8 dagar.

Nu har jag endast 8 arbetsdagar kvar till min semester. En semester som börjar på tok för tidigt om ni frågar mig. Men, det ska bli skönt som fan ändå!
Nåt annat som ska bli skönt är duschen som jag har längtat efter hela dagen.....nu tackar jag för idag, och ställer klockan på 04:50.
Woohoo!

Räddaren i nöden!

Just när jag höll på att svälta ihjäl så kom Adam med en kycklingsallad från Coffee House till mig! Min favvosallad med Mangoraya-dressing! Eftersom vi åt mat från Donken igår så hade jag ingen matlåda, och fick lite panik när jag insåg att jag skulle jobba hela dagen med endast en halv omelett och lite kaffe i magen (eftersom jag jobbar helt ensam utan avlösning på helger). Så att han kom med mat till mig var ju grymt sött! :-)

Nu har jag bara 2 timmar kvar ungefär, jag hoppas att dom rullar på snabbt! Efter jobbet måste jag åka och handla lite, och sedan hämta lill-tindris som har varit hos sin "plastpappa" Håkan i helgen! Det var ju tänkt att jag skulle jobba även igår, och när det ändrades så hade jag redan bestämt med Håkan att Tindra skulle vara där (och när vi bestämde detta så var även planen att Adam skulle vara i Stockholm och mamma är på Gotland = ingen hundvakt). Egentligen hade hon ju inte behövt vara där alls i helgen, men dom älskar henne som om hon vore deras egen, och Tindra stormtrivs där också, så det belv nog en kul helg för alla inblandade! Åh vad jag längtar efter henne nu!!
Nästa helg är utsällningen som jag har anmält henne/oss till så under veckan som kommer ska vi göra lite pedikyr (läs klippa klorna) och även duscha henne ren och fin! Jag har ingen aning om hur en utsällning går till, jag har hört att vi ska springa runt i en ring, haha, jag skrattar för mig själv när jag tänker på hur det kommer att se ut!! Förhoppningsvis har jag med mig någon som kan knäppa kort på oss och föreviga denna "premiär"!

Nu gör jag ett ryck!

Kyligt..

Det är närmare 30 grader ute idag (tror jag), och jag sitter inne och FRYSER!!! Helt seriöst! Jag har ett värmeelement bredvid mig för att inte ha gåshud konstant!!!!
Det är fan sjukt....

Klick, klick.

Jag har "shoppat" en weekend i Stockholm 24-26:e juli till mig och Adam! 1500 spänn totalt för två nätter på Elite hotell Stockholm Plaza. Supernice ju! Man får 50% rabatt om man bokat minst 50 dagar innan, 40% om man bokar minst 40 dagar innan, och så vidare!
Kingen!

Jag älskar dig Jessica...

Tänk att tre små ord kan ha så stor betydelse.... :-)

Idag är det söndag, och det har varit dålig uppdatering i helgen. Det beror helt och hållet på vädret. Nu är det verkligen sommar!!! Igår var jag och Adam ute i stort sett hela dagen, först tog vi en promenad genom stan och köpte glass nere i hamnen, sen njöt vi av solen på hans lilla altan på eftermiddagen och senare på kvällen åt vi middag i form av McDonalds uppe på Norra berget, på muren där nedanför tornet. Vi satt där länge och väl och pratade och hade hur mysigt som helst.... Vilken underbar dag vi hade! Idag är jag tvungen att jobba, och det kommer att bli närmare 30 grader varmt ute. Är jag less? Ja. Är det svalt och skönt inne på jobbet? Ja.
Det är typ det enda som är bra med denna dag. Den började inte så bra heller. En total missräkning från min sida gjorde att jag och Adam fick dela på en omelett eftersom jag totalt glömt bort att handla ägg och hade bara 3 st hemma. Sen var det en massa andra småsaker som gick snett också, att morgonrutinerna blir fel är jobbigt tycker jag, jag kanske inbillar mig, men det känns verkligen som att flera andra saker går åt skogen bara för att det första jag gjorde när jag klev upp blev fel. Jaja.

Jag har ett mål med dagen och det är att försöka hitta en bra resa till inte ett allt för högt pris i slutet av juni. Det är så himla svårt tycker jag. Vi har lite svårt att bestämma hur vi ska göra, detta är alternativen:

1. Boka en resa NU, som kostar lite mer än vad vi tycker är lämpligt, men på så sätt veta att vi har en resa och kan planera därefter.
2. Ha is i magen och chansa på en sista minuten som kan bli billig. Med betoning på "kan". Vädret kan ju vara pissdåligt i Sverige, och då är det ju högtryck på resor till Medelhavet, och på så sätt blir resorna inte så mycket billigare.

