Nu räcker det!

Man kan gräva ner sig och deppa,
 eller så kan man strunta i alla ideal och älska sig själv som man är!
Jag känner mig less, trött, blek, "mjuk",
men när jag tittar på bilder från i somras så ändras hela min sinnesstämmning!
Titta vad lovely! En happy Jessan i höstmörkret!

Wihoo!! Babys lag vann idag igen!! :-)


Usch och blä.

Jag är hängig men inte sjuk. Men tillräckligt hängig för att endast orka gå mellan soffan och köket för att fylla migg glas med Pepsi Max.
Jag stannade alltså hemma ikväll. Tråk tråk.
Jag har sovit till och från i 2 timmar mellan 17-19, det känns som att det är mitt liv nu på måndagar och tisdagar med dessa arbetstider.

Adam är i Stockholm och spelar match, jag är alltså ensam hemma med Tindra, och det innebär cheeseballs och som sagt Pepsi Max. Sjukt gott tillsammans!
Strax ska jag kolla på Idol, och sedan blir det One tree hill, Melrose place och True blood på datorn i sängen. Mysigt värre! Det är ganska mysigt att vara hängig när man är ensam hemma. Don't get me wrong, jag hade ju hellre varit pigg!

Jaja, Idol var det!

Tisdag, fisdag.

Ännu en extremt tidig morgon. Dock är denna snäppet jobbigare än gårdagen. Jag känner en förkylning komma smygandes.

Gårdagen var jättebra - efter jobbet alltså. På jobbet var det en sak som gällde verkade det som, och det var telefonterror. Jag hoppas att det blir lite lugnare idag.
Jag var ju och fikade med Emma igår på kvällen, och vi behövde nog lite tjejsällskap båda två tror jag. Vi har kommit på en riktigt bra grej som vi ska börja med på torsdagar, och det är morgon(läs förmiddags)promenader runt Sidsjön. Det ska bli så himla nice! Jag tror att jag behöver någon att göra dessa saker med, oavsett om det handlar om promenader eller att träna i gymmet, och detta KAN bli den perfekta torsdagsträningen innan jobbet!

Ikväll är planen att åka till Jessica på Alnö på ett "homeparty", eller vad det kallas, för Mary Kay, men om detta som jag känner i kroppen just nu håller i sig så måste jag nog ställa in. Det vore ju dumt att åka dit och smitta ner lilla Maya. Jag måste känna efter under dagen, det känns ju nästan alltid värst på morgonen.

Nu ska jag leta efter en snygg mössa på Nelly innan jag tar tag i lite jobb, jag är lite sugen på en Svea-mössa. Måste kolla!
Ha en fin dag!


I väntan på Svenska Hollywoodfruar...

....så myser jag i soffan med stor kofta och mysbyxor! Jag har nyss kommit hem från en fika på stan med Emma, och promenaden hem var verkligen ISKALL!!!! Nu är det verkligen höst om ingen hade missat det.

NU börjar det, mitt nya favvoprogram! Kram då!

Det här med bloggar.

Jag har flera gånger funderat på att lägga ner min blogg. Mycket på grund av att jag känner att den är lite för tråkig för att ha som en "offentlig dagbok". Det är ju ingen riktig dagbok heller, eftersom jag inte skriver om sånt jag skulle kunna skriva om i fall att jag visste att det bara var jag som läste den. Som en del av mina trogna läsare vet så har jag ju en gammal blogg, och jag gillar att kunna gå tillbaka och läsa och titta på bilder och så. Jag önskar att jag orkade hålla på och framkalla kort och klippa och klistra lite, för då skulle jag nog ha en dagbok hemma på sängbordet tror jag.

Ni som läser detta, och som också bloggar, varför bloggar Ni?

Monday monday.

God morgon!
Nu är jag på plats på jobbet igen. Allt är som vanligt, jag är trött, jag ser trött ut, och jag försöker desperat att försöka sminka bort tröttheten. Jag misslyckas så klart. Dessutom är håret statiskt och jag känner att mensvärken kommer smygande. I have seen better days skulle man kunna säga.

Min helg har varit så mysig. Jag har inte gjort något speciellt egentligen, men både jag och A sa igår att helgen har varit så bra, vi har rått om varandra och samtidigt fått ganska mycket saker gjorda. Jag känner mig så lycklig just nu, det har jag ju gjort under en lång tid i och för sig, men det känns verkligen som att allting faller på plats nu. Jag känner en trygghet och ett lugn som jag aldrig vill vara utan. Åh vad jag längtar hem till mina hjärtan (A&T) nu! ♥

Nu måste jag erkänna en sak. Jag är ju en "sucker" för serier. Jag följer flitigt One tree hill, Gossip girl, Greys anatomy, Desperate housewifes, The hills och The city. Igår laddade jag hem nya Melrose Place! Japp, it's back! Så klart massa nya snygga ansikten, men även Sidney och Michael Mancini var med i serien. Haha, jag måste erkänna att efter att ha sett första avsnittet så tog jag hem del 2 och 3 också. Jag blev fast! Haha, jag är så svag för "snygga" serier!

