En mindre KUL dag.

Idag har jag ont lite här och där. Nacken, mellan skulderbladen, huvudet. Den sistnämnda känner säkert från den förstnämnda.
Jaja.

Idag innan jobbet så var jag in till stan en sväng. Jag köpte mina favvoprodukter - Cliniques 3-stegsserie! Åh så nöjd jag är med dom alltså!! Jag har använt dom lite från och till i några år, och skulle nog använda dom jämt om jag hade råd. Nu hade jag en liten kupong så det blev inte lika dyrt som annars.
Dessutom köpte jag två par jättesöta örhängen på Kappahl! Jag har nog inte varit på Kappahl sen....ja, typ NEVER, men vad jag har förstått så har dom verkligen "steppat upp" lite i deras sortiment. Jag fick med mig 2 par jättesöta och framför allt billiga örhängen, 29,50:- st!! :-) Kingen ju!

Idag jobbar jag till kl 20, jag ska försöka att smita hem lite tidigare, pallar inte stå här med den här nacken...
Blä-ish!



En KUL dag!

Hello!
Idag har jag haft en riktigt rolig dag/kväll på jobbet! Det är skönt att koppla bort allt tråkigt som jag tänker på nu för tiden, och det kan jag oftast göra på jobbet!

Snart får jag gå hem till min älskade!
Detta blev ett kort inlägg, ville bara säga hej liksom!

Peace!

Morgonbloggen.

Halloj!
Är på jobbet. Har hyffsat trötta ögon.
Igår var en riktigt tung dag, det var liksom inget som var roligt. Jag fällde många tårar och A tröstade snällt. Jag hoppas på en gladare och ljusare dag idag. Helt seriöst nu, det här VÄDRET gör ju att man mår piss! Det ger ingen energi eller lust till något! Det är kolsvart när jag går till jobbet, och grått och blött utan minsta lilla solljus. Det är faktiskt ganska deprimerande, håller ni med?

Nåja, jag hoppas som sagt på en bättre dag idag.

Adam åker till Södertälje idag för att spela match ikväll. Detta är alltså min "Jessan-dag".
Jag ska kolla på DHW, One tree hill och Gossip girl på datorn - i sängen!!! Haha värsta lyxen! Det finns chips och godis också (som jag ska menssvulla).

På tal om mens. Jag skulle vilja mäta mängden vätska i kroppen veckan innan mens, och sen mäta den strax när den har börjat. Jag känner mig som en jäkla vattenballong idag! Det måste skilja hur mycket som helst, åtminstonde den här gången!

Nu ska jag hälla upp morgonens första kaffe!
Ha en fin dag!

Måndag och ÄNTLIGEN lön!

Tjoho!
Nu har jag fixat och trixat och gjort lite bankärenden på nätet. Fört över pengar från det ena kontot till ett annat, fram och tillbaka, hit och dit.

Idag efter jobbet och träningen (för 3:e veckan i rad kör jag ett IW-pass direkt efter jobbet), ska jag åka till Birsta och köpa mer shampo och balsam, och även min absolut bästa hudvårdsprodukt någonsin!
Nämligen Johnson's Baby Oil! Billig är den och riktigt, riktigt bra! Man smörjer in sig i duschen, alltså innan man har torkat sig, och den återfuktar väldigt bra, huden blir riktigt mjuk och smidig!!

Bodybutter och härliga lotions i all ära, men denna är bäst - enligt mig!

FAAAN vilket telefonkaos det är nu, jag kan verkligen inte blogga mer!

Våffel-toffel!


Idag åt vi lite våfflor här hemma.
Vi ställde ner en tallrik full med våfflor till Tindra bara för att se hennes reaktion,
och detta var hennes reaktion.
Hon visste inte riktigt hur hon skulle bete sig,
det var nästan så att hon inte vågade gå fram till dom.
Givetvis var inte alla våfflor till henne, hon fick ett litet våffelhjärta med lite grädde på!


Ibland överraskar jag mig själv.

Nu till exempel. Vilken annan människa kliver medvetet upp kl 8 på en söndagmorgon? Jag gör det för att testa en sak. Alltså, om jag kliver upp tidigt, borde jag bli trött tidigt ikväll, och det i sin tur är ju jättebra eftersom jag ska upp jättetidigt imorgon och på tisdag. Vi får se om det är värt att offra söndagens sovmorgon i fortsättningen också.

