Vinst igår!

Hello!
Första hemmamatchen blev en vinst! Det var inte en superbra match att titta på, men dom vann ju i alla fall! Våran lilla tillställning blev väl "så där" lyckad. Vart ska jag börja?
När vi kom till den lilla restaurangen som vi hade bokat så visar det sig att det bara var bokat för 20 personer. Vi var 30 som kom och skulle sitta ner och äta. Detta var miss nummer 1.
När Daniel skulle beställa ett glas vin i baren så fick han höra att det inte ingick i det pris som vi hade kommit överens om (dock hade vi gått ut med infon att man fick buffé, dryck och biljett för matchen för 100:- - alltså ett väldigt bra pris). Någonstans hade det blivit ett missförstånd mellan oss och restaurangen, så vi fick "krita" all dryck och betala det i efterhand. Detta var miss nummer 2.
När vi sitter och äter får en av tjejerna ett samtal av en kompis till henne som är nere på Sporthallen och säger att man INTE har gratis entré på Helex-korten längre (som man hade förra året). Ingen av oss i personalen har blivit informerad om detta, och det blir så klart pinsamt när vi senare står i Sporthallens entré och ser flera av våra medlemmar som inte har kommit in på sina kort (nu kunde dom ju givetvis ha betalat, men det är ju surt när man tror att det är gratis). Detta var miss nummer 3.
Väl inne på matchen så sitter jag och bläddrar i matchprogrammet. INGENSTANS är det reklam för Helex, trots att vi är matchvärdar och en av lagets huvudsponsorer. Miss 4.
När matchen är slut och speakern tackar för ikväll så säger han "...och kvällens matchvärd var som sagt HELAX". Japp, miss nummer 5. Helax? Det låter fan som ett laxermedel.

Oh well.

Idag har jag och Adam fixardag. Klockan 17 ska vi åka och hämta en flyttbuss och flytta över alla hans resterande möbler till ett förråd som han har hyrt, och nu på förmiddagen har vi hämtat en säng och monterat den åt pappa. Det känns så skönt att kunna hjälpa honom, speciellt när jag åker därifrån och han är nöjd, men det är inte alltid kul att göra själva arbetet, eftersom han gärna står över en som värsta arbetsledaren. Men som sagt, nu känns det bra!

Nu ska jag ta en kopp kaffe och en bulle och vila lite fram till nästa ryck - alltså vid femtiden.
Kul lördag va? Haha, imorgon ska jag bara göra roliga saker :-) Typ shoppa kanske :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0