Idag jobbar jag till strax innan kl 15. Efter det ska jag hem och ladda batterierna. Vid kl 17 ska jag till pappa och vi ska åka till vetrinären med hans valp och sedan vid 19 ska jag träffa Emma och ta en fika på stan med henne. Jag lär ju gäspa mig igenom hela eftermiddagen/kvällen.
Basketträningen är flyttad till tisdagar, men imorgon kommer jag inte att kunna vara med, jag ska nämligen hem till Jessica på Alnö på en liten tillställning! A har bortamatch imorgon och är borta hela långa dagen.

NU ska jag sluta "babbla", jag måste försöka få någon ordning på håret, och så ska jag läsa tidningen innan telefonterrorn startar!

 


Rekord!

Idag har jag gjort Birsta. Det måste vara den snabbaste svängen till Birsta någonsin! Och varför är det ALLTID så att när man åker för att shoppa så hittar man INGENTING???!!! Jag kom hem med ett armband från Indiska. Jag letade skor, handväska, halsduk och mössa. Jag hittade inget av det. Det finns ju så klart hur mycket som helst, men inget som föll mig i smaken idag.

Idag har jag sett flera "walk-of-sham:are". Ni vet, man gör the walk of shame hem från sitt "lördagsnapp". Jag har sett 2 tjejer och 1 kille (dom gick inte tillsammans) som såg sjukt slitna ut, och som gick omkring i väldigt snygga kläder (alltså bakis på väg hem från krogen dagen efter). Haha, jag tycker att det är så roligt! Vet inte varför jag tycker att det är så roligt egentligen, men jag kan inte låta bli att fnissa lite när jag ser dom! Hihi! Självklart behöver det inte vara så att dom gör the walk of shame, men jag tycker att det är så roligt att anta det bara! :-)

Nu ska jag snart iväg igen, jag ska möta mamma på stan och fika med henne, och så blir det väl lite kikande i affärer också.
Kram då!

Vinst igår!

Hello!
Första hemmamatchen blev en vinst! Det var inte en superbra match att titta på, men dom vann ju i alla fall! Våran lilla tillställning blev väl "så där" lyckad. Vart ska jag börja?
När vi kom till den lilla restaurangen som vi hade bokat så visar det sig att det bara var bokat för 20 personer. Vi var 30 som kom och skulle sitta ner och äta. Detta var miss nummer 1.
När Daniel skulle beställa ett glas vin i baren så fick han höra att det inte ingick i det pris som vi hade kommit överens om (dock hade vi gått ut med infon att man fick buffé, dryck och biljett för matchen för 100:- - alltså ett väldigt bra pris). Någonstans hade det blivit ett missförstånd mellan oss och restaurangen, så vi fick "krita" all dryck och betala det i efterhand. Detta var miss nummer 2.
När vi sitter och äter får en av tjejerna ett samtal av en kompis till henne som är nere på Sporthallen och säger att man INTE har gratis entré på Helex-korten längre (som man hade förra året). Ingen av oss i personalen har blivit informerad om detta, och det blir så klart pinsamt när vi senare står i Sporthallens entré och ser flera av våra medlemmar som inte har kommit in på sina kort (nu kunde dom ju givetvis ha betalat, men det är ju surt när man tror att det är gratis). Detta var miss nummer 3.
Väl inne på matchen så sitter jag och bläddrar i matchprogrammet. INGENSTANS är det reklam för Helex, trots att vi är matchvärdar och en av lagets huvudsponsorer. Miss 4.
När matchen är slut och speakern tackar för ikväll så säger han "...och kvällens matchvärd var som sagt HELAX". Japp, miss nummer 5. Helax? Det låter fan som ett laxermedel.

Oh well.

Idag har jag och Adam fixardag. Klockan 17 ska vi åka och hämta en flyttbuss och flytta över alla hans resterande möbler till ett förråd som han har hyrt, och nu på förmiddagen har vi hämtat en säng och monterat den åt pappa. Det känns så skönt att kunna hjälpa honom, speciellt när jag åker därifrån och han är nöjd, men det är inte alltid kul att göra själva arbetet, eftersom han gärna står över en som värsta arbetsledaren. Men som sagt, nu känns det bra!

Nu ska jag ta en kopp kaffe och en bulle och vila lite fram till nästa ryck - alltså vid femtiden.
Kul lördag va? Haha, imorgon ska jag bara göra roliga saker :-) Typ shoppa kanske :-)

After work!

