På jobbet en söndagmorgon...

Vid ett svagt tillfälle tidigare i veckan så lovde jag att jobba mellan 9-12 idag. Inte direkt "jobba", snarare låsa upp och vara på plats under förmiddagen då en del instruktörer ska ha utbildning.
Så här sitter jag nu på jobbet, den 1:a advent, och dricker kaffe.

I might as well gå och träna lite, nu har alla ändå kommit hit!
Kanske unnar jag mig 12 minuter i "solen" också.. :-)

White christmas.

Nu har jag gjort klart det mesta inför julen, men när jag sätter mig ner och tittar runt i lägenheten så är det inte mycket som skiljer sig åt från tidigare. Jag är inte mycket för en massa pynt och krims krams, jag gillar det enkla fina, så i år (och som alla andra år) så har jag satt upp vita gardiner i vardagsrummet, vita julstjärnor, vita ljus på silverfat och min fina adventsljusstake i silver. Vitt och silver alltså. Det behöver inte vara rött och guld.
I köket däremot kan jag pynta lite mer, där är det röda julgardiner och det kommer lite tomtar och sånt, men verkligen inte till någon överdrift.
Jag är nöjd nu, det är enklet och fint, precis som jag gillar det! Hoppas Adam gillar det också, men jag kan tänka mig att han inte bryr sig såååå mycket! :-)
Han kommer hem ikväll efter en sjukt spännande match i Borås igår! Dragons vann med 1 poäng på slutsignalen (matchvinnaren var Johan Jeansson, och idag ska jag och hans tjej Anza gå och fika på stan)!! Mitt hjärta fick en armbåge på läppen och fick åka till sjukhuset och sy fyra stygn... Stackars baby! :-( Inte mycket pussande ikväll med andra ord!

Nu ska jag ta och torka till håret och sedan gå ut och gå med Tindra! Det ser KALLT ut, det är massa frost på hustaken!! Efter promenaden ska jag ut och trängas på ICA Maxi och sedan som sagt fika på stan med fina Anza!

Ha det gott!

Välkommen HELG!!

Ååååh!!! HELG!!!
Jag börjar min fredag med ett besök hos frisören, sedan ska jag hämta Tindra och efter det blir det tvätt och julpynt för hela slanten!
Ikväll ska jag träffa en kompis och dricka ett glas vin eller två! :-)

Detta blir en BRA dag!

Är detta ett skämt?

Hur många veckor har det gått sedan solev visade sig? Små korta 10-minutersvisningar räknas inte. Jag tror att den var framme i lördags, men då var jag inne på jobbet hela dagen.
Jag är så himla trött, för att inte tala om BLEK! Jag är typ genomskinlig!
Adam åker bort i 2 dagar imorgon, och då ska jag leta fram min brun-utan-sol och smörja som fan!

NU - promenad i den gråa staden Sundsvall.

Kvällen.

Tacopaj - gudomligt god!
Baileys - alltid gott!
Adam - finast!
Tindra - sötast!
Jag - lyckligast!


Min lördag spenderar jag på jobbet!

Tjoho!
Jag är på jobbet. Jag insåg nyss att jag kommer att vara här varje dag från idag till torsdag.
Oh well, det gör faktiskt ingenting. Jag har med mig en muffin och en bok idag, så jag ska snart ta och mysa till det lite, det är nämligen ganska lugnt här just nu.
Om 3 timmar stänger jag, och då ska jag gå ut på en promenad med Tindra och Adam i stan och titta på den fina julbelysningen! Sedan blir det middag och Robinsson! Jag ser fram emot kvällen, jag har en känsla av att den kan bli riktigt mysig!

Vad gör DU ikväll?



Otippat av mig.

Det mest logiska JAG skulle kunna säga när det gäller det här jäkla pissvädret är väl att jag längtar till sol och värme. Typ Thailand.
Men faktiskt så längtar jag tills att vintern kommer. Jag längtar efter en härlig vinterdag med strålande sol och ca 10 minus. En promenad med Tindra i sånt väder är lovely! :-)
Allt är ju dock relativt, när vintern väl har kommit så lär jag ju tjata efter värme. Jag har ju svårt att vara nöjd som bekant ;-)



Oh the drama....

Blå himmel och lite solsken skulle ju inte skada.....


I love anonyma kommentarer.

Haha, nu är det en anonym som tycker till igen.
Alltid lika intressant.
Fegis säger jag bara.
Givetvis blir jag irriterad, och det roar ju säkert många. Så nu kan du ju klappa dig själv på axeln och vara nöjd med dig själv och ditt perfekta liv en stund till. :-)

Att skämmas lite.

Jag tittade på Schindlers list i lördags. Den filmen har fått mig att tänka till. Det jag kommer att skriva har inte med flmen att göra egentligen, men det var den som fick mig att tänka.
Jag ska vara så himla tacksam. Alla som jag känner ska vara tacksamma egentligen. Alla som lever och är friska borde vara tacksamma över det.