Det är ganska skönt. Bara ljudet från tangenterna på datorn och Tindras små tassar hörs. Jag har bryggt lite kaffe och tänt 2 ljus, jag har det med andra ord lite mysigt så här på morgonkvisten. Egentligen är det ju inte så farligt tidigt just idag, klockan är ju "egentligen" snart halv tio. Nästa helg kanske blir tuffare.

I fredags var jag hos frisören och bättrade på min färg i håret. Helt ärligt så ser man som vanligt ingen större skillnad. Utväxten är borta och några fler slingor, thats it. 1200 spänn varsågod. Haha, varje gång så stör jag mig på priset, men jag är ju faktiskt nöjd med resultatet, så jag kanske ska vara tyst. Det hade ju varit mycket värre om jag hade betalat så mycket och varit totalt missnöjd. Faktum är att jag aldrig har varit så nöjd med färgen på mitt hår, jag tycker att det är skitsnyggt! Inte för mörkt (jag brukar ju nästan ha svart hår), och slingorna är lite mer kalla i nyansen (tidigare har mina slingor varit mer "guldiga" i tonen). Jag ÄLSKAR mitt hår, och nu när jag tänker på det så så är mitt hår värt alla pengar jag lägger på det! Hahaha!
En sista hårgrej nu, igår köpte jag det nya "billiga" salongshampot med tillhörande balsam som flitigt visas på tv nu. Jag menar alltså detta:



ICA Maxi hade ett erbjudande, om man köpte shampot så fick man balsam på köpet. 89:- för 2 stycken 900 ml flaskor! Skitbilligt ju! Och faktiskt - mitt hår är jättemjukt, blankt och inte alls statiskt (som det har varit i 2-3 veckor nu)! Jag är supernöjd! Jag ska nog köpa en uppsättning till medan det är billigt! :-)

Nu ska jag svepa mitt kaffe, nu är tystnaden över, A har klivit upp och tv'n är igång.
Ha en trevlig söndag! :-)

Tindra leker "arga leken" med ett päron.


Tindra stirrar ut ett päron hemma hos Mormor...


...det ser ut att bli en lång dag.

TGIF!

Hello!
Idag verkar alla må bättre. Mamma är hemma, pappa har börjat äta sin medicin och jag har bara lite lätt ont i huvudet!
Gladast och piggast av alla är nog Tindra som ÄNTLIGEN fick åka till "mormor" idag! Torsdagar är ju annars "mormordagar".

Idag ska jag gå och fixa min utväxt, och tur är väl det, eftersom jag hittade 2 gråa hårstrån idag... DYRT kommer det att bli, och jag har valt att bara färga, och inte klippa något, bara för att dra ner priset liiiite.
En sak som stör mig OTROLIGT mycket just nu är att jag inte har fått någon lön idag. Jag var totalt inställd på att få lön idag eftersom den 25:e är på söndag. För visst är det så att man får lönen sista vardagen innan i såna fall? Så var det i alla fall under alla mina år på casinot, och jag frågade en kollega på Helex idag, och hon sa samma sak. Måttligt irriterande att se att det stod "Utbetalningsdag 20091026" på lönespecet som kom...
Nu kommer alla pengar som är kvar att gå till frissan, och sen är jag pank resten av helgen.. Fan också, jag vill inte nalla av sparpengarna!!!

Ikväll är det match, jag ska träffa tjejerna från förra veckan, och Emma ska följa med också! Det blir kul!

Nu ska jag tjura lite till över att jag inte har fått någon lön, och sedan ska jag göra mig i ordning och gå in till stan!
Ha en fin dag!

Gårdagen.

Eller, jag börjar med förrgårdagen. Ganska sent på tisdagkväll så ringde min lilla pappa till mig. Han hade så ont i njurarna att han grät. Jag sa att jag skulle komma upp på momangen och köra honom till sjukhuset, men det ville han inte, utan han sa "har jag gått och haft ont i 2-3 veckor så kan jag klara mig i en natt till". Han hade ordnat med skjuts och hundvakt morgonen efter - alltså igår.
Jag blev ju så klart orolig, och åkte upp till honom i alla fall bara för att kolla av läget. Han verkade under omständigheterna ganska ok, och när jag ändå var där så passade jag på att gå ut på en promis med hans hund och sen kramade jag om pappa och sa att allt kommer att ordna sig och att han skulle höra av sig när han hade varit på sjukhuset.