Hello!
Idag är jag ledig, men jag ska ändå infinna mig på en "after work" som jag har varit med att arrangera ikväll, om en timme. Mitt jobb (Helex) är matchvärd på Dragons första hemmamatch för säsongen, och då har vi bjudit in våra medlemmar på lite mat och mingel innan matchen, och sedan går vi gemensamt för att se matchen i Sporthallen! Det ska bli jätteroligt!! Hoppas det går bra nu, och framför allt att det går bra för Baby.

Tindra står här och glor på mig nu,k jag tror att det är hennes "jag -är-kissis"-blick, så det är väl lika bra att gå ut! Hoppas ni alla får en fin fredagskväll!

Mohahaha!!!


Gothia - be afraid. Be VERY afraid.
Hihi, att min sötis kan se så arg ut!!! :-)


Good morning sunshine!

Hej hopp!
Ännu en tidig morgon! Tidigare har jag ju börjat jobba kl 8:00 på tisdagar, men efter en liten ändring i schemat så jobbar jag nu tiiiiidigt både måndagar och tisdagar, och börjar alltså 6:15.
Jobbigt? Ja.
Skönt att gå hem 14:45? Ja.

Igår hade jag basketträning! Kul som vanligt, och jag blev helt slut som vanligt. Jag har verkligen ingen bra kondis alls. Jag är lite besviken, för det verkar vara ett nytt upplägg på våra träningar. Tidigare har det varit följande upplägg: vi är ett blandat gäng (några äldre än mig, några yngre än mig) som kommer dit, vi värmer upp och sedan spelar vi halvplan resten av tiden. Skitkul om ni frågar mig. Totalt oseriöst och väldigt roligt - precis det jag vill ha ut av MIN tid på måndagkvällarna. Igår kom jag dit. Det var betydligt fler yngre än äldre där, och nu dessutom två tränare som sa vad vi skulle göra. Jag gillade det inte av två anledningar.
1. att ha två killar där som säger åt oss vad vi ska göra var inte riktigt min grej.
2. att ha så många yngre tjejer där (med betydligt bättre kondis, och lite högre ambitioner än att spela "tantbasket") var inte heller riktigt min grej.
Det visade sig att vi ska få en ny tid också, med start nästa vecka är det tisdagar som gäller, vilket funkar alla gånger A inte har hemmamatch (hans matcher är alltid på tisdagar och fredagar).

Hur som helst, det var roligt att lira lite, mindre roligt att känna sig "gammal", men det är ändå något jag kommer att fortsätta göra en gång i veckan. Ikväll ska jag nog gå på Bodystep tror jag. Det är ett roligt och svettigt pass!

NU ska jag dricka lite kaffe och läsa tidningen!

Hemma hos mig - just nu!


Jag fjantar runt i min nya jacka (Linda, det är en halvlång svart Everest dunjacka)...


..vardagsrummet doftar gott av rosor...


...och Tindra bara sover och sover!


Sjukt!

Nu hörrni! Nu jäklar!
Nu ska jag tamigfan ta tag i saker och ting. Jag är less på att lalla runt i mysbrallor bara för att det är det enda som känns bekvämt, och jag är less på att känna mig obekväm när A smeker mig över magen. Jag har blivit "mjukis", och jag gillar inte hur det känns.
Nu är det dags för en förändring, och det är dags att sluta klaga! Så det så! :-)
Vad jag ska göra och hur jag ska gå till väga vet jag inte riktigt, men det skulle vara roligt med något ny form av träning. Det blir i alla fall basket ikväll - woohoo!


1300 spänn fattigare...

...men en vinterjacka rikare blev jag idag. Jag tänkte att det var lika bra att köpa en jacka nu när det finns storlekar så att jag är redo sen när kylan kommer på allvar.
(Anna, visst var det du på Stadium??? Hade jag varit hundra så hade jag hejjat, hihi!) Jag köpte även ett Bodybutter på Body shop med jordgubbssmak, så det ska jag inviga senare ikväll!

NU ska jag låta pizzan som ligger i magen få jäsa lite framför tv'n, sen blir det promis följt av långdusch och filmmys! Ha det gott! :-)



2 hours to go!

Två timmar kvar.
Bläpp!

Jag har hört att det är riktigt skönt väder ute, jag känner verkligen att jag måste vara utomhus lite i kväll efter jobbet. I need air!!!

Igår hämtade jag ut ett paket från HM som jag beställde förra veckan och jag måste bara ÄNNU EN GÅNG säga hur mycket jag ÄLSKAR HM!!! Visst, man är aldrig ensam om ett plagg, man är inte så unik i sin stil, men det är så fint och så prisvärt!!! Idag myser jag i min nya "ljung-färgade" kofta (som jag ÄLSKAR), och igår piffade jag till fredagsmyset med den gråa paljettoppen! Sååå fint!