Hmm...what to do? Jag lutar lite åt ettan, och jag tror att Adam gör det också, men det skulle ju kännas så surt att boka en resa för 6-7 lax, och sedan se att vi kunde komma iväg för 3-4 tusen. Men sånt kan man ju aldrig veta i förhand. Fasen också!!

Jaja, jag återkommer säkert senare under dagen. Detta kommer att bli en lååååång dag....

Nya tag!

Min träningsvecka blev inte riktigt som planerat. Jag tror att jag ska sluta planera, eftersom det aldrig blir så ändå. Hur som helst så ska jag i alla fall ner och Pumpa lite nu, Adam ska med och jag tror det blir ett grymt pass! Lotta kör den nya Body-pumpen och maglåten på slutet ska tydligen vara näst intill tortyr.... Det blir väl bra?
YES, nu kör vi!!

On/off.

Jag tror att jag kan ha hittat min off-knapp. Jag har i vissa lägen med vissa personer (oftast pappa) väldigt svårt att bara knipa igen käften. Oftast låter våra samtal så här:

Pappa: hälsar med normalt tonläge.
Jag: hälsar med normalt tonläge.
Pappa och jag: småpratar i normalt tonläge.
Jag: frågar något i normalt tonläge.
Pappa: skriker hysteriskt tillbaka.
Jag: skriker ännu mer hýsteriskt tillbaka.

Idag har jag efter samråd med min kära syster hittat min off-knapp. Pappa körde sitt vanliga "race". Jag svarade lugnt med "mm..", "ja" och "ok". Jag stängde av helt enkelt. Kanske var det bara tillfälligt för idag, kanske har jag hittat den för alltid.

Alltså, vissa personer kan verkligen få fram mitt temperament. Pappa är en av dom. Kanske för att jag har just hans temperament...?

Jobbar och drömmer.

Idag har jag haft en fantastiskt bra dag. Än så länge alltså.
Jag kom nyss till jobbet och innan det så har jag och Adam häng på stan lite. Jag köpe några små presenter till mi systerdotter Alice som fyller år i helgen, skickade iväg de, och sedan har vi bara myst! Han tog med sig Tindra hem till sig, och tur var ju det för när jag kom hit blev jag påmind om att jag jobbar själv hela dagen. Det är inte så kul, men what to do...? Jag fick en muffin av Magda som jag ska smaska i mig snart! :-)

Jag har lyckats få bort min lördag, så nu är jag ledig fredag och lördag, det känns sååå bra!!! Imorgon ska jag och Adam försöka oss på att grilla lite på hans altan, men hur bra är engångsgrillar egentligen? Hmm, någon som vet? Funkar ju säkert grymt om man "bara" ska grilla korv, men kyckling liksom?
Jag önskar att jag var i typ Grekland nu och åt souvlaki och tzatziki (stavningen är nog aningen off)....Mmmmm.......Jag får drömma vidare, men om en månad kanske vi är där! :-)

NU ska jag fan ta den där muffinsen . Haha, vilket roligt ord egentligen. Muffin. Muffins. :-)


Jessan testar:


Eftersom jag vill vara fräsch och fin (och inte blek och ful)
 så har jag bestämt mig för att desta denna produkt.
Jag har alltid varit försiktig med brun-utan-sol,
men den här ska tydligen vara superbra!
Jag gör ett försök och rapporterar senare! :-)

"Nu ska vi se" sa blinda Sara.

Hmm. Varför har jag blivit så dålig på att blogga? Det är inte bara bloggen som tar stryk, det känns som att jag inte hinner med något alls. Men ändå är det inget som har förändrats, jag jobbar inte mer än vanligt, men ändå hinner jag inte med mig.
Jag är trött. Så himla trött. Är det någon slags "vårtrötthet" kanske?

Idag har jag gjort ett försök att "skänka bort" mina pass som jag ska jobba i helgen. Jag har inte fått något svar än, och tror inte att jag kommer att lyckas heller, det ska ju tydligen bli finväder.

Ja, ni hör ju. Fan vilka tråkiga inlägg det blir nu. Jag har inget kul att komma med.....jag bara gäspar....

Dålig start, dåligt slut.

Just nu undrar jag om det finns något hopp för den här dagen. Imorse innan jobbet fanns det hopp. Sen blev allt fel. Jag kom till jobbet och kom inte IN till jobbet. Något var fel med larmsystemet och i 40 minuter hade jag 20 pers som stirrade på mig och undrade när dom skulle få komma in egentligen....

Sen har jag "tjafsat" med pappa i telefonen 2 ggr. 2 gånger på en dag. Det tär på krafterna kan jag säga... Jag kan inte ens kalla det för tjafs, och jag orkar inte gå in i detalj, men det är jobbigt.

Detta har gjort att jag går omrking som och känner mig totalt värdelös och misslyckad. Totalt i onödan. Men så är det.

Fett nice!

Haha, "fett nice", hur gammal är jag?!