Igår vaknade jag upp med världens jobbigaste huvudvärk, och en allmän känsla av förkylning i kroppen. Planen var att gå på lunch med mina kollegor, och förhoppningsvis orka gå till jobbet sen. Jag kände så fort jag började röra på mig att minsta lilla grej var en ansträngning för kroppen. Bläää!!! Men, jag gick till jobbet, vi gick till stan och åt, men jag kände att ju längre jag satt där, desto mer kallade sängen efter mig, så vi började ringa runt för att se om någon kunde ta mitt pass på eftermiddagen. Mitt i allt det där så ringer min mobil. Det var mamma. HOn frågade vad jag gjorde och jag sa att jag inte mådde så bra och att jag inte skulle jobba idag, och då sa hon "Jag mår inte heller så bra, kan du komma och köra mig till akuten?". Jag hörde direkt på hennes röst att det var allvarligt. Jag avslutade snabbt lunchen och ringde till A som kom och mötte mig och mamma på hennes jobb. Mamma hade extrem huvudvärk, och tidigare på morgonen hade hon känt att det "hände" något i huvudet, samtidigt som hon i några sekunder hade fått dubbelseende och nedsatt hörsel. Hon brukar aldrig ha huvudvärk annars, så hon ringde till sjukvårdsupplysningen och där rådde dom henna att åka upp till akuten.
Vi kom tid vid 14-tiden, hon fick komma in nästan direkt. Adam stannade kvar till kl 15, jag väntade tills en sköterska kom ut och kallade efter mig. Jag fick komma in till mamma som låg i en säng, hon hade en sladd i fingret och en från bröstet och en kanyl (eller vad det heter) i armvecket. Efter en stund kom en läkare och ställde lite frågor, och efter ytterligare en stund kom samma läkare tillbaka och sa att hon skulle skicka mamma på röntgen av hjärnan, och att hon skulle stanna kvar över natten Vi blev jätteglada över det beskedet, det var nästan så att vi var inställda på att hon skulle bli hemskickad med Alvedon typ.
Vid 17-tiden kom Uffe, mammas sambo, och då åkte han och jag hem och hämtade lite grejer till mamma, och så släppte han av mig hemma hos mig. Då hade jag alltså suttit på sjukhuset i 3 timmar ungefär. Jag intog soffa-och-filt-läge direkt.

Tidigare på dagen slog det mig. Jag hade både min mamma och min pappa på akuten på samma dag. Pappa ringde och berättade hans "status". Efter ett ultraljud så visade det sig att han hade en systa på ena njuren. Den var godartad, och han ska få träffa en urolog inom 2 veckor som ska ta över hans "ärende" och avgöra hur behandlingen ska ske.

Mamma ringde senare på kvällen. Röntgenbilderna visade ingenting, då kunde man alltså utesluta en propp eller blödning, men hon hade fortfarande inte fått svar på de 3 blodprover som dom hade tagit på henne, det får hon reda på idag.

Seriöst alltså. Det är när såna här saker händer som i alla fall jag inser att jag är vuxen, och att det faktiskt kan hända saker med ens föräldrar. Man ska inte ta någonting för givet, för man vet aldrig vad som kan hända. Nu verkar mina föräldrar ha haft tur - eller vad jag ska säga - och det är jag evigt tacksam över.

Jag är hemma från jobbet idag också, jag känner mig verkligen inte i form för att jobba. Näsan rinner och huvudet bankar, och som ett brev på posten så kom det lite mensverk också.
Joråsåatt....

Wihooo!

Jag slutade jobbet 1 timme tidigare idag, och direkt åkte jag och A till hans lägenhet och fixade det sista. Hoppas allt går bra på besiktningen på torsdag. Åååh, vi är verkligen sambos nu!!! Det känns så bra och jag är såå lycklig!!!!! Fatta att det var ganska precis ett år sedan då mitt "dåvarande liv" sket sig käpprätt åt skogen, men tänk att det alltid löser sig, och ur något ont kommer alltid något gott! :-) Wiihooo!!!