Åh vad jag vill hem och lördagsmysa i tights och långtröja nu!!! :-)

Låååång-lördag.

Jag har i några dagar tänkt på att jag borde blogga, men jag kommer liksom inte på något att skriva om. Det händer inte så mycket i mitt lilla liv, allt rullar på som vanligt liksom. Typ så här:

*Jag jobbar.
*Jag älskar Adam!
*Tindra är den sötaste hunden i världen.
*Varannan dag är jag nöjd med min kropp, varannan dag är jag inte det.
*Jag älskar mina slingor i håret!
*Jag vill shoppa (och gör det ofta utöver budgeten)!
*Bråkade med pappa i telefon igår, riktigt illa, och undrar om jag ska ringa upp eller om jag ska vänta ut honom.
*Längtar hem till mina älsklingar och Thaimat!
*Saknar Anna B.


Ja, listan kan göras längre, men hur kul är det egentligen?
Äh, lite neggo är jag kanske nu, men så får det vara ibland! :-)



Ljuvliga september!

God morgon (or is it??)!
Gårdagen hade kunna varit bättre. Jag var så förbannat trött och sliten, det enda jag ville göra var att sova...jag var som en zombie hela eftermiddagen och kvällen. Inge kul juu....
Men vi hade ändå en mysig kväll!

Hörrni! Jag är ju en serie-junkie och idag är en rolig dag för mig (och alla andra som delar mitt nöje)! September är ju den månad då många amerikanska serier startar upp igen, och innan jag gick hemifrån imorse så hade jag både nya Gossip girl och One tree hill på nedladdning!
Wihooo!!!

Men shit! Nu såg jag att Melrose Place kommer också! Alltså ett NYTT Melrose Place. Undrar om det floppar som nya 90210 gjorde förra året. Det återstår väl att se.. :-)

NU måste jag försöka vakna till liv. Det ser inte bra ut om jag sitter och gäspar konstant.
Blä!



BLÄÄ!

Fy vad jag är trött idag. Så HÄR trött brukar jag inte vara alls.
Jag kom liksom inte till ro i natt alls när jag skulle sova.

MEN MEN, det är inte hela världen, ikväll ska jag och A ha en riktig myskväll med Tacos och film och fira våra 6 månader tillsammans! :-) Stort va? Hihi!

Kram då!

Söndagsmys!

Ikväll när jag kommer hem ska jag mysa till det rejält! Först ska jag ta en lååång dusch och ha lite "mini-spa", sen ska jag svulla cheeseballs och kolla på "Under Toscanas sol" som är ett romantiskt drama som jag har sett två gånger tidigare! Eller "Notting hill" som jag har sett hundra gånger tidigare. Aja, nåt blir det!
Ibland kan det vara skönt att titta på en film som man har sett några gånger tidigare, det gör liksom inget om man måste gå ut med hunden mitt i allt eller så. Man MÅSTE liksom inte hänga med om man inte vill, det kan vara skönt att bara ha på i bakgrunden.

MYS blir det!! 

"Pappa kom hem...

...för jag längtar efter dig". Ett sånt mms skickade jag och Tindra (läs JAG) till A igår. Med en bild på en sorgsen Tindra. Haha, jag vet, töntigt.
Han kommer hem inatt någon gång, efter en 10 timmar lång bussresa och efter 3 vinster av 3 möjliga i Göteborg! Idag hade han till och med avgjort matchen i sista stund med en viktig trepoängare! Jag är en stolt flickvän! Imorgon ska jag bjuda honom på tacobuffé på Bite line, inte så romantiskt eller fancy kanske, men GOTT framför allt. Vi firar nämligen 6 månader imorgon! Wihoo, ett halvår liksom! :-) Haha!
Åh vad jag längtar efter mitt hjärta nu!!!

Klick klick....

Halloj!!
Denna vackra och soliga söndag sitter jag på jobbet. Attans alltså. Men jag sörjer inte, jag shoppar!
Har jag sagt att jag älskar HM??




Koftan och blusen var på rea 149:- (299:-) respektive 124,50:- (249:-) så det känns extra bra! Klänningen kostar 199:-, inte heller illa!
Blusen är inte riktigt min stil, men jag gillar den ändå på nåt sätt.. :-)
Tjing!


Lördag - True blood och kladdkaka!


Tindra har gosat in sig i en filt, hon är trött och blöt efter lek med bollen i det blöta gräset..


..jag kollar på True blood på minidatorn (har inte bestämt om jag gillar den serien eller inte)...


...och fikar god kladdkaka och thé...


..hej då! :-)


Morgonmys!

