TGIF!

Hello!
Idag verkar alla må bättre. Mamma är hemma, pappa har börjat äta sin medicin och jag har bara lite lätt ont i huvudet!
Gladast och piggast av alla är nog Tindra som ÄNTLIGEN fick åka till "mormor" idag! Torsdagar är ju annars "mormordagar".

Idag ska jag gå och fixa min utväxt, och tur är väl det, eftersom jag hittade 2 gråa hårstrån idag... DYRT kommer det att bli, och jag har valt att bara färga, och inte klippa något, bara för att dra ner priset liiiite.
En sak som stör mig OTROLIGT mycket just nu är att jag inte har fått någon lön idag. Jag var totalt inställd på att få lön idag eftersom den 25:e är på söndag. För visst är det så att man får lönen sista vardagen innan i såna fall? Så var det i alla fall under alla mina år på casinot, och jag frågade en kollega på Helex idag, och hon sa samma sak. Måttligt irriterande att se att det stod "Utbetalningsdag 20091026" på lönespecet som kom...
Nu kommer alla pengar som är kvar att gå till frissan, och sen är jag pank resten av helgen.. Fan också, jag vill inte nalla av sparpengarna!!!

Ikväll är det match, jag ska träffa tjejerna från förra veckan, och Emma ska följa med också! Det blir kul!

Nu ska jag tjura lite till över att jag inte har fått någon lön, och sedan ska jag göra mig i ordning och gå in till stan!
Ha en fin dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0