Nu ska jag ta en snabb sväng in till stan, och sedan ska jag SLAPPA resten av dagen!!! :-)

Jag vill sova.

God morgon.
Det blev ingen mer tränig igår. Jag hade ingen ork. I stället lagade jag middag till mig och A, och jag orkade sitta uppe i soffan ända fram till halv nio då jag frågade A om han kunde titta på CSI i sängen med mig tills jag somnade. Jag hade somnat innan kl nio. Haha.

Nu har jag nyss haft en skrattattack med städ-Siv på jobbet! Haha, va roligt att skratta så att man gråter kl halv åtta på morgonen! :-)

Ha en fin dag!

Nytränad!

Kors i taket! Jessan har tränat!
För andra veckan i rad har jag kört ett I.W pass direkt efter jobbet och det känns jättehärligt! I min lilla, lilla värld så hade jag en plan att även köra 2 pass ikväll, ett aerobic och ett core (som på den gamla goda tiden), men jag tror inte att jag kommer att orka. Jag lämnar det lite öppet, men jag tror att det lutar åt att jag blir hemma. Jag vill inte DÖ i soffan kl halv nio.

Gaah...jag vill ju, men jag får se.

Nu ska jag åka iväg och handla tror jag. Eller i alla fall gå ut med Tindra!

Nytränad!

Kors i taket! Jessan har tränat!
För andra veckan i rad har jag kört ett I.W pass direkt efter jobbet och det känns jättehärligt! I min lilla, lilla värld så hade jag en plan att även köra 2 pass ikväll, ett aerobic och ett core (som på den gamla goda tiden), men jag tror inte att jag kommer att orka. Jag lämnar det lite öppet, men jag tror att det lutar åt att jag blir hemma. Jag vill inte DÖ i soffan kl halv nio.

Gaah...jag vill ju, men jag får se.

Nu ska jag åka iväg och handla tror jag. Eller i alla fall gå ut med Tindra!

Kärlek!

Lilla Tindra får utstå ganska mycket ibland. Jag muppar mig med henne och busar och fjantar mig så mycket, att hon ibland tittar på mig med en blick som säger "Alltså vad fan håller du på med?".
Men jag ÄLSKAR ju henne sååååå mycket!! Idag såg jag en kort snutt på Animal planet innan jag gick till jobbet. Det handlade om en hund som hade blivit så sjuk att ägarna stod inför det svåra valet att ta bort henne eller inte. Eftersom hunden led så mycket så var det ju inte så svårt egentligen, i ett sånt läge får man ju verkligen inte vara egoistisk och behålla hunden för sin egen skull, utan då måste man ju bara släppa taget och låta den somna in.
BRA att titta på något sånt 5 minuter innan jag skulle gå till jobbet. 
NEJ! Fy vad jag grinade!!



Lilla, lilla Tindra, du och jag ska leva för alltid, eller hur? :-)

[email protected]

Hallå där!
Trots en generös sovmorgon så hade jag svårt att ta mig till jobbet idag. Men, jag kom till jobbet och kikade in i kylen och hittade massa god mat från igår (det var en liten minifest här för instruktörerna igår), som jag tänker äta lite av i eftermiddag. Jag har redan smakat på efterrätten, hihi!

Filmen igår var bra som fan, dock vill jag tillägga att en grej på slutet var lite väl överdriven kanske (vill inte avslöja om någon ska se den). Men, 4/5 får den! :-)

Nu ska jag försöka hitta något att göra. Det är väldigt lugnt här idag, och jag har ca 6 timmar kvar. Woohoo!!

110 spänn för en biobiljett!?!

Seriöst! 220:- för två personer att gå på bio. Nu låter jag kanske som en kärring, men det är ju skandalöst dyrt!! Inte undra på att folk laddar hem filmer i stället!
Jag och Adam ska ha datenight, och ska alltså gå på bio. Vi ska se "Flickan som lekte med elden" har jag bestämt. Han får bestämma vad vi ska äta till middag! :-)

Jag har jobbhelg den här helgen, och det känns lite typiskt eftersom Adam är ledig, och när DET händer igen har jag ingen aning om. Men det är bara att gilla läget, ibland blir det så helt enkelt.