Jag och Tindra har myst länge i sängen idag! Jag vaknade redan vid nio men låg kvar i 1 1/2 timme och smekte Tindra på magen och tittade på ett avsnitt av Felicity.
Nu ligger hon på sin favvoplats i soffan och jag sitter vid datorn och dricker mitt favvokaffe - vanligt Gevalia kaffe utblandat med Irish cream-smaksatt kaffe. Det är så gott!! Jag funderar på vad jag ska göra idag? Det blir nog kanske en sväng till pappa, en sväng på stan och en sväng hem till A's lägenhet. Kanske ska jag vara den bästa flickvännen EVER och städa rent hans badrum? Vi håller ju på att tömma hans lägenhet som bekant, men det är lite grejer kvar att göra, badrummet till exempel. BLÄ va tråkigt, men det måste ju göras och han är i Gbg. Han får fixa resten på måndag helt enkelt! :-)

Gårdagen var riktigt trevlig. Jag, Nina och Jessica åt thaimat och drack vin och tittade på Idol och snackade allmänt tjejsnack! Till efterrätt hade jag gjort något så spektakulärt som kladdkaka (men det funkar ALLTID) och kaffe med Baileys! Mmmm.... Lilla Maya var med också, men hon sov i vagnen hela kvällen! Tindra blev hyfsat skeptisk till henne OCH hennes vagn. Detta var första gången Tindra såg en bebis på så nära håll!
Summan av kardemumman: en mycket trevlig - och för mig välbehövlig - kväll!

NU ska jag klä på mig och gå ut på en promis med lill-fisen! Hon lär ju behöva gå på toa precis som alla andra!

Trötta tjejer...

Oj vad det tar på krafterna att tvätta och fixa inför kvällen. Nu är ALLT fixat, bara jag ska fixa till mig lite innan Jessica och Nina kommer. Nu ska jag vila lite och titta på ett Felicity-avsnitt!


Tindra är också trött. Hon orkar inte ens äta cheeseballs....


Felicity!

Åh! Kommer ni ihåg???
Jag ÄLSKAR den här serien! Därför har jag laddat hem hela första säsongen och det lär bli ett Felicity-maraton i helgen!! :-)



Äh, det blir inget uppehåll.


Osminkad, skitigt hår, A's linne. I love it! :-)


Detta är ju som en dagbok, nästan. Jag delar inte med mig om allt, det vill jag inte, men jag gillar att skriva ner mina tankar - och det må vara otroligt ointressant för ganska många, men jag skriver inte för att underhålla på det sättet.
Jag gick in i min gamla blogg igår, och nog för att den är fylld av bilder från ett "gammalt liv" så är det ändå kul att läsa. Tycker JAG alltså.

Hur som helst.

Fredagmorgon och jag har varit uppe länge redan. Sedan A flyttade in så svämmar tvättkorgen över konstant, han tränar ju 2 ggr per dag, och jag hatar en full tvättkorg så jag har tvättat sedan kl 7 i morse. Skönt att få det överstökat. Även A var uppe tidigt idag, och nu sitter han på en buss till Göteborg där han ska spela tre matcher i helgen. Då har det börjat på allvar då - livet som "spelarfru". Haha, "spelarflickvän" alltså.
Det känns bra, jag har ju i perioder stora behov av att vara själv och få egentid, så detta funkar bra. Men jag saknar honom redan, haha!

Idag ska jag tvätta som sagt, hämta Tindra hos "mormor", inhandla lite till kvällens tjejmys, köpa ett läppglans på MUS som jag har spanat på ett tag nu, och så måste jag städa lite.
Jag känner på mig att detta kommer att bli en bra dag, och en bra helg (trots att jag ska jobba på söndag).

Skriver mer senare!
Kramis!


Det ska inte vara så svårt!

Ibland händer det att jag går och tycker synd om mig själv och tänker att jag aldrig gör något roligt längre. Faktum är att jag känner mig lite som en toffel (vad nu det innebär).
Jag kommer inte ihåg när jag var ute på krogen sist, eller jo, det var i maj någon gång för att fira A's SM-guld. Hallå?? Det är ju flera månader sedan!!!??!!! Men jag känner inte att jag har behovet längre. Jag har inget sug efter att gå ut och bli full. Visst. Man MÅSTE inte bli full, men jag gillar INTE att gå ut nykter bland massa andra onyktra, och det har jag aldrig gjort. Jag blir bara irriterad på dom.
Det låter kanske konstigt (fast egentligen inte), men jag har nog kommit till ett annat stadie i livet. Jag uppskattar andra saker helt enkelt.
Men det är svårt att ta tag i saker ibland. Det är svårt att försöka tajma ihop det med vänner när det finns bebisar, hundar, pojkvänner, jobb och annat att ta "hänsyn" till, men det ska inte vara så svårt. Och det går inte att sitta hemma och tycka synd om sig själv och tänka att man aldrig gör något kul längre. Det styr man ju bara över själv, eller hur?