Shit vad jag har ätit nu! En fet omelett, 2 toast, apelsinjuice, kaffe och c-vitaminbrus.
Jag är mätt, jag rullar fram.

Jag sov som en kratta i natt. Är det fullmåne? Jag kan nog slå vad om att är var fullmåne inatt.
Egentligen har jag inte tid att sitta här nu, jag måste försöka sminka bort tröttheten, önska mig lycka till....

Idag ska jag jobba fram till kl 14 typ (tänkte gå lite tidigare med tanke på att jag blev kvar längre i fredags), sedan ska jag åka och hälsa på Jessica på Alnö, och ikväll ska jag för andra gången i mitt liv gå på Spinning, följt av Core.
Jag är nästan lite nervös. Tänk om jag inte pallar Spinningen??
Rapport kommer.

Underbar...

Vilken mysig helg...ojojoj. Och vilken underbar kväll det är! Jag kom nyss in efter en promis med Tindra och det är riktigt ljuvligt ute...Det doftar så gott! :-)

Detta blir ett kort inlägg, jag är supertrött (körde stenhårt i gymmet i en timme i eftermiddags) och ska upp supertidigt, så jag tänker slänga mig i soffan nu och kolla lite tv innan jag somnar.

Sov så gott!

Mys!


Planer blev inga planer.

Nähäpp. Inget vinmys ikväll. Men det är ok, jag är så himla trött ändå...

Just nu sitter och tittar på Tindra som ser sjukt äcklig ut, som en liten vit alien! Hon sover och hennes ögon åker fram och tillbaka samtidigt som hon rycker i hela kroppen....Undrar just vad hon drömmer egentligen?

Nu ska jag göra ett ryck och gå in till stan och handla lite grejer! Jag känner för grillkorv med pommes till middag! Plus goda tillbehör som gurkmajo och rostad lök! Hihi, det blir kingen!

Nedräkning!

Nu är det ca 30 minuter kvar till HELG!!!!!
Tiden har gått ganska fort, och IT-killen har fixat lite med datorerna så det viktigaste fungerar! Kingen!

Idag var det meningen att jag skulle träffa pappa direkt efter jobbet, men som den "drama-king" han är så kunde han inte lämna huset för att han väntade på ett samtal (hello, mobil??). Jag blev rätt glad av att slippa, dåligt av mig, men jag har inte energin riktigt känner jag.
En annan av dagens planer är att träffa älskade Anna B ikväll och dricka vin och catcha upp lite. Vi får se hur det blir med det. Det är lite charmen med Anna, man vet inte riktigt hur det blir. Lite irriterande kan det tyckas, men så har det alltid varit och jag är van :-)
Om det inte blir något så kommer jag ju att ha en MYS-kväll med Adam i alla fall! :-)

Jag återkommer....
 

Snabbis!

Jag vill INTE gå till jobbet idag. Det är fullständig kaos på dator-sidan. Inget funkar.
"Alla andra" verkar dessutom vara ledig, så varför måste jag jobba?

Oh well.....jag biter ihop!
Tjing!


Hur SÖT är inte denna???


[email protected]

Sitter på jobbet, jag jobbar själv hela dagen. Lagomt tröttsamt.
Jag fick en supertrevlig överaskning idag när jag precis hade börjat! Jag stod och pratade i telefon med en kund, och var helt inne i samtalet. Jag såg att någon kom fram till disken, men var så koncentrerad på det jag gjorde på skärmen att jag inte la märke till att det var Anna Barthold som stod där med två lattemuggar från Waynes! Jag blev såååå himla glad, och vi hade chansen att sitta och surra en liten stund medans det var lugnt.
Åh va glad jag är att hon är hemma igen!!! :-)

Ett aningens gladare inlägg än det tidigare va? :-)

Spöken.

Alla har spöken i garderoben. Speciellt när man är i min ålder. Ingen man träffar är oskuld direkt, och alla har någon gång varit i ett långvarigt förhållande. Sant, eller hur?
Hur kommer det sig då att det är så himla jobbigt när ett sådant "spöke" (läs ex) hör av sig helt plötsligt, från ingenstans? Automatiskt så tänker jag "hon måste vilja något". Automatiskt så får jag ont i magen. Automatiskt så tror jag att han kommer att gå och tänka på henne konstant nu, men faktum är nog att det bara är JAG som tänker så.
Det var väldigt länge sedan min dåliga självkänsla visade sig nu, men idag kom den fram... Min dåliga självkänsla är mitt "spöke".

[email protected]

Sitter och smygbloggar på jobbet. Det är lugnt idag. Lugnt och tyst. Musiken funkar inte här ute i repan, och jag tycker att det är lite störigt när det är så tyst att man kan höra fläktsystemet...