Gah..för ca en timme sedan fick jag ringa efter en ambulans. Detta är andra gången jag får ringa 112 då jag jobbar helg (alltså också helt ensam). En äldre herre ramlade ihop inne i gymmet, och tack och lov så fanns det några hjälpsamma själar som tog hand om honom under tiden vi väntade på ambulansen, som för övrigt tog väldigt lång tid på sig att komma hit. Adam som var här när detta hände sa senare att om något skulle hända oss så skulle vi INTE ringa ambulansen om man var tvungen att vänta så där länge.... Hur som helst, det är alltid lika jobbigt när något sådant händer, jag har noll koll och känner mig otroligt bortkommen.
Men, mannen fick till slut den hjälp han behövde, och jag hoppas verkligen att det inte var något allvarligt.

Nu ska jag äta en chokladboll och dricka lite kaffe! Det är ju faktiskt lördag! :-)

Påfyllt!

Nagellack, nagelbandsolja, toplack, Dust it, 3-stegsserie från Clinique.
Välkommen hem till mig!

Jag trotsar!

Nu klär jag på mig och går ut!
Tindra stannar inne en stund till....

Mys-lunch!

Idag har jag haft en bebis i mitt knä! OOh så mysigt! Lilla W fick sitta hos mig när mamma Weronica åt sin lunch! Oj vad den biologiska klockan tickade högt då! Haha!
Efter en mysig lunch i Birsta med Jessica och Weronica så åkte jag och hämtade lillfisen hos mamma, fikade och surrade lite med henne, och nu har jag kommit hem! Jag sitter och funderar på att trotsa regnet och promenera in till stan och gå på typ Kicks eller Åhléns och köpa lite grejer, men jag gruvar mig. Dels för regnet och dels för att det kommer att bli så dyrt. Fan.

Jag kollar på nya Greys och funderar på saken en stund!

Arbetsdagen lider mot sitt slut!

Snart får jag gå hem! Då ska jag ta av mig dom här tajta jeansen och stövlarna som jag envisades med att ha på mig idag. Visserligen har jag fått väldigt många komplimanger idag av tjejerna här, jag är snygg i håret och snyggt klädd tycker dom! Jag brukar ju alltid ha något Helex-aktigt på mig, och baggy jeans eller andra träningsliknande kläder, så att se mig med lite snyggare kläder och håret i en lite snyggare uppsättning var nog en ovanlig syn för de flesta! Jag blev jätteglad i alla fall! :-)

Imorgon är jag leeeedig, och då ska jag ha en skön Jessan-dag! Först ska jag träffa Jessica och Maya och Weronica och hennes William på Birsta city och äta lunch, sen ska jag hämta lill-fisen som är hos mamma och någon gång under dagen ska jag shoppa lite skönhetsprodukter. Jag kanske gör det innan lunchen. Jag behöver massa nytt till badrumsskåpet, och så skulle jag gärna vilja "investera" i ett bra frisörschampo och balsam, gärna ett bra värmeskydd också. Fan, det kommer att bli dyrt imorgon känner jag. Oh well. Oftast är såna saker ganska dryga och räcker ganska länge. Jag får tänka så.

Nu ska jag göra det sista här innan jag stänger!
Kram!

Webcam action!

Hello!
Det är otroligt fint väder idag! Eller hur? I Sundsvall i alla fall!
Jag sitter dock inne och har lite spänningshuvudvärk. Det var ganska länge sedan jag hade det nu, på "casinotiden" hade jag det väldigt ofta, jag åt Ipren säkert varannan dag, nu tar jag en i månaden ungefär.

Om en timme ska jag till jobbet, och nu chillar jag mest framför Oprah tillsammans med Tindra och en stor Kärleksmums! :-) Mycket mer än så blir det inte idag!


Bilden tog jag när jag pratade med Adam i telefon alldeles nyss.
Han är på väg till Örebro för att spela match imorgon!
PUSS!


Skööön vinst igår!