Jag är frisk, jag har en lägenhet med varma element och rinnande vatten. Obergänsat med vatten. Jag kan duscha varmt i en timme om jag vill, och låta vattnet rinna så att det blir riktigt iskallt och gott att dricka. Jag kan till och med göra is.

Jag har en stor säng med ett stort fluffigt täcke som jag delar med en underbar man. Vi har varsin dator och varsin tv. Vi har varsin bil och varsin iPod.

Jag har ett jobb och en fast inkomst. Jag betalar mina räkningar, jag handlar mat, jag shoppar. Jag slösar pengar på sånt som får mig att känna mig bra för stunden. Min garderob svämmar över och ibland slänger jag kläder som är helt perfekta. Jag spenderar tusentals kronor på mitt hår och övriga skönhetsprodukter varje år.

Jag har en hund som jag matar med kyckling och köttbullar (och hundmat så klart). Hon får obegränsat med kärlek och trygghet. Hon sover också i min säng.

Varje år åker jag på semester till ett annat land.

Varje dag äter jag mig proppmätt. Jag kan välja vad jag vill äta.
Varje julafton är jag så mätt så att jag skulle kunna kräkas.

Jag skulle kunna fortsätta och göra listan längre, men jag skäms nästan. Jag skäms för att dessa saker är för mig en självklarhet. Långt ifrån alla människor i världen har ens hälften av vad jag har.
Folk svälter. Folk fryser ihjäl. Folk är fattiga. Folk blir dödade på grund av sin religion, sin hudfärg, sin sexualitet.
Jag har allt jag behöver och lite till, och ändå hittar jag ändå något att inte vara nöjd och tillfreds med.
Varför är det så? Jag vill alltid ha mer, bättre och större saker.

Är det någon som känner igen sig?


Fortsättning!

Alltså, jag kommer att skriva. Jag har ett inlägg på G, ett lite djupare sådant, som jag har tänkt på lite under helgen efter att ha sett Schindlers list i lördags.
Jag ska fundera lite mer, sedan återkommer jag!

P.S.
Visst är killar liiite mer ynkliga än vi tjejer när dom är sjuka?


Nä hörrni...

Nu har jag funderat lite med det här med att blogga.
För mig så känns det som att det känns lite oväsentligt att skriva vad jag gör och så, när det inte händer något speciellt som är värt att skriva om.
Jag kommer inte att lägga ner, jag kommer bara att skriva mindre, som jag redan har börjat göra. Det kommer att komma inlägg då och då, och givetvis Tindra-bilder (haha), men mer än så blir det nog inte.
Jag har märkt att jag "mår bäst" av att blogga när jag "mår sämst". I slutet av förra året och i början av det här året kunde jag skriva 100 inlägg om dagen (en liten överdrift), men det var för att jag mådde så jäkla pissdåligt då. Det var som terapi att få skriva av sig, men nu har jag inte det behovet.
Jag kommer att skriva när jag har något av värde att dela med mig av.
Just nu är mitt liv underbart, jag har allt jag behöver och vill ha! :-)

Puss!




2 av 3!

Indoor walking igår.
Bodystep idag.

Jag droppade svett efter passet idag (och igår så klart) och det känns så SKÖNT att träna! Minst ett pass till denna vecka ska det bli!

Ikväll har jag lagat min supergoda korvstroganoff (mamma, du skulle bli så impad), och så tittar jag på babys match på datorn. Jag beställde hem den från Viasat. Det känns lite löjligt att titta på en match på denna pyttelilla skärm, men jag gör det så gärna! Det är en väldigt jämn match, baby fick spela mycket i början och gjorde bra i från sig, men nu har han inte spelat på ett tag, dumma coach Peter! ;-)

Strax blir det en kvällspromenad med Fisen, sen dusch och sedan One tree hill, Gossip girl och DHW. En bra kväll med andra ord! :-)

Måndag.

Idag skrev jag så här på Facebook:
"Jessica Jonsson börjar dagen med en klycha: Idag börjar jag mitt nya liv!".
Ja, nu börjas det igen. Vikthets och noja hit och dit. Nu känner jag att det har gått lite överstyr med alla mysiga godiskvällar, så nu tar jag tag i saken på allvar.
Jag har ett mål, ett ganska kortsiktigt sådant, och det är att vid årsskiftet komma i ett par jeans som har blivit aningen för trånga. Yes, under 2 månader ska jag träna 3 ggr i veckan och dra ner på onödigt godis och sånt.
Kommer jag att klara det tro? Ja då, det ska nog kunna ordnas. :-)

Hur som helst, jag är på jobbet och har världens hicka. Det är sååå pinsamt eftersom jag pratar i telefon ganska ofta. Hur får man bort hicka egentligen?? Och varför får man hicka överhuvudtaget??

Bilden nedan på Tindra i solskenet är en av de finaste bilder jag har på henne! Jag älskar verkligen den bilden!!

NU ska jag dricka lite vatten och hoppas på det bästa! :-)

Sol!


Tindra, min vackra Tindra!


RSS 2.0