Shit va mysigt det är att A är hemma igen. Nu låter det ju som att han är "hemma" hos mig, men vi är faktiskt ganska mycket hos honom också. :-)
Idag är Tindra hos honom, och jag blir sååå glad att han faktiskt frågar om han kan ta med henne hem till sig! Det betyder så mycket för mig att han tycker om min lilla vovve! :-) Hon har sällskap, han har sällskap, och jag slipper det dåliga samvetet. It's a win-win situation!

Idag ska vi träna tillsammans. Jag har en känsla av att han kommer att köra hårt med mig i gymmet.. Men det är bra, det behöver jag! Han surrar även om att vi MÅSTE börja köra lite spinning - ve och fasa.....
Men är man tillsammans med en kille som idrottar på elitnivå så kanske man ska ta till vara på det! Jag kommer ju att vara i bra form om jag kör pass med honom! Kingen ju!

Jaja, jobba vidare kanske?

Att lyssna på magkänslan.

För ett par veckor sedan fick jag ringa efter ambulansen till en kund på mitt jobb.
Idag fick jag reda på att jag hade gjort helt rätt... Mer än så kan jag inte säga, men det känns bra att jag lyssnade på magkänslan just då.

Ajje!

Det märks att jag har varit ensam i helgen. Jag har spenderat ganska mycket tid framför datorn, och det känns i mina axlar idag. Och i nacken. Och i ryggen. Aj aj.
Det ska vi ta och fixa till idag har jag bestämt. En massage står på agendan för kvällen, men det vet inte A om än.
Haha!

Drabbad.

Det är alltid jag som öppnar på måndagar. Det är också alltid jag (och Tindra) som blir "drabbad" och får vänta forever med lunch ibland. Är det normalt att jobba från 06:15 till 12:30 utan rast? Ja kanske, but I don't like it.

Idag kommer Hjärtat hem, ska hämta honom på tåget strax innan fyra i eftermiddag. Behöver jag säga att jag längtar?? Didn't think so! :-)

Längtar..

Jag längtar efter så mycket nu. Kortsiktiga saker och långsiktiga saker. Om man nu kan beskriva det så.
Imorgon kommer A tillbaka från Stockholm. Det längtar jag efter. Om endast en månad har jag semester (tidigare än vad jag brukar) och det längtar jag också till.
Sen längtar jag efter den dagen då jag har en liten familj och bor i ett litet hus. Det känns ganska långt bort, men jag längtar ändå efter det jättemycket.
Som jag började dagen med att skriva, dagar som dessa önskar jag att jag bodde någon annanstans än i min lägenhet. Jag ÄLSKAR min lägenhet, men jag tycker inte om det faktum att behöva gå hemifrån bara för att få njuta av lite sol och värme. Jag önskar att jag hade en balkong i alla fall...eller NÅGOT i den stilen. Nästa sommar ska jag försöka se till att min "situation" är annorlunda.

Jag var hos mamma en sväng idag, och där man man minsann alltid sitta ute på gården när solen skiner. Tindra älskar det också! Hon kan springa in och ut hur hon vill, eftersom mamma har satt upp lite galler (så att hon inte sticker iväg).
Så här kan det se ut hos mamma:

Typiskt "hemma hos mamma".

Jag försöker få liiiite färg på min grå/vita kropp.

Tindra tigger som vanligt.


Nu är söndagskvällen i full gång. Tv:n går varm, och tvättstugan är bokad. Gud så mycket tvätt jag hade! Kan bero på att jag städade mina garderober tidigare...Det blir nog 3 maskiner, trevligt nöje på en söndagskväll...


Peace då!

Hihi!

Det är visst någon som är nyfiken! Jag väljer att hålla A "hemlig" ett tag till! :-)

Shit vilken seg dag jag har idag.... Jag har tränat, det kanske är därför jag är trött?
Jag vet inte ens vad jag ska skriva om, så jag slutar nog här...

FAN va tråkig jag är....

Sweet Sunday!

Idag är det strålande väder! Idag är en sån dag då jag önskar att jag bodde någon annanstans än i min lägenhet på 7:e våningen utan balkong. Fransk balkong räknas liksom inte. Ge mig en balkong eller en uteplats. Helst en hel gräsmatta.
A har ju iofs en uteplats, men det känns inte så kul att vara där när inte han är där....

Jag och Tindra har nyss varit ute på en promenad i solen och nu sitter jag och försöker att bli motiverad. Träningsmotiverad. Jag ska gå ner till gymmet om en timme, och det tar emot ganska mycket, men detta har inte varit en bra träningsvecka så jag måste fan köra ett pass idag!

Efter träningen så ska jag nog åka ut till IKEA och köpa hem lite smågrejer tror jag. A brände sönder en av mina kastruller härom dagen, hahaha, så den ska ersättas av en ny. Givetvis blir det ju lite fler saker också, jag åker ju inte ut dit bara för en kastrulls skull! :-)

Lite sol ska jag nog hinna med också.
Jag återkommer senare...

Love and basketball.


