på Moyo i Sundsvall. Ok?

Dagens träning!

BODYSTEP! Hej och hå va kul och svettigt!!!!

Idag åkte Adam till Stockholm för att imorgon åka till Egypten i en vecka. Normalt så brukar jag tycka att det är lite skönt att få lite ensamtid, men idag har jag känt mig lite nere över att han har åkt.. :(

Helgen var lugn och jag avslutade den som sagt med lite träning, bra jobbat! Imorgon är det måndag och det betyder ju BODYCOMBAT!!!!
På tisdag ska jag spela lite basket (läs skjuta lite) med Frida. Jag ska försöka träna på nåt sätt VARJE dag den här veckan när Adam är borta, haha, tror ni jag klarar det? Njaaa....hahaha, men jag ska försöka! :-)

NU ska jag torka håret och sedan varva ner i soffan innan jag lägger mig!

Ett litet "hej"


..från oss!

RSS 2.0