Så idag tog jag mig i kragen och bjöd hem två favvotjejer på middag imorgon! Bara så där!
Det ska bli såååå mysigt och trevligt! Jag längtar jättemycket! :-)
Svårare än så behöver det inte vara!

Äsch.

Jag pallar inte skriva nu, jag kanske gör ett litet uppehåll.
Tjing på en stund.

/Tönten Jonsson.

Air Jonsson!

Då har jag spelat basket ikväll igen! Hur kul som helst!
Nu DUSCH!!!

Jäkla piss.

Jag hade urinvägsinfektion för några veckor sedan. Den verkar inte riktigt försvinna, trots antibiotika.
Fan å!

Jag ska kolla upp det idag!
BLÄ!

Aningen trött.

God morgon eller?
Nja.

Tydligen så har vi en ny regel hemma. Regeln heter nåt i stil med "Tindra ska sova i sin egen säng". Det funkar inte så bra, varken för Tindra eller mig. Jag har i 3 års tid låtit Tindra sova i sängen, hon trivs med det och jag gör ju också det, men A tycker att det blir lite trångt, då Tindra har en förmåga att krypa tätt, tätt intill kroppen. Så inatt skulle vi tydligen köra stenhårt på att hon INTE skulle sova i sängen. Det börjar bra, Tindra sover i soffan, hon flyttar sig senare till sin säng, men runt ett halv två så vill hon inte vara ensam längre. Hon tassar fram till min sida av sängen, står där och gnyr ett tag. När hon märker att det inte lönar sig så tassar hon över till A's sida. Gnyr en stund. Ingen lycka där heller. Så då provar hon min sida igen. Ingen lycka. A's sida, ingen lycka.
Så där håller hon på tills jag får nog och ryter till henne att gå och lägga sig (inget jag VILL göra). Då lugnar hon sig en stund och somnar till slut under sängen tror jag. En timme senare är allt igång igen. Jag ryter, hon somnar, och efter en timme är allt igång IGEN.
A sover så klart genom allt detta, och vips ringer min väckarklocka.
Klockan är 05:00 och det är dags för mig att kliva upp.

Det är klart hon ska sova i sängen. För då sover både hon och jag bra.
A är nykomling, han får anpassa sig, haha!

Jaja.
Jag jobbar till 15, och efter det ska jag hjälpa A att städa lite i hans lägenhet.
Ikväll ska jag spela basket igen, det kommer att bli fett najs.
Haha, jag hoppas att ni fattar att jag dummar mig när jag skriver "fett najs".

Nu ska jag ta lite kaffe tror jag. Äckligt Selectakaffe.
Hej på en stund
.

Uppkast 14:00..

...och jag är inte på plats i hallen.
Jag har städat och putsat fönster, och nu njuter jag av en kopp kaffe och två chokladpraliner! Strax ska jag hoppa in i duschen och sedan piffa till mig lite, man behöver ju inte vara sunkig för att det är söndag! :-)

Jag såg nyss att en av mina favvofilmer under kategorin "mysfilmer" visas kl 15:15 idag på TV3 - "Mitt stora feta grekiska bröllop". I love it!!
Så, den ska jag titta på och invänta min kära sambo! :-)

Kom igen nu Tindra!


Tindra är morgontrött...
Hon verkar inte alls fatta det här med att gå ut och njuta av solen.

1 eller 2?

God morgon!
Idag har jag 2 alternativ:
1 åka till Östersund och kolla på basket
2 stanna hemma och göra husliga saker (baka, städa)

Alternativ 1 låter ju som det roligare av dom två, men alternativ 2 behöver inte bli så tråkigt. Jag föredrar att fixa och dona när jag är ensam hemma, så jag borde ju typ passa på (plus att jag kommer att vara sjukt nöjd när jag är klar med allt).
Adam säger att det blir roligare när riktiga säsongen börjar, och det har han ju i och för sig rätt i.
Jag stannar nog hemma. Haha, gud va velig jag är!!!!!

Nu ska jag svepa kaffet och gå ut på en promenad i solen!

P.S Klicka HÄR för att checka out min nya dator! D.S



Pink lady!

Börjar det gå till överdrift när det ser ut så här på bordet?

Rosa dator, rosa telefon, rosa iPod, rosa mugg (jag fotar med en rosa kamera)....
I can't help it, jag älskar ju rosa! :-)


Lördag idag alltså. Jag har lite grejer att göra, men jag har ingen aning om vart jag ska börja. Jag har tre saker som jag SKA göra i helgen och det är att åka till pappa, åka till IKEA och handla saker till jobbet och slutligen städa toaletten och badrummet. Pappa ska jag till idag kl två. Jag tyckte att det var lika bra att bestämma en tid, för annars sitter han bara hemma och väntar på att jag "kanske" ska komma.
IKEA och städningen kan jag ju göra när som helst under helgen egentligen, men det kan ju vara skönt att få det gjort.