Det är en fin vårkväll.
Jag saknar mitt hjärta, så jag tittar på Love and basketball och längtar!

Svull, dag 2.

Shit alltså. Jag är så ordentlig när A är här. Jag lagar så mycket mat - riktig mat alltså - och äter nästan aldrig "skräp". Men nästan JÄMT när han inte är här så svullar jag. Det blir nästan som en grej jag gör i smyg. Haha, hur störigt är inte det? Just nu har jag en pizza i ugnen...och det finns chips kvar från igår... När jag lägger mig ikväll så kommer dom inte att finnas kvar.

Jag har haft en jättebra dag så här långt. Jag mötte upp söta Emma och åt en supergod kycklingsallad med henne på B.I.M, och sedan gick vi på stan en sväng och rundade sedan av med en latte på Waynes. När jag kom hem så kollade jag på One tree hill, som hade ett dramatiskt - men inte oväntat - slut.
Nu ska jag som sagt äta pizza, och så ska jag titta på 2 Greys. De sista för säsongen. Jag har sparat det bästa till sist, jag har sett alla serier nu, och nu är det lite utav en "final-kväll". Jag tror jag skippar Mello. Jag har inte följt med alls, och känner mig totalt ointresserad. Jag kommer ju att kunna läsa om det senare ikväll om jag vill.

Senare ikväll ska jag se en film som heter "Love and basketball" som jag har sett för ett antal år sedan, som ät totalt omöjlig att få tag på, men min älskling har fixat den till mig...är han inte bäst så säg??!!

Jaja, in i dimman nu, Greys-dimman alltså!

Bakis...

Kan man vara chips-bakis?
Jag tror att jag är det. Magen är inte som den brukar, och jag känner mig trött. Jag häller i mig kaffe nu för att kicka igång både mig och magen, det brukar funka! :-)

Åh vad jag längtar efter min A...vi har pratat jättemycket i telefon, och det är så mysigt.... det är lite skönt att få längta!

Idag ska jag träffa Emma! Vi ska på Body in motion och fika/äta lunch och snacka lite (mycket) skit! Det ska bli så trevligt! Sedan planerar jag en liten skogspromenad med Tindra också, det känns som att det är läge för det nu snart! Jag och A åkte upp till Södra berget med henne i måndags, och det var så mysigt! Tindra gillar ju inte att gå där uppe på vintern eftersom hon är jätterädd för skidåkare, men nu är det ju snart sommar, så nu är det säsong igen! :-)

Jag återkommer lite senare idag, hoppas på en bra dag för ALLA!
Puss!

Låt svullandet börja!

Nu har jag laddat upp med chips, dipp, cola och serier.
Jag hoppas att allt onyttigt lägger sig i bröstområdet, och inte mage/höft/rumpa/lår-området.
Ok, då säger vi så! Imorgon har jag gått upp en kupa!


Rastlös.

Jag väntar på att alla serier ska vara klara nu. Det tar lång tid idag av någon anledning....
Jag har tråkigt. Jag borde städa under tiden, men jag pallar fan inte.

Min pappa ringde förut idag. Helt uppriven. Mitt i allt helvete så har han fått reda på att hans syster har dött. Jag säger som min syster skrev till mig, hur mycket elände kan en människa bära på?

Gah.... Nu måste det hända något snart.

Dagens fångst!

Jag älskar H&M! Billigt och bra





Linne, väst, klänning!
Allt från H&M!


Fredagsmys!

Fredagsmys minsann!
(klicka!)


Nu är det HELG!

Vilken lugn helg jag har planerat! Jag har nämligen INGA planer alls. Det känns både skönt och lite tråkigt. Jag hade hellre haft inga planer med A, men han är ju som sagt i Stockholm.
Jag har jobbat idag, och jag har nu kommit hem efter en liten fika/lunch hos mamma där Tindra var. Tindris ligger och är dödstrött i min soffa nu, hon är nämligen utomhus nästan exakt hela tiden hos mamma, och tydligen blir man trött av sånt! Hihi, hon är så söt!
Medan hon sover så ska jag ta och åka en sväng till Birsta tror jag, eller så går jag in till stan. Jag har inte riktigt bestämt mig än... Det blir nog Birsta.

När jag kommer hem är det seriös serietittning som gäller, och det kommer att vara min syssla för resten av dagen. Det och chipsätning. Det gäller att svulla när man är själv. Det är inte så sexigt att vräka i sig chips och läsk tror jag... Så nu ska jag passa på! Haha!

Hörs sen då!

Dödsstraff!

Jag läste nyss detta på Expressen.
Jag blir så ARG och LEDSEN och jag vill verkligen bara skrika rätt ut!!!!!

Baby I can see your halo...

