Ångest...

Idag är min sista semesterdag. Buuu-fucking-huuu.
Den här sista veckan har ju varit totalt värdelös rent vädermässigt, så för mig så får det ju gärna vara så resten av sommaren också, med undantag för helgerna då så klart! Fast självklart vill jag ju att folk som startar sin semester nu ska ha det fint också, jag menar bara att det kvittar för mig! :-)

Kvällen igår var ok. Vi åt supergod middag på Terassen på casinot, och sedan gick vi in en sväng som planerat. Jag träffade massa gamla kompisar och det var jätteroligt, men spelet däremot var inte lika roligt. Jag spelade bort 80 spänn, alltså ingen stor förlust. Jag har insett att det här med spel inte är något för mig, möjligtvis internet-poker i såna fall, som jag faktiskt håller på att lära mig lite! :-)

Idag har jag och Adam varit hemma hos mamma och fikat! Vi satt i trädgården och mös i solen som faktiskt visade sig i några minuter, och Tindra sprang omkring och lekte med en boll! En riktigt mysig stund hade vi! Nu har vi delat på oss en stund, jag ska försöka hitta energi och lust till att baka supergoda hallonmuffins och så skulle Tindra behöva badas. Hon luktar lite hund nu faktiskt :-)

Ååååh.....jag....vill......inte......jobba......imorgon!!!!!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0