Sen skulle jag ju vilja gå på stan lite också faktiskt..... Åker jag till Östersund så blir det nog imorgon, men det lutar åt att jag inte gör det. Fast ändå inte. Jag bestämmer mig imorgon.

Nu ska jag sörpla vidare på mitt kaffe och sen gå ut med Tindra!
Ha en bra dag!


Fredagsmys del 2

Nu har jag gjort en typisk tjejgrej (enligt mig).
Jag hade tråkigt så jag lockade håret. Gör killar sånt?

Hur som helst, fick nyss en rapport från Ö-sund.
Första matchen för helgen är klar och "vi" vann. Kingen!

Nåja, fredagsmyset fortsätter,
om jag bara kommer ihåg hur man nu kan titta på film på PS3:an...??


Curly girl!


Slingorna ser ganska fina ut va? De är lite guldiga, I like!


Hur funkade den här nu igen.....?

 


Fredagsmys del 1

Chips, dipp och Cola är i köket. Jag sitter och dricker en kaffe med Baileys. Från och med NU till och med söndagkväll så är det jag, Tindra och säsong 1 av True blood. Ska kanske ut och röra på mig imorgon. Har inte bestämt hur jag ska göra med Östersund än, vi får se. Det känns inge kul att åka själv...

Oh well.


Här testar jag och Tindra webkameran.
Tindra fattar inte riktigt vart man ska titta än, men jag ska nog lära henne
!


Man blir ju mörkrädd...

...eller så är man (jag) bara gammal.
Jag sitter och läser lite bloggar (ska lista dom jag läser regelbundet vid senare tillfälle), och det händer ganska ofta att jag glider in på andra bloggar som ligger länkade i någon av mina favvobloggar.
Hur som helst. Jag gillar att läsa - och framför allt titta på bilder - i så kallade "modebloggar", "Stureplansbloggar" och "fjortisbloggar", bara för att det är så långt ifrån mitt eget liv som möjligt. Unga blonda tjejer med putläppar. Alla ser likadana ut. Alla är lika uppkäftiga och kaxiga. Många bilder anspelar på sex på ett eller annat sätt. Alla skriker efter uppmärksamhet och bekräftelse. Jag kan ärligt talat inte förklara varför jag "läser" dessa bloggar. Kanske för att få ett litet skratt, eller kanske för att jag alltid känner "gud vad vettig JAG är", haha!
Kolla här (detta är inte dom jag följer regelbundet, men lite då och då):

http://kissies.se/
http://amandavardet.blogg.se/
http://blogg.stureplan.se/hibbs/
http://blogg.stureplan.se/rebecca/

De två första ska dock inte jämföras med de två sista. De två sista skriver faktiskt ganska vettiga saker ibland, men håret, läpparna, attityden och allt det där är lika (tycker JAG alltså). Jag kan på fullaste allvar inte fatta vad den där "Kissie" eller Amanda håller på med??!! Guuud alltså!! Det har hänt något med "dagens ungdom". Jag var verkligen inte så där, och hade inga tjejkompisar som betedde sig så där. Livet och världen ser ju totalt annorlunda ut nu än vad den gjorde för 14-15 år sedan när det gäller datorer och mobiler. Nu kan man alltid vara uppkopplad, man kan alltid fota sig själv och lägga ut bilder på sig själv och man får alltid på så sätt uppmärksamhet.  Det måste ju vara det det handlar om? Eller? Behovet av uppmärksamhet. Stora "bloggerskor" har ju tiotusentals läsare varje dag som följer minsta lilla grej dom skriver och gör. Kommenterar hur dom ser ut, ovasett om det är snyggt eller mindre snyggt.
Jag undrar vad deras föräldrar tycker. Gillar dom att deras dotter (även fast dom är vuxna och får bete sig precis hur som helst) visar halva brösten, slickar sig om läpparna och ser allmänt kåt ut? Blir dom stolta då tro? Jag skulle inte gilla det, oavsett om min dotter var 15 eller 25. Men det är ju jag och min åsikt.

Nu till anledningen till detta långa utlägg. Nu har jag hittat en blogg som skrivs av en kille som är liiiika "far out there" som tjejerna. Stylad till max, och med förstorade läppar.
Hjälp!
http://rahlenfeldt.blogg.se/

Ha en fin dag!
/Jessica, 31, brunett, normala läppar och ett liiiiitet behov av uppmärksamhet! ;-)


Det regnar katter och hundar!

SHIIIT vad regnet öste ner i morse mellan kl 5-6!!! Det kändes som att rutorna skulle krossas av regndropparna!!