God morgon.
Det är en vacker morgon utanför mina fönster. Solen skiner, himlen är blå.
Jag äter en omelett och lyssnar på Beyonce's Halo på MTV. Åh vad jag älskar den låten, och ÅH vad jag önskar att jag hade kunnat sett hennes konsert i Globen i onsdags...

Idag jobbar jag till halv två. Klockan är kvart i sex nu, det känns på tok för tidigt för att vara fredag, men ändå skönt. Om några timmar är det ju faktiskt helg!

Lugna gatan...

Sitter på jobbet. Det kommer att bli en lugn dag/kväll med kanske några stressiga moment. Alla våra system (utom internet) ligger nere, jag kommer inte åt vårat bokningssystem eller kalender eller registreringssystem.
Lugnt och skönt, men samtidigt tråkigt.

Idag åkte A till Stockholm. Jag körde honom till tåget strax innan jag gick till jobbet. Det känns lite trist att han ska vara borta i helgen, vi har haft en sån mysig vecka nu... Men men, det är ju aldrig fel att längta lite... :-)

Snart är det ju helg också. Jag har en massa små städprojekt som jag måste ta tag i innan jag lallar iväg på shopping eller nåt. JAg ska fan inte få gå utanför dörren (förutom att gå ut med Tindrisen) innan jag har städat garderoberna och byrån! Jag skulle verkligen behöva putsa mina fönster också, men det känns lite överkurs just nu, haha!
Annars ska jag kolla på alla veckans serier som jag inte har sett (eftersom jag har haft en mysvecka), och det lär ju ta minst 5 timmar i alla fall. Greys har säsongsavslutning med ett 2 timmar långt avsnitt. Det känns som att jag måste ladda med näsdukar, speciellt efter förra veckans avsnitt.... Ojoj säger jag bara!

Nu ska jag se om jag hittar något att göra här...

Out of shape...


Ibland har jag lite att göra, och då surfar jag runt lite här och där.
 Idag hittade jag denna gamla bild på Tindra.
Hon sitter på Jessicas balkong i hennes gamla lägenhet,
 och hon ser lite "out of shape" ut (som A skulle ha sagt),
 men det beror ju på att hon är lite "fluffig" (läs långhårig) i pälsen bara. 
Tänk om en annan kunde skylla på att det var länge sedan man var hos frissan så fort man ser "out of shape" ut...
Visst är hon en sötis?

Jobbish!

Gud va dålig jag är på att blogga nu. Men jag har märkt att jag har ett större behov av att "skriva av mig" när livet är lite jobbigt. Just nu är livet allt annat än jobbigt, så jag passar på att njuta av det helt enkelt.
Imorgon åker A till Stockholm över helgen, så då blir det nog lite mer inlägg, haha! :-)
Jag ska försöka att lägga in lite bilder också!

NU ska jag jobba vidare, jag längtar redan till kvällen då vi ska festa på grillad kyckling och bea-sås!! :-)

Sova, äta, jobba, träna, äta, älska, sova, äta, jobba....

....det är mitt liv i ett nötskal. Och jag älskar det!

Solsken.

Åh vilket vackert väder det ser ut att bli idag!
Jag sitter och pinar i mig lite havregrynsgröt. Jag hade inga ägg hemma, och jag vill inte äta toast, så det fick bli gröt.
Jag skulle behöva skynda mig lite nu, men shit va seg jag är idag, helgen var så mysig, och det känns jobbigt med måndagmorgon. Någon som håller med?

Sega söndag!

Det blev en relativt lugn festkväll igår. Endast 4 cider och en drink! Trots detta så har jag varit sååå trött idag, helt insane trött!!! Jag och A har inte gjort mycket alls idag, mest legat och myst hela dagen. Förutom då vi faktiskt tog en sväng till Hedbergska och spelade lite basket. Vi sköt mest, det blev inte så mkt spel. Allt började med att jag faktiskt BLOCKADE honom precis i början, så där la jag ribban, haha! Vi spelade lite "Jorden runt", där vi vann en gång var, och sedan 21 då jag vann och han försökte ändra på reglerna allt eftersom vi spelade! Haha, mina skott satt ganska fint faktiskt! :-)

Nu ska jag halv-dö i soffan innan jag masar mig iväg till sängen, klockan ringer 04:50 imorgon - wiihoo!!

Just ja, jag såg N ute igår, för typ första gången på for ever. Jag såg honom på håll först, och tänkte att OM vi går förbi varandra så ska jag inte säga ett ord, och mycket riktigt, vid ett tillfälle passerade vi varandra, och vi tittade bara på varandra, inget Hej, ingenting. Visst kändes det lite konstigt, men jag var snygg och säker på mig själv, och han såg obekväm och långhårig (läs ovårdad) ut. HAHA!


Tindra får stå ut med en onykter Mami!


Emma och jag!

God I'm old...