Oj oj oj vilken match igår!!! Hela matchen igenom var bra, spännande och tajt!
När det endast var 3,4 sekunder kvar (och Borås hade bollen) så stod det 84-84! Då snodde "vi" bollen, min baby passade snabbt fram till islänningen Jakob som hivade iväg en lååång 3:a som träffade plankan och i!! Precis på slutsekunden!!!!!!! Fatta va skönt att avgöra med ett sånt skott!!! Sundsvall vann alltså med 3 poäng! Jag satt brevid Jakobs flickvän Edith, och hon va mäkta stolt!! Det var en jättetrevlig kväll annars också, jag träffade som sagt upp Edith och en annan spelarflickvän som heter Anza, och vi tre ska nog gå tillsammans i fortsättningen också! :-)

Idag är jag på jobbet fram till kl 20:00 ungefär. Adam är och fixar det sista i hans lägenhet och ikväll ska vi mysa lite extra eftersom han åker bort igen imorgon. På fredag är det bortamatch mot Örebro, så han lär ju inte komma hem förrän på lördagmorgon någon gång. Typiskt att jag ska jobba i helgen också, eftersom han är helt ledig. Well, well.

NU ska jag fixa lite kaffe tror jag! :-)

På tal om...

...lockar och sånt där.
Är det någon som kan tipsa om den BÄSTA LOCKTÅNGEN EVER så skulle jag bli glad! :-)

Man vill alltid ha det man inte kan få.

Jag har spikrakt hår. Fint, blankt, hår - men spikrakt. Jag har alltid velat ha lockigt hår, så klart.
Enligt mig så borde det vara enklare att platta ett lockigt hår än att locka ett platt hår? Enligt mig alltså. För att locka håret är väligt jobbigt tycker jag, men det är ju så fiiiiint!!! Jag tänker ganska ofta att jag ska locka håret, för jag känner mig så fin i lockar, men det blir liksom aldrig av, för jag orkar aldrig. Fan, vilket HIMLA svammel om lockar. I like it, I can't help it. Jag ska nog ta mig an locktången i eftermiddag, jag vill vara fin för Baby ikväll, som han sa förra veckan "Du var så fin ikväll, jag såg dig på en gång och tänkte "där är mitt Sunshine" ", när jag kom till Sporthallen. :-) Visst, lite Anna Anka-varning, men jag gillar att vara fin för min pojkvän.

Oh well. Tisdagmorgon på jobbet och än så länge är det ganska lugnt.
Jag hoppas att det håller i sig. :-)

På Facebook just nu: "Jessica Jonsson ritar kors i alla tak och dricker Gainomax".

Heeeeej!
Hörrni, jag har TRÄNAT!!!!!!! Dels lite grann hemma igår (som faktiskt gav lite träningsvärk) men alltså, det som räknas är att jag har varit på Indoor walking idag (NYSS) direkt efter jobbet. 45 minuters konditionsträning chockerade min kropp och mina kinder är tomatröda och blossande. Jobbigt, men inte så att jag kände att jag inte skulle klara av det. Det känns jäkligt bra att klockan "bara" är halv fem och jag har jobbat OCH tränat färdigt för dagen! KING!

Sorry för dålig uppdatering i helgen, jag har pysslat lite och inte känt något sug efter att blogga. Baby vann matchen mot Plannja i fredags, och i morgon väntar hemmamatch mot Borås. Jag har tagit kontakt med en annan flickvän i laget (alltså flickvän till en spelare) och vi ska nog gå tillsammans! Det ska bli roligt! :-)

NU ska jag ta och gå ut på en halvlångis med lilla Tindra!
Kramis!


En basket-änkas fredagskväll består av:

*Middag från Sibylla
*En kanna thé och chokladpraliner
*Babys match på
webtv



Felfria fredag!

Fan va nice det är när ALLT flyter på precis som det ska på jobbet. Inget som är sönder, inget som är inställt, inget som krångar och ingen som klagar. Så himla skönt! Låt det aldrig bli måndag igen! :-)

Jag har ca 1 1/2 timme kvar av arbetsdagen vilket känns otroligt skönt! Efter jobbet ska jag uträtta lite ärenden med pappa, bland annat ska han förnya hans pass, vilket känns som att det skulle kunna bli ett projekt. Jag måste verkligen dubbelkolla att han har med sig giltigt leg innan vi åker dit... Jag ringde honom nyss, och då låg han i badet, haha, att han svarade när han låg i badet tyckte jag var hur roligt som helst! Lilla pappsi!
Senare idag (om jag inte somnar) ska jag nog åka till Birsta en snabb sväng och bättra på underklädesgarderoben lite på HM. Jag älskar deras underkläder, dom är både snygga och billiga! Lite nagelprodukter ska jag också fixa!