Nu är jag på jobbet igen. Lite jobbigt att ha jobbat stängning och sedan göra en öppning direkt efter... Tur att det inte händer så ofta. Jag slutar 12:15 idag och då ska jag skynda mig upp till mamma och hämta lill-tindris och sedan skynda hem till A! Han åker bort i helgen som sagt, och vi har inte setts så mycket de senaste dagarna förutom på kvällarna då jag praktiskt taget nästan har somnat i soffan. Jag kommer att saaaakna honom.... Samtidigt blir det skönt med lite Jessan-tid (fråga mig hur nice jag tycker att det är ikväll eller imorgonkväll då jag sitter totalt uttråkad). Jag ska shoppa lite mer tänkte jag, jag behöver ett par nya skor och en jacka. Gärna en ny kofta också. Jag föredrar att shoppa själv, då kan jag ta exakt den tid jag behöver.
Lite träning kanske inte skulle skada heller? Jag har ju faktiskt tränat 2 ggr denna vecka, och en tredje skulle bara vara bra! Kanske lite bodypump för att chockera kroppen rejält? Haha!

Näe nu ska jag läsa tidningen och njuta av att telefonen inte har börjat ringa...

TRÖTT!!!!!!!!!

Seriöst. Jag kommer ihåg helgerna då jag jobbade på casinot. Speciellt fredagar och lördagar då man konstant satt och log och var supertrevlig i X antal timmar. Jag kommer ihåg känslan då man fick gå iväg på rast och då man var totalt nollad i skallen. Helt slut på energi.
Precis så nollad i skallen har jag känt mig ikväll efter Fixarmässan på Kårhuset idag. I 3 timmar, non-stop var det "hej hej, träningssugen? vi har ju ett jättebra erbjudande för studenter..." osv, osv. Helt SLUT i huvudet var både jag och Daniel när vi gick därifrån. Jag har varit trött resten av kvällen...
Possitivt inlägg va?
Haha!

Det gick rätt så bra, vårat mål var att slå förra årets antal sålda avtal, men vi missade med 4. Men men, vi kämpade på ganska bra ändå.

Snart får jag gå hem och då ska jag kväva A med pussar! Haha!
Hörrni, vad tycker ni? Ska jag ta bilen till Östersund i helgen och överraska A? Dom har 3 matcher fre-sön och jag har inget att göra.
Ska jag åka till Östersund (2 timmar), titta på basket (1 1/2 timme), åka hem (2 timmar)?
Det skulle vara kul att överraska A, men pallar jag? Tell me! :-)
Kram då!

Shopping är KUL!!

Idag är en bra dag. Jag och Daniel ska vara på "Fixarmässan" i eftermiddag och sälja in Helex till nyinflyttade studenter! Och eftersom vi ska "sälja, sälja, sälja" så passade jag på att shoppa, shoppa, shoppa lite nu på förmiddagen! :-)
Billigt blev det också! Ett par grå/svarta jeans och svart v-ringad topp på HM blev endast 268,50!!! Jeansen hade 100:- rabatt och så hade jag en värdecheck på 100:- också! Wiihooo va billigt det blev!!! Så då firade jag med att gå på Make up Store och köpa en "Cover all mix" som jag har velat köpa under en längre tid nu, det var inte lika billigt men det ska ju tydligen vara hur bra som helst! En lyckad shoppingdag helt enkelt! :-)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan piffa till mig! Man måste ju se bra ut när man ska sälja!!! Haha, eller nåt!


I'm your biggest fan, I'll follow you until you love me....

Denna låt har FASTNAT i mitt huvud:

Lady GaGa - Paparazzi


Så där ja!

Fortfarande trött men va fan...spela roll då!
Jag har fortfarande inte vant mig vid min nya (LILLA) dator, det är väldigt stor skillnad på att ha en 15" och att ha en 10". Allt är liksom pyttelitet! Men den är rosa och fin, och minst lika bra som en stor klumpig svart dator.

Planen idag är att jobba från 12-20. Jag skulle egetligen träna med Daniel  på jobbet vid 10, men jag har så ont i ryggen så jag skippar det. Ryggen har krånglat i över 1 vecka nu, vette fan vad det är... Jag sitter hellre hemma i mitt uppdaterade vardagsrum och myser med Tindra (A är på en högstadieskola och snackar om att man inte ska ta droger, ett projekt som kallas "Förebyggare" och är väldigt bra). Med "uppdaterat vardagsrum" menar jag ny stor tv, större soffbord och digitalbox från Com Hem. Tv'n och bordet är A's som vi har tagit hit, och det är så NICE!!!! Jag gillar sambolivet! ;-)

Nu börjar det bli dags för en promenad snart!

Dåligt men bra.

Vad dålig jag är på att skriva....
Jag är så trött bara.
Håret blev jättefint, basketen var jättekul, datorn är jättecool.

Skriver mer när jag inte är så trött (jag är trött för att jag jag har tränat 2 dagar i rad nu - ÄNTLIGEN!!!) !

Kramis från en tröttis!

RSS 2.0