Vad har HÄNT med mig? Varför tar det sån tid för mig att komma igång?
Jag måste i alla fall ta tag i mig själv nu, Emma kommer om en timme ungefär, och jag ska väl typ vara klar då. Just nu känns det joooobbigt bara,, kanske blir jag piggare efter kaffe med Dooleys som jag sitter och dricker nu.
Jag återkommer med resultatet!

HEMMA!

Åh va skönt det är att vara hemma! Jag kom hem vid 22 igår och då mötte A mig vid tåget! Vi gick hem till mig (efter ett litet stopp på Donken), och hemma på min säng ligger en liten överraskning (se bild nedan)!!!!! ÅÅÅÅÅH, jag har verkligen den BÄSTA!!!! Han vet att jag älskar Hello Kitty, och vid ett svagt tillfälle sa jag att jag skulle vilja ha en ny plattång....

Igår köpte jag en ny mobil - bara så där! På lunchen i Västerås smet jag in i en 3-butik och frågade lite om min pissiga mobil som strular hela tiden, och säljaren erbjöd mig en ny telefon för 69:- i månaden. Jag föll för hans erbjudande, och han var ju så klart ganska söt också, och 5 minuter senare så gick jag därifrån med en ny rosa Sony Ericson. Jag är säkert lurad, haha!

Idag blir en bra dag, I can feel it!
Jag fick precis hem sötis-tindris så nu ska vi pussas en stund, och sedan ska jag in på stan, och ikväll ska jag festa med Emma!!! :-)


Mina nya rosa saker!


Västerås - utbildning dag 1.

Jag är för trött att försöka förklara vad jag har gjort idag, men jag har suttit i "skolbänken" från 9-17 och haft ganska tråkigt. Jag är INGEN säljare, och det är svårt att försöka bli en.

Efter dagen var slut så gick jag en sväng på stan, handlade lite på HM (en topp, en väst och massa småplock till håret, ett armband, en ansiktsmask och ett par solglasögon), och ikväll har jag tagit ett bad, lagt ansiktsmask och rullar håret på hårrullar. Jag hade ingen hårspray så resultatet blir nog inte så bra, men jag "övar" lite inför helgen. Jag tänker vara "snygg-Jessica" i helgen minsann!

Nu ska jag lägga mig i den otroligt sköna sängen och kolla på tv! Jag saknar lill-tindris och A...

Västerås.

Äntligen ligger jag i sängen. I en skön hotellsäng i Västerås.
Gud vad jag INTE ville kliva på tåget i Sundsvall ikväll, det är verkligen inte roligt att göra något som man verkligen inte vill göra. Men, nu är jag här, jag kan inte påverka situationen, och nu ska jag sluta klaga.

Jag bor i ett jättefint, nyrenoverat rum på Elite Hotel. Sängen är som sagt jätteskön, och det finns ett badkar, så imorgonkväll ska jag nog ta ett bad....mmm så skönt! Jag ser fram emot hotellfrukosten imorgon och på fredag! Mest ser jag fram emot fredagkväll kl 22, för då är jag i Guld-staden igen! :-)

Nu ska jag kolla på lite tv, sen släcker jag lampan!


Oooops.....jag har fan ingen telefon i mitt rum!!! HUR tänkte man då? Jag måste ju ha väckning, och min mobil är väldigt opålitlig.... Shit fan!

Glädjerus...

Det börjar lägga sig lite nu. Mitt Hjärta tog guld igår och jag har - och är fortfarande - sååå glad för hans och lagets skull. Men - det är sååå trist att jag ska åka till Västerås ikväll! SÅ TRIST! Annars hade jag fått varit hans "respektive" ikväll på deras middag...Buuhuu. Jaja. jag ska inte vara barnslig nu, men åååh så trevligt det hade varit i stället.
Jag ska som sagt till Västerås på utbildning i 2 dagar, och jag ser inte fram emot det. På ett sätt gör jag det i och för sig, det kan ju bli kul, men tajmingen är ju totalt värdelös..
Idag fick jag reda på att utbildningen ska hållas på hotellet där jag ska bo, och det kändes fantastiskt skönt, då slipper jag irra runt i en stad som jag aldrig har varit i tidigare och försöka hitta. Nu tar jag bara hissen! :-)
Efter att dagen är slut imorgon så ska jag ta mig en tur på stan ändå hade jag tänkt.
Jag måste ju sysselsätta mig (läs shoppa) lite. Jag har ju 900 spänn på HM som brinner i plånboken!! Det ska ändå bli lite kul.

Nu ska jag googla lite på "shopping i Västerås".
Önska mig lycka till på min lilla resa ikväll, jag bloggar när jag kommer fram, datorn följer med så klart! Även kameran!
Tjing!

Fatta....

....för 3 månader sedan trodde jag att världen höll på att gå under. Jag mådde sååååå dåligt. Jag vill inte ens läsa i min gamla blogg, det är så deprimerande.
Vem hade trott att jag skulle ha gått vidare så här, endast 3 månader senare?
Jag är kär, jag är lycklig, jag trivs på mitt jobb, jag har några nya kompisar som jag tycker jättemycket om (saknar några gamla vänner som jag inte träffar så ofta) - JAG MÅR BRA NU!