Kvällen spenderas hemma i soffan framför webtv, hejjandes på Baby när han spelar uppe i Luleå! Det är jätteroligt att kunna se matchen på datorn, detta är andra veckan i rad! :-)

Nu ska jag göra ett litet ryck, hörs sen!

Jag blev så glad idag!

Idag hände en sak som gjorde mig så glad!
Jag har ju som bekant jobbat på casinot tidigare, och där träffar man ju väldigt mycket folk, och man måste ju vara trevlig mot alla (även om långt ifrån alla var trevliga tillbaka, en del i alla fall). Det är som sagt mycket folk, och många "stammisar", vissa gillade man mer än andra för att dom var trevliga tillbaka. Man fick sina favoriter liksom, precis som man hade sina "hatobjekt". Idag träffade jag min favvo-stammis! Han är en äldre herre (65+) och var alltid så himla gullig och trevlig mot mig (säkert för att jag alltid var så extremt trevlig mot honom). Det var nästan lite flirtigt, för jag blev alltid lite generad. Till saken hör nu att jag inte har jobbat på casinot sedan i januari, och inte träffat honom sedan dess, och idag när han såg mig så sken han upp och klappade liksom om mig om axlarna och sa "nämen va roligt att se dig!!"!
Jag blev så himla glad av att se hans reaktion när han såg mig, för det betyder ju att jag gjorde ett väldigt positivt intryck på honom! :-) Woohoo!

Laddar!

Jag sitter med ett väldigt svagt morgonkaffe. Jag tömde kaffeburken och det blev typ det svagaste någonsin, men det får duga!
Jag laddar inför torsdagspromenaden med Emma! Vet ni, att häromkvällen så fick jag ett ryck och gick upp till Sidsjön och gick ett varv. På kvällen. Själv. Det var verkligen ett ryck! Kanske ett väldigt litet ryck för många, men ändå! :-)

Nu imorse så åkte Adam till Luleå. Dom har bortamatch imorgon, och kommer hem tiiiiiidigt som faaaan på lördagmorgon, eftersom dom åker bussen hem direkt efter matchen på fredag. När han är borta ska jag passa på att titta på alla "mina" serier! Det blir ganska skönt. Tomt, men ändå skönt. Ni fattar.

Nu ska jag sörpla vidare på pisskaffet och kolla runt på lite bloggar innan jag ger mig av!

Btw, jag har en ny mailadress, så om det är någon som vill ha den så är det:
[email protected]

Tjarå!

Hot or not?

Hello!
Jag hoppas så INNERLIGT att den här dagen blir bättre än den igår! Det har börjat ok, med endast två dumma undantag. När jag kom till jobbet så funkade inte tv-apparaterna ovanför motionscyklarna och löpbanden. Eftersom jag är själv här (och gick hem halv tre igår) så vet jag inte om det var så vid stänging igår, eller om detta är något som har hänt under natten. Detta är ett hett klagoämne redan, dom funkade inte så bra innan dom inte funkade alls, så det här kommer man att få höra. Och självklart har man inget bra svar att ge. Jag kanske ska spela dum och förvånad när första klagomålet kommer "Va, nämen vad säger du? Jahaa, det hade jag ingen aning om, det där måste vi kolla upp!".
Den andra dåliga (men inte så allvarliga) saken var att vi har ett möte inbokat som jag inte visste om, precis när jag tänkte ta friskvårdstimme! Buhuu! Tisdagar är ju mina glidardagar! Oh well, jag tar igen det nästa vecka!

Hörrni, jag har en fråga! Jag kan inte bestämma hurvida jag tycker att detta är snyggt eller inte, så kan inte ni bestämma åt mig? :-)

Fuskpälsväst - hot or not?


"-Välkommen till Felex, det här är Jessica."

Alltså, denna dagen måste vara ett skämt! Nu funkar inte skrivaren eller ytterdörren heller för den delen.

30 minuter kvar.
30 minuter kvar.
30 minuter kvar.
30 MINUTER KVAR!!!

Hahaha

Precis när jag hade skrivit (och tänkt) att det bara kan bli bättre, så gick jag och fyllde på min vattenflaska, satte mig ner och läste tidningen, och så blev det svart. Kolsvart i några sekunder, och så kom "säkerhetsbelysningen" på. Endast några enstaka lampor lyste, annars var det svart, och jag tänkte "FAN ett strömavbrott är INTE vad jag vill ha nu". Men det fick jag, i en timme ungefär. Jag tände massa värmeljus och folk kom in och trodde att jag firade en tidig Lucia.

Men, för att se något positivt i det, så var ju telefonerna väldigt tysta i alla fall! :-)

Starta om.

Det känns som att jag skulle vilja gå hem och lägga mig igen, bara för att få en ny chans till en ny start på den här dagen.
Jag kom till jobbet och det började inge bra alls. I och för sig så kan det bara (förhoppningsvis) bli bättre.

Så, nu hoppas jag på det.

Vad gjorde DU för 10 år sedan?

Själv sa jag hej då till mamma och pappa och satte mig på ett flyg till New York, exakt idag för 10 år sedan!
Jag måste fan springa ner till källaren och hämta upp fotoalbumet för att kika hur jag såg ut då! Haha!!

Jag kanske återkommer med bilder! Kramis!

Äsch då!

Oh well, ingen vinst för Baby ikväll, men det var kul att se matchen live på datorn ändå!
Jag och Tindra har tjejkväll, jag har fixat mina naglar och Tindra har fixat håret (alltså jag har kammat henne). Nu sitter vi här och är fina.

-Ska vi gå ut en sväng kanske? Va? Tindris, va säger du? Ska vi gå ut? Ska vi gå ut och gå på toa?

Tindra viftar på svansen!

Dagens plan:

*snart sluta jobba.
*promenera till mamma och äta lunch samt hämta Tindra där.
*promenera hem.
*mysa en stund med Tindra, typ ligga i soffan och kolla på nya Greys.
*tvätta mellan 15-19
*gå in till stan någon gång där emellan.
*äta lite någon gång där emellan.
*19:04 titta på Adams match på webtv och hoppas att han vinkar (hahahahaha)
*ca 21:30 dö av trötthet.

Min fredag i ett nötskal.

Morgonshopping!

Så härligt att börja dagen med lite shopping!
 Haha, shopping är alltid härligt! :-)
Dock har jag ju varit uppe i 4 timmar redan,
så jag har kanske inte "börjat" dagen med shopping.
Jag är på jobbet och har avverkat halva dagen redan, ungefär!




Fina enkla toppar och en förhoppningsvis skön mössa!
HM så klart!



Ensam ikväll.

Jag är ensam hemma. A är i Norrköping och Tindra är hos "mormor".
Buhuu...Jag har tråkigt!!! Men men, jag ska upp supertidigt och jobba,
 så det får väl vara så ikväll helt enkelt!
NU blir det lite True Blood innan sängen kallar!
Kramis!




Alltså, jag ÄLSKAR New York!!


In New York,
Concrete jungle where dreams are made of,
Theres nothing you can’t do,
Now you’re in New York,
these streets will make you feel brand new,
big lights will inspire you,
lets here it for New York, New York, New York...

På söndag är det 10 år sedan (SHIT!!!) som jag sa hej då till Sundsvall och åkte till New York i 2 1/2 år. Det är fortfarande det BÄSTA jag har gjort i mitt liv!!


Jag vet inte vad det är....

...men något irriterar idag mig känner jag.
Dagen började ju bra, jag gick på en väldigt frisk powerwalk med Emma, när jag kom hem mös jag ner mig med Tindra, och det var när jag kom till jobbet som jag började känna denna irriterande känsla. Hmm...?


1:a oktober, första frosten.

Redan oktober. Hej och hå!
När jag tittade ut genom fönstret så var det FROST på taken!!! Shit alltså, nu går det fort!

Nu ska jag mysa med lite morgonkaffe och titta på The City innan jag beger mig ut på en prommis med Emma! Jag och Tindra har nyss varit ute och följt med A till bussen, han åker till Norrköping idag för att spela match där imorgon.

NU kaffe!!

RSS 2.0