VEM hade trott detta? Och som en liten bonus så tog min kille SM-guld idag!!!!!
Wooohooooooo!!!!!!!

SM-GUUUUUUUULD!!!!!!!


FY FAAAAAAN VA NIIIIIIICE!!!!!!!

Kvällens planer:


*tvätta
*äta middag
*kolla matchen på Viasat
*sparka boll med Tindra
*skita i allt som heter "lchf" och äta det jag är sugen på

Kom igen nu gubbar!!!

Ikväll gäller det. Jag är nästan glad att det ät bortamatch, för jag blir så nervös när det  gäller, så jag vågar nästan inte kolla.
Basket alltså. Ikväll är sista chansen till guld för denna säsong! Kom igen nu gubbar!!!!

NU måste jag skynda mig lite, jag börjar jobba om 25 min och jag är osminkad och sitter i morgonrock...

Grattis till mig igen!

Gud vad jag är trött idag. Måndagar är fan värst. Det går bra att kliva upp, det går bra att jobba, men det är efter jobbet som jag är som tröttast... Och träningsvärk i benen har jag också, i kombination med att det "kryper" jättemycket i benen också... Fanå.

Nu lite trevligare saker! Ikväll kom min bror, hans tjej och min brorsdotter hit och firade min födelsedag (lite försenat). Det var sååå trevligt, och jag fick fin-fina presenter! Ett presentkort på HM (lycka, jag har ny 900 spänn att shoppa på HM för!!!) och ett jättefint halsband som Elina hade gjort till mig alldeles själv! Verkligen jättefint! Jag satte på mig det på en gång! Inte för att jag kände att jag var tvungen (som man lätt kan känna när man får något av ett barn som dom gjort själv), utan för att jag verkligen var imponerad över hur fint det var!!



Mitt kakfat. Någon som blir fikasugen??


Halvkonstig bild på mig, ville bara visa halsbandet.....


....men detta kanske är en bättre bild? Fint va?



NU ska jag ta och lägga huvudet på kudden och försöka att inte sakna A, som jag för övrigt inte kommer att träffa förrän på fredag tidigast.... Jag saknar...


Stolt som FAN!

Detta är min äldsta och bästa kompis, och jag är såååå stolt över henne!!!!


Jobbis.

Jag jobbar idag.
Vad gör Du?


Veckan som kommer...

Jag har nyss tittat på senaste Greys på datorn. Jag gråter JÄMT till den serien, varje avsnitt, är jag ensam om det??
Jag har även ätit kladdkaksmuffins som jag bakade lite tidigare ikväll, som jag ska bjuda på imorgon när min bror och brorsdotter kommer och firar min födelsedag ca 2 veckor i efterskott! :-)

Till veckan händer det lite grejer! På tisdag har Hjärtat chans till SM-guld igen, sista chansen denna gång, så då sitter jag bänkad framför matchen på datorn (eftersom dom spelar i Solna)!
På onsdagkväll så tar jag tåget till Västerås där jag kommer att vara på torsdag och fredag för att gå en utbildning på jobbet. Jag ser inte fram emot det alls, så det känns lite jobbigt... Jag ska försöka se det positiva i det hela, och det positiva är två hotellnätter, alltså 2 hotellfrukostar. Men jag åker dit med ett öppet sinne, och ska försöka att inte vara så negativ. Vem vet - det kanske blir kul?
Jag ska ta med mig datorn, så att jag har något att göra i alla fall... Och just ja, jag fick en liten present av Hjärtat idag, nämligen en väska till min dator! Precis vad jag behövde ju!! :-)

NU måste jag varva ner lite...klockan ringer ju trots allt 04:50 imorgon.... Så, god natt!

Varför?

Why, oh why ska man ha mens?
Why, oh why känns det alltid som att jag blir som en annan människa på mensens första dag?
Why, oh why gråter jag för allt och inget? Speciellt när det verkligen inte finns något att vara ledsen över.

BLÄ.

Idag är alltså en "sån" dag. Nu vet ni det också.


Dåligt av mig..

Det är dåligt med bloggande nu. Sorry. Fast egentligen inte.
Jag gör ju andra saker, som är sååå mycket mysigare än att vara inne och blogga! :-)

Igår hade jag och A en superdag! Vi var ute i solen jättemycket, åt en god middag och sedan var vi på bio och såg Wolverine. Inte min typ av film egentligen, men jag gillade den faktiskt. Kanske för att Hugh Jackman är sjuuukt snygg?!?!

Oh well, nu ska  jag svida om och sticka ner till gymmet, för andra dagen i rad! Duktig tjej va?


